به نقل از p@RaNdeh :خب،این تاپیک خوابیده ولی فکر میکنم بحث"تمرکز"خیلی مهمه .مخصوصا اینکه سال تحصیلی دیگه کم کم داره شروع میشه و خلاصه!
×من وقتی میخوام درس بخونم باید حتما محیط مطالعه ام ساکت ِساکت باشه .یعنی تو سر و صدا خیلی اذیت میشم و شاید اصلا نتونم درس بخونم .
چیکار کنم که تمرکزم اونقدر بره بالا که نسبت به سر و صدا حساس نباشم زیاد؟ ...
+اگه راهکاری دارید لطفا بگید.
به نقل از NASIM-TOFAN :میتونن موقع خوندن زیر کلمات مهم خط بکشن اینطوری بی حوصله هم نمیشن و باعث میشه بیشتر توجهسون جمع بشه
میتونین با مداد رنگی اینکار و بکنید حتی(البته پیشنهاد میدم نکنین خیلی گل منگولی میشه
)
موقع دوره هم این کار خیلی بهشون کمک میکنه
چون در واقع نکات مهم رو خط کشیدین و مجبور نیستین دوباره مبحث رو بخونین
برا درسای مفهومی مثله زیست وشیمی و... بهتره اول یه دور باسرعت متوسط(!) بخونیم با اطلاعات قبلی بسنجیم مطالبو آنالیز(تجزیه تحلیل!) کنیم...یه دور دیگه بخونیم وحفظ کنیم (البته من خودم حوصله انجام مرحله دومو نداشتم) :) :)به نقل از آرامش :منم همینطوریم
یه جمله رو ک میخوام بخونم ، اگه واو تا واوشُ حفظ نکنم نمیرم سره جمله بعدی . بعد بخاطر همین سرعتم خیلی میاد پایین و بعضی اوقاتم شده که اصن نمیرسم درسمُ تموم کنم :/ تا دو روز بعدشم همش یادم میره![]()
منم اينطوريم بايد سعي كني دقيق بخوني تا استرس نگيري اگر از اول أينكا رو موفق ميشي ،البته اين از خوندن بد هستش سعي كن روش مطالعتو تغيير بديبه نقل از میـترا :من خیلی این مشکلُ دارم. :/ هی فک می کنم یاد نگرفتم استرس میگیرم از اول میخونم هی که سرعتم خیلی میاد پایین.