5 سال دیگه فکر کنم یه عده آدم بیکار مثل الان باز دارن تاپیک های 5 سال قبلش ( همین تاپیک های الان !! ) رو هی میارن بالا ...
هی این تاپیک های فسیل شده ای که به روز شده رو میبنم ...یاد خاطرات دوران طفولیت و اینا میفتم !! یادش بخیر ...
احتمالا 100000000 تا عضو داره سایت که هیشکی هیشکیو نمیشناسه
بعد هر روز ، 20نفر خدافظی میکنن
بعدش با یه اکانت جدید میان
آهان اینو یادم رفت بگم
من اون موقع 21 و نیم سالمه، میام تو حرف بزن در مورد خواستگارام پست میدم
و دارم روانشناسی میخونم
بعنی میشه؟
(این یعنی میشه، مال روانشناسی بودا )
خب من فك كـنم خيلي كمتر از اين بيام ، از بچه هاي ِ قديمي ِ الآنم فك كنم تك و توك بيان اون موقه ! بعد ما كه سال 2 دانشگاهيـم كلي بزرگيم بين بقيه و اينا
كـلا فكر كـنم روزاي ِ بعـدي بهـتر خواهد بود ... اميدوارم يعني ...
5 سال دیگه احتمالاً خوردنِ خاکِ انجمن دیگه عادی شده و اینا ، کلّیم پنج چرخ دنده ای هس تو سایت . مسئولانِ زحمتکش به فکرِ یه فرمول جدیدن برای درجه کاربری. بعد یه روز همین خاک خورده ها از خواب پا میشن ، دست و صورت نشسته میشینن پای کامپیوتر . سمپادیا رو وا میکنن و میبینن همه شدن کاربرِ فوق فعال ! همه اولش کلی غر میزنن و اینا اما بعد عادی میشه !
مـاــَم که دوم دانشگاییم و اینا فک نکنم باشـیم تا اونموقه ، حتی ملیکا !! بعد مهسا(بز) همچنان تو سایت فعاله . سالِ اول دانشگاس ، اومده تهران و هرروز داره منُ آب طالبی مهمون میکنه بعد تو حرف بزن ( که 12300000 صفه ـس) مینویسه منم یه گنجینه ی شلوار کردی دارم
من اون موقع اگه خدا بخواد دانشجوی سال اول ارشدم و همچنان میام سایت و با افتخار میگم که از اول دبیرستان اینجا بودم و اینجا بزرگ شدم!
و سایت تا اون موقع خیلی بزرگ تر شده، و البته بهتر، با کلی ایده های خوب و عالی، به خیلی از اهدافش هم رسیده، انشاالله همتون هم به نحوی هستین، حضور دارین و به سمپادیا کمک می کنین که حتی اگر هم سمپاد نباشه و یا تعداد مراکز خیلی زیاد شده باشه، هم چنان این جو، بچه ها و سمپادیا رو حفظ کنیم و بشیم یه جامعه ی متحد سمپادی و البته که می تونیم، اما و شاید هم نداره :)
???5 ساله دیگه من دانشجوی پزشکی باشم شاید...اگه خدا بخواد!خانم دکتر!هیچی دیگه خیلی شیک میام یه سری میزنم به تاپیکای پرمحتوا! اصنشم تو حرف بزن پست نمیدم! اصنشم! تازشم 10 20 سال دیگم با بچم میام سمپادیا بعدم با نوه م میام!
بعد تازه شب نشینیم میتونم بیام...
تازه ما که 5 سال بزرگ شیم حرفامونم 5 سال بزرگ میشن...آخی!من 21 سالم میشه...
ممکنه پستای بچگیمونو بخونیم بخندیم!
ممکنه تمام رفتارای امروزمون بشه پستای توی گندهای دوران کودکی!
والا تا 5 سال دیگه اگه خدا بخواد و زنده ای باشیم اینجا هم سر میزنیم.
فضای اینجا جوری میشه که افراد تا کنکورشون رو دادن نرن پشت سر خودشون رو هم نگاه نکنن.
میرن و برمی گردن و با انرژی بیشتری اینجا می مونن.
دانشجوهای اینجا زیاد شده و یه فضای دانشجویی خاص در کنار فضایی که برای دانش آموزا هست حاکم شده.
و کلی آرزوی قشنگ دیگه که محقق شده
تاپیک جالبیه بش فک نکرده بودم!
خداکنه سمپادیا مث یه سری علایقم عادی نشه!مطمئنن نمیشه عشق است و سمپادیا!
حدسش خیلی سخته مثلا وا3 خودم هزارتا اتفاق خواهد افتاد ولی طبق پیش بینی خودم دانشجوی پزشکی امو هرشب سر میزنم سمپادیا!!!طبیعتا حدس زدن راجع به سایت خیلی سخته فک کنم خیلی تغییر کنه از همه لحاظ
5سال دیگه دیدنه حسابی
براي جشن تولد ٩ سالگي سمپاديا ملت در حال دادن وويس ميباشند
تعداد افراد خاك خورده به 4000 نفر رسيده و مسئولين كه با كمبود خاك مواجه شده اند خاك وارداتي از انجمن دوست و همسايه سيتي به خورد ملت ميدهند
با تدابير انجام شده "هر ايراني يك سمپادي" توسط دولت محترم ، كاربران 20000 نفره شدن خود را جشن ميگيرند
شاهد افرادي ترالايكي در فروم هستيم كه در پي كسب مقام نخست با يكديگر در حال رقابتند
حرف بزن در حالي به كار خود ادامه ميدهد كه براي تصاحب صفحه ي 1000000 كاربران سر و دست مي شكنند همين طور ديتابيسي مجزا براي آن در نظر گرفته شده است
تعداد مديران كل 30 ، نفر ارشد 45 نفر ، معاون و داخلي 100 نفر ميباشد اين در حالي است كه مقام جديدي تهت عنوان مدير فسيل شده (مطهري و دوستان) به ليست مديريت ها اضافه شده است
هم اكنون خبري به دست ما رسيده كه حاكي از آن است كه احمد جنتي سكته اي خفيف را رد كرده