N.Y.M
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- TEH
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : کند خوانی، حواس پرتی، عدم تمرکز...
خوب با ی سری تمرینای متداول تمرکز میشه این سطح بالا برد به انضمام این که شما سعی کن عوامل دیسترکت را به حداقل برسونی اول مثن اگر با دیدن گوشیت حواست پرت میشه خاموش نن بذارش تو کشوت همچین حالتی
حالا اون تمرینا:
- مثن برای این که نری تو هپروت ساعت زنگی کن اولش مثن 10 مین به 10 مین که حواست جمع باشه بهتر که شدی این زمان افزایش بده و این که بودجه بندی کن درسات مثن 10 مین فلان قدر باید بخونم
-اگرحرفی غمی شادی ای چیزی ذهنت مشغول کرده بنویس حتی به صورت چرک نویس صرفن چیزی نمونه تو ذهنت که بازم بکشتت سمت خودش
-وسط درس که دیدی تمرکزت کمه ی اتد با دوتا برامدگی کنار پات نگه دار )|( این جوری نیفته در واقع کنترل اون نیرویی هست که داری وارد میکنی که تاثیر مستقیم داره رو تمرکز و دقت
- ی عددی تصاعدی بشمر بیا عقب
ببین کدوم جواب میده
دیگه حضور ذهن ندارم اقا
به نقل از Reyhaneh-TKS :دلم میخواد بدونم اینجا چند نفر مثل من دچار این مشکلن؟ دارم درس میخونم بعد یهو وسطش به خودم میام میبینم ده دقه س داره وقتم الکی میگذره و رفتم تو یه دنیای دیگه! اصلا موقع خوندن درس های حفظی تمرکز ندارم! همین نداشتن تمرکز هم باعث میشه سرعت درس خوندنم کند شه و زمانش زیاد! در نتیجه خیلی زود از درس خوندن خسته میشم دیگه حوصله کتاب دست گرفتن ندارم! خیلی وقته دچار این مشکلم و نتونستمم راه حلی پیدا کنم شما چی میگید؟!
خوب با ی سری تمرینای متداول تمرکز میشه این سطح بالا برد به انضمام این که شما سعی کن عوامل دیسترکت را به حداقل برسونی اول مثن اگر با دیدن گوشیت حواست پرت میشه خاموش نن بذارش تو کشوت همچین حالتی
حالا اون تمرینا:
- مثن برای این که نری تو هپروت ساعت زنگی کن اولش مثن 10 مین به 10 مین که حواست جمع باشه بهتر که شدی این زمان افزایش بده و این که بودجه بندی کن درسات مثن 10 مین فلان قدر باید بخونم
-اگرحرفی غمی شادی ای چیزی ذهنت مشغول کرده بنویس حتی به صورت چرک نویس صرفن چیزی نمونه تو ذهنت که بازم بکشتت سمت خودش
-وسط درس که دیدی تمرکزت کمه ی اتد با دوتا برامدگی کنار پات نگه دار )|( این جوری نیفته در واقع کنترل اون نیرویی هست که داری وارد میکنی که تاثیر مستقیم داره رو تمرکز و دقت
- ی عددی تصاعدی بشمر بیا عقب
ببین کدوم جواب میده
دیگه حضور ذهن ندارم اقا