کند خوانی، حواس پرتی، عدم تمرکز، بی دقتی و ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع robo94
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه چیز هایی دقت انسان هاروپایین میاره؟؟

• رای‌دهندگان
    42
پاسخ : کند خوانی، حواس پرتی، عدم تمرکز...

به نقل از Reyhaneh-TKS :
دلم میخواد بدونم اینجا چند نفر مثل من دچار این مشکلن؟ :( دارم درس میخونم بعد یهو وسطش به خودم میام میبینم ده دقه س داره وقتم الکی میگذره و رفتم تو یه دنیای دیگه! اصلا موقع خوندن درس های حفظی تمرکز ندارم! همین نداشتن تمرکز هم باعث میشه سرعت درس خوندنم کند شه و زمانش زیاد! در نتیجه خیلی زود از درس خوندن خسته میشم دیگه حوصله کتاب دست گرفتن ندارم! خیلی وقته دچار این مشکلم و نتونستمم راه حلی پیدا کنم :( شما چی میگید؟!

خوب با ی سری تمرینای متداول تمرکز میشه این سطح بالا برد به انضمام این که شما سعی کن عوامل دیسترکت را به حداقل برسونی اول مثن اگر با دیدن گوشیت حواست پرت میشه خاموش نن بذارش تو کشوت همچین حالتی
حالا اون تمرینا:
- مثن برای این که نری تو هپروت ساعت زنگی کن اولش مثن 10 مین به 10 مین که حواست جمع باشه بهتر که شدی این زمان افزایش بده و این که بودجه بندی کن درسات مثن 10 مین فلان قدر باید بخونم
-اگرحرفی غمی شادی ای چیزی ذهنت مشغول کرده بنویس حتی به صورت چرک نویس صرفن چیزی نمونه تو ذهنت که بازم بکشتت سمت خودش
-وسط درس که دیدی تمرکزت کمه ی اتد با دوتا برامدگی کنار پات نگه دار )|( این جوری نیفته در واقع کنترل اون نیرویی هست که داری وارد میکنی که تاثیر مستقیم داره رو تمرکز و دقت

- ی عددی تصاعدی بشمر بیا عقب

ببین کدوم جواب میده
دیگه حضور ذهن ندارم اقا ;D

فک کنم تمرین اول بهتر باشه... خیلی ممنون :)

من خودم درسای حفظیو یجوری میخوندم انگار معلمم و واس دانش اموزای خیالیم تکرار میکردم!
اینجوری هم حوصلم سر نمیرفت از درس هم خوب حفظ میشد تو ذهنم!

چه جالب!
منم همین طوریم.

منم این طوری ام.....:(

دوستان راه کار بگید لطفا ^-^

من هم این مشکلو دارم حتی حاد تر از شما.به سختی میرم سر درس تازه وقتی که میرم حالت شمارو دارم :-"

شر مندم از همه خواهرم بود :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< خودم این مشکل رو دارم

خب،حالا مسئله اینجاسن که باید چه کرد؟! :-w

من خودم چنتا از همین مشکلاتی که گفتید رو داشتم یه راهی پیدا کردم که اوضاع یکم بهتر شد ;;)
اون قسمت از اتاق یا میزتون که درس میخونین رو فقط موقع درس خوندن ازش استفاده کنید
حتی موبایل یا لیوان اب هم کنار خودتون نذارین
و یه قسمت رو هم بذارین برای استراحت
حتی برای یه استراحت خیلی کوچولو هم از جای خوندن بلند شین و جای دیگه استراحت کنین
واینکه هروقت 1 درصد هم حواستون پرت شد بازم از جاتون بلندشین
یعنی اون قسمت از اتاقتون فقط مخصوص خوندنتون باشه
امیدوارم کمک کنه ;;)

منم همین مشکل رو دارم!!یکی کمک کنه لطفا X_X ~X(

به نقل از شبنم... :
من خودم چنتا از همین مشکلاتی که گفتید رو داشتم یه راهی پیدا کردم که اوضاع یکم بهتر شد ;;)
اون قسمت از اتاق یا میزتون که درس میخونین رو فقط موقع درس خوندن ازش استفاده کنید
حتی موبایل یا لیوان اب هم کنار خودتون نذارین
و یه قسمت رو هم بذارین برای استراحت
حتی برای یه استراحت خیلی کوچولو هم از جای خوندن بلند شین و جای دیگه استراحت کنین
واینکه هروقت 1 درصد هم حواستون پرت شد بازم از جاتون بلندشین
یعنی اون قسمت از اتاقتون فقط مخصوص خوندنتون باشه
امیدوارم کمک کنه ;;)
خیلی ممنون :-*

مشاورین فروم کجان؟! :| :-w

خب،امروز دومین باریه که دارم پیشنهاد رفتن به کتاب خونه رو میدم.
من درمان شدم! فقط با 3/4 ساعت بودن در جو کتابخونه! ;;)

اه لعنت بر این مشکل
من از روزی که مرحله دو دادم همه اش بین درس خوندن هام به این فکر میکنم اگه برم دوره چی میشه نرم چی میشه
و کلا در حاشیه به سر میبرم
تمرکزم از صفر کمتر شده همیشه یه مقدار عظیمی از روزم رو سر فکر کردن از دست میدم :(
اراده : از فردا قول میدم درست بشم ...
چند روز تو کتابخونه رفتم درس بخونم بعد این قدر من آدم نفهمیم کتاب های غیر درسی رو گذاشتم بعد از چند روز لای کتابام و انگار نه انگار کسی جز خودم ضرر نمیکنه نشستم بابا لنگ دراز و دشمن عزیز خوندم (خیلی قشنگ بودن )

منم همين مشكلو دارم مخصوصا كند خواني! ~X( خيلي بده ديگه بعضي موقع ها ميشينم يه ربع ب خودم فحش ميدم فقط!
اخه مثلا براي امتحان دوستاي من 3 ساعته كتابو تموم ميكنن اما من تا ساعت امتحان هم نميتونم كامل بخونم كتابو! :(

به نقل از Tina Radvand :
اه لعنت بر این مشکل
من از روزی که مرحله دو دادم همه اش بین درس خوندن هام به این فکر میکنم اگه برم دوره چی میشه نرم چی میشه
و کلا در حاشیه به سر میبرم
تمرکزم از صفر کمتر شده همیشه یه مقدار عظیمی از روزم رو سر فکر کردن از دست میدم :(
اراده : از فردا قول میدم درست بشم ...
چند روز تو کتابخونه رفتم درس بخونم بعد این قدر من آدم نفهمیم کتاب های غیر درسی رو گذاشتم بعد از چند روز لای کتابام و انگار نه انگار کسی جز خودم ضرر نمیکنه نشستم بابا لنگ دراز و دشمن عزیز خوندم (خیلی قشنگ بودن )

تو زمان درس خوندن منم هر چی سوال بود به فکرم میرسی کلن فکرای مختلف و از این جور چیزا
با مشاورمون مشورت کردم گفت وقتی افکار یا سوالا میان سراغت با خودت بگو شب مثلا بش فک میکنم

مثلا وسط درس یه هو یادت میفته هفته دیگه عروسی دارین ;D
سوال برات پیش میاد چی بپوشم؟ :-"
بعد همون لحظه به خودت بگو مثلا شب موقع خواب بهش فک می کنم :-?
در واقغ ی زمان مشخص براش بزار
من تا یه مدت این کار و کردم تقریبا اثر کرد و خوب بود

به نقل از F@|-|!mEh :
دوستان راه کار بگید لطفا ^-^

میتونن موقع خوندن زیر کلمات مهم خط بکشن اینطوری بی حوصله هم نمیشن و باعث میشه بیشتر توجهسون جمع بشه

میتونین با مداد رنگی اینکار و بکنید حتی ;D (البته پیشنهاد میدم نکنین خیلی گل منگولی میشه :-" )

موقع دوره هم این کار خیلی بهشون کمک میکنه

چون در واقع نکات مهم رو خط کشیدین و مجبور نیستین دوباره مبحث رو بخونین

وسواس در مطالعه :|

خب نمیدونم چه قدر همچین مشکلی دارید.
این که آدم توی درس خوندن وسواس داشته باشه اصلن خوب نیست.
مثلن یک متنی رومیخونید بعد میگید نه خوب یاد نه گرفتم بعد دوباره دوباره دوباره.
حالا دو روز بعد که فرداش امتحان دارید مجددن وسواس گونه می افتید روی کتاب که من بلد نیستم.
من خودم به شدت این مشکل رو داشتم که اولن باعث میشه اعتماد به نفس به شدت پایین بیاد
ثانین وقتتون رو هدر میده و نمیذاره بازده تون اون جور که میخواید باشه.
میخوام توی این تاپیک اگر همچین مشکلید دارید بگید و این که چه راهایی واسه حلش هست.

پاسخ : وسواس در مطالعه :|

منم همینطوریم :|
یه جمله رو ک میخوام بخونم ، اگه واو تا واوشُ حفظ نکنم نمیرم سره جمله بعدی . بعد بخاطر همین سرعتم خیلی میاد پایین و بعضی اوقاتم شده که اصن نمیرسم درسمُ تموم کنم :/ تا دو روز بعدشم همش یادم میره :|

Back
بالا