سمپاديا رو به نابودي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

من یادمه قبلا چند تا کاربر توپ تو سایت بود :-<
یکی م3 پویا فحش میداد اما خدایی باحال بود :))
من هروقت حوصلم سر میره صندلی داغشو میخونم میخندم :)) :D
اقای مطهری انچنان مارو دعوا کرد که پویا رفت ارمان و چند نفر دیگه کلا اخلاقشونو عوض کردن O0
شدن جدی اصلا دیگه نه خنده ای نه شوخی :(
الانم دیگه زیاد نمیان :(
بچه های کرمان اونا هم اون موقع بودن الان کم میان :-<
خیلیا بودن :-<
حالا چند نفر جدیدی که از اسفند اومدن هرچی مدیریت بگه میگن چشم [-(
بد نیستا ولی تا این حدم خوب نیست :-& [-(
وا3 همین بچه های جدید که خیلی لوسن(ببخشید) :-&
بچه های قدیمی هم که خفه شدن(بازم ببخشید) :((
اصلا فروم خیلی جدی شده
:P

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

در ضمن اقای مطهری شما اول باید جوابه منو که 5 ماهه ندادی بدی بعد بری

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

( منم قبول دارم جو خشک شده و اونی که گفته بودن صمیمیت روابط کاربرا و مدیرا به نظرم مهمه!... بعضی وقتا آدم واقعا میترسه پست بده! یعنی مثلا من این پشت نشستم حالا با چند تا از دوستان هم اون ور داریم چت میکنیم بعد اینطوریه که : "وای من خیلی دلم میخواد الان در جواب اینو بگم! ولی حیف که نمیشه! " یا مثلا " من یه اسپم بدم؟! باور کن خیلی دلم میخواد!! " بعد اون یکی در جواب میگه "نه ، از تو بعیده اسپم بدی!" یا "نه ، پس فردا بنت میکنن! " قبلنا همه چی با هم بود، دوست من به خاظر بخش المپیاد اینجا عضو بود تمام پست هاشم بیشتر اونجا بود، بقیه حرفاشونو میزدن ، بحث ها هم بود ، همه چی در کنار هم ...)

اگه یکم ما ها که کاربریم حواسمون باشه اینطوری نمیشه، وقتی تو هر تاپیکی که زده میشه که یکم موضوع بحثش آزادتره همه عین مور و ملخ میریزن و فضا بیشتر سؤ استفاده میشه خب حساسیت هم میره بالا، سخت گیری ها بیشتر میشه ،گه یکم مراعات کنیم اینقدر بهمون گیر نمیدن!

منم با برداشتن گفت و گوی آزاد مخالفم! یه سری بحث های اون مدلی میتونه باشه ، که وقتی دیگه میبینی حالت داره ار فیزیک و شیمی و ... به هم میخوره بری توشون. االان که میبینین تا یه تاپیک باز میشه همه میریزن توش مال تخلیه انرژیه بیشتر! طرف 2 ماهه تو هیچ تاپیکی پست خاصی نداده ، فقط اومده یه مرسی واسه عکسا و مطلب علمی ها گفته و نهایتا یه دو تا تاپیک دیگه رو دیده بعد یهو میبینه تاپیک هست که "نظرت راجه با بالاییت چیه؟ " میبینه همه توش پست میدن ، فضا شاده ، دوستانه اس و میدونه که تا فردا که بیاد قفله! خودشو خفه میکنه که تا میتونه از این زمان و این تاپیک استفاده کنه!!

نمیدونم... این نظر منه... ولی چیزیه که مدام آدم میبینه.... و یه چیز دیگه اینکه همه مثل همن، چرا با کاربرای جدید بعضی وقتا مشکل داریم؟ چون اونا هم دقیقا همینطورن، همه به اینجا به عنوان یه جا برای تفریح هم نگاه میکنن ، نه فقط علمی....

نسیم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی از هر نوعش.

به نقل از Pink Floyd :
من یه فکری به ذهنم رسید که فک کنم عملی باشه.
هر عضو چند تا انجمنو (تعداد انجمنا محدود باشه) که فک میکنه توش یه مهارتی داره انتخاب میکنه. بعد آخر هر ماه باید تعداد
پستاش و تاپیکایی که تو اون انجمنا زده به حد نصاب برسه و تو اون انجمنا فعالیتش بیشتر از همه باشه.
انجمنایی هم که انتخاب میکنه باید دو گروه باشن. یک گروه سرگرمی، یک گروه علمی. مثلا سه تا از سرگرمی،سه تا از علمی.
بعد از چند وقت یک سری عنوانایی به کاربرایی که تو انجمن تخصصیشون فعالیت خوبی داشتن با نظر سنجی از بقیه کاربرا داده بشه تا کمک دست مدیر انجمن بشن و همه کارا سر مدیر انجمن تلمبار نشه. اینجوری همکاریها هم زیاد میشه.
موافقم ، می شه با ایجاد تحرک بین بچه ها جو رو مهیج تر کرد . مسئولیت به کاربرا تحرک می ده.

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

ببخشید که خیلی دیر جواب دادم ! میخواستم بدونین هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم !
من بیشتز از یک ساله که اینجا عضوم و بهترین دوران سایت بنظرم از اردیبهشت تا مرداد 88 بود ! بعد از اون سمپادیا به گند کشیده شد ! طوری که من از شهریور تا آخرای دی به فرو سر نزدم و بعد از اون دوباره فعالیتم رو شروع کردم !
خیلی از بجه های خوب و فهمیده فروم از سمپادیا کناره گرفتن یا فعالیتشون خیلی کم شد !
الان اکثر تاپیک ها بی محتواست ! منم کاملا با محسن موافقم ! ما نمیگیم تاپیک علمی ! میگیم تاپیک قابل بحث ! بعضی از کاربرا به دلیل دوست یابی میان اینجا ! و این واقعا شرم آوره ! ( نمیخوام تهمت بزنم ولی هستن این جور آدما ! )
و بعضی ها هم که نمیخوام اسم بیارم به کلی نابود کردن سمپادیا رو ! به مدیرا و کاربرای سایت تهمت زدن و خیلی چیزای دیگه که موجب شد کلی دعوا راه بیفته و همین باعث شد جو فروم هر روز بدتر و بدتر بشه ! قصدم طرفداری از شخص خاصی نیست فقط اینا حرفایی بودن که ته دلم مونده بود !

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

بعد از این پست من فقط یک نفر پیشنهاد داد فکر کنم.

پیشنهادات من رو انجام بدین. خودتون پیشنهادی دارین بگین

1. تحریم بحث های زرد
بحث های زرد رو این طوری تعریف می کنم. بحث هایی که شامل گفت و گوی روزانه و عادی افراد میشه و اکثرا ناشی از تفکر نیست. چیزهایی مثل چه ماهی رو دوست داری و چه رنگی خوبه؟ اگر شما این بحث ها رو تحریم کنید خیلی خوب میشه شاهد کاهش این بحث های نامفید و غیرضروری بود. فقط کافیه شما جواب ندین. همین جوری بگذارید بمونن.

2. تفکر
در طی بحث هاتون توی تاپیک های مختلف ، فکر کنید. سعی کنید حرف هاتون برخواسته از فکرتون باشه نه شکم ! کامنت های که میدین تحلیلی باشه.

3. پست محتوایی
پستی که توی یک تاپیک ارسال می کنید معنی داشته باشه و مربوط به روند بحث باشه. از عباراتی مثل آره ، درسته ، خوبه ، شاید ، ممنون ، یک مثبت برای تو و .... استفاده نکنید به هیچ وجه.

4. تاپیک سازی
میتونید برید توی فروم های علمی و درست حسابی ایرانی/خارجی بگردین و بحث های جالبشون رو اینجا هم مطرح بکنید. حتی اگر جواب اون بحث رو هم میدونید ، میتونید اینجا بحث رو ایجاد کنید تا اطلاعات دیگران بیشتر بشه. بحث هم باید بیشتر فکری و کمتر محاسباتی باشد.

برای گیر آوردن تاپیک های خوب و جالب می تونید از اینجاها استفاده کنید

انجمن المپیادهای علمی ایران
سایت فیزیکی هوپا
http://www.thescienceforum.com
http://www.robocuppers.ir
http://www.scienceforums.net

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از Pink Floyd :
من یه فکری به ذهنم رسید که فک کنم عملی باشه.
هر عضو چند تا انجمنو (تعداد انجمنا محدود باشه) که فک میکنه توش یه مهارتی داره انتخاب میکنه. بعد آخر هر ماه باید تعداد
پستاش و تاپیکایی که تو اون انجمنا زده به حد نصاب برسه و تو اون انجمنا فعالیتش بیشتر از همه باشه.
انجمنایی هم که انتخاب میکنه باید دو گروه باشن. یک گروه سرگرمی، یک گروه علمی. مثلا سه تا از سرگرمی،سه تا از علمی.
بعد از چند وقت یک سری عنوانایی به کاربرایی که تو انجمن تخصصیشون فعالیت خوبی داشتن با نظر سنجی از بقیه کاربرا داده بشه تا کمک دست مدیر انجمن بشن و همه کارا سر مدیر انجمن تلمبار نشه. اینجوری همکاریها هم زیاد میشه.

نه این پیشنهاد واقعا عالیه ولی کجاست گوش شنوا؟!

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از peg0a2h1 :
( منم قبول دارم جو خشک شده و اونی که گفته بودن صمیمیت روابط کاربرا و مدیرا به نظرم مهمه!... بعضی وقتا آدم واقعا میترسه پست بده! یعنی مثلا من این پشت نشستم حالا با چند تا از دوستان هم اون ور داریم چت میکنیم بعد اینطوریه که : "وای من خیلی دلم میخواد الان در جواب اینو بگم! ولی حیف که نمیشه! " یا مثلا " من یه اسپم بدم؟! باور کن خیلی دلم میخواد!! " بعد اون یکی در جواب میگه "نه ، از تو بعیده اسپم بدی!" یا "نه ، پس فردا بنت میکنن! " قبلنا همه چی با هم بود، دوست من به خاظر بخش المپیاد اینجا عضو بود تمام پست هاشم بیشتر اونجا بود، بقیه حرفاشونو میزدن ، بحث ها هم بود ، همه چی در کنار هم ...)

اگه یکم ما ها که کاربریم حواسمون باشه اینطوری نمیشه، وقتی تو هر تاپیکی که زده میشه که یکم موضوع بحثش آزادتره همه عین مور و ملخ میریزن و فضا بیشتر سؤ استفاده میشه خب حساسیت هم میره بالا، سخت گیری ها بیشتر میشه ،گه یکم مراعات کنیم اینقدر بهمون گیر نمیدن!

منم با برداشتن گفت و گوی آزاد مخالفم! یه سری بحث های اون مدلی میتونه باشه ، که وقتی دیگه میبینی حالت داره ار فیزیک و شیمی و ... به هم میخوره بری توشون. االان که میبینین تا یه تاپیک باز میشه همه میریزن توش مال تخلیه انرژیه بیشتر! طرف 2 ماهه تو هیچ تاپیکی پست خاصی نداده ، فقط اومده یه مرسی واسه عکسا و مطلب علمی ها گفته و نهایتا یه دو تا تاپیک دیگه رو دیده بعد یهو میبینه تاپیک هست که "نظرت راجه با بالاییت چیه؟ " میبینه همه توش پست میدن ، فضا شاده ، دوستانه اس و میدونه که تا فردا که بیاد قفله! خودشو خفه میکنه که تا میتونه از این زمان و این تاپیک استفاده کنه!!

نمیدونم... این نظر منه... ولی چیزیه که مدام آدم میبینه.... و یه چیز دیگه اینکه همه مثل همن، چرا با کاربرای جدید بعضی وقتا مشکل داریم؟ چون اونا هم دقیقا همینطورن، همه به اینجا به عنوان یه جا برای تفریح هم نگاه میکنن ، نه فقط علمی....
ما نمیگیم گفت و شنود حذف میگیم تاپیک های چرتش حذف شن که کمم نیستن!

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

از 48 تا تاپیک صفحه اول گفت وشنود 19 تاش قفله این یعنی چی؟؟؟؟؟؟

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

منم چند تا پیشنهاد دارم. :D

1- این پیشنهادم به خاطر کسایی که به وجود مشاعره های مختلف اعتراض دارند :
برای انجمن شعر یه زیر مجموعه قرار داده بشه که هر چی تاپیک مشاعره هست توی اون باشه و ارسال ها در اونجا شمارش نشه. در این صورت کاربرا با هدف زیاد شدن ارسال ها و بالا رفتن درجه ی کاربری در مشاعره ها شرکت نخواهند کرد.

2-این خیلی خوبه که چند تا سایت علمی معرفی بشن به عنوان منبع برای ایجاد تاپیک علمی, ولی یادمه 2-3 هفته پیش اون بالا توی صفحه ی اول نوشته ای بود با چنین مضمونی : "گوگل و یاهو و این سایت ها که میشه با هاشون سرچ کرد واسه اینه که نیایم هر چی دیدیم کپی پیست کنیم" بنابر این باید این نکته رو هم مد نظر داشته باشیم.

3-درسته که تاپیک هایی برای تفریح هم باید باشن, ولی مثلا تاپیک "نظرت در مورد بالاییت چیه"
اون اوایلش تقریبا بد نبود (تاکید می کنم بد نبود), همه میومدن نظرشون رو در مورد بالایی می گفتن, ولی به اواسطش که می رسید...
"نمیشناسمش"
"نظری در موردش ندارم"
"خیلی گله"
"خیلی ماهه"
"خیلی دوستش دارم"
"خیلی بچه ی خوبیه"
"بچه ی با حالیه"
"بچه ی خوبیه"
و ....
یا اینکه جمله ی توی امضا یا بیوگرافی ای که کاربر تو پروفایلش نوشته رو کپی می کردن.
این به نظرم بد ترییییییییییییییییییییییین نوع اسپمینگه!!!!!
:D

بنا براین اگر در چنین تاپیک هایی آزادی داده میشه, کاربرای محترم لطفا جنبه داشته باشید (باشیم)!!! :D

دیگه فعلا حال تایپ ندارم.

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

الان تو گفت وشنود اجتماعی تاپیک هایی مانند :
متولد چه ماهی هستید
اسفندیا دستا بالا...کی متولد اسفنده؟
مستند های شبانه
مهريه‌ام‌‌ 32 دندان شوهرم است !
پرنده ماه تولد شما چیست
حیوان روز تولد
افراد مشهوری که در ماه تولد شما به دنیا امده
اسم خیابون جردن از کجا اومده
بهترین سن ازدواج
و................
قفل شده ولی تاپیک های هست که لایق قفل شدنن ولی نیستن مانند :
عینکی هستید
لیست سیاه و......

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خوب این خوبه که همه به فکر این افتادن که باید یه کارایی بشه
اما یه سوال دارم که روی مخاطبم مدیران انجمن هاست:شما وقتی برای تشکیل شوراها بحث میشه کجا بودید؟چرا اون موقع نظری نداشتید یا حداقل اگر می گید بده می گفتید بده
کاربرای عزیزی که اعتراض دارید خود شما چی چقدر توی بحثایی که میشده برای بهتر شدن فروم شرکت کردید فقط وقتی یکی میاد میگه فلان چیز ایراد داره همه میاید می گید آره
بعد یه نکتهی دیگه که هست این شور و هیجان توی جامعه هم از بین رفته و کم رنگ شده و طبیعتن اینجا هم تاثیر می ذاره
یه پیشنهادی بود که برای همکاری بچه ها بود اونم به نظرم در قالب گروه های مدنی محقق بشه یعنی در واقع هدف اونا همینه

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

آهان راستی یه چیز دیگه.

این سیستم رای دادن به ارسال خیییییلی خوبه چون تا حدودی جلوگیری می کنه از اسپمینگ (مخصوصا در انجمن هایی مثل انجمن عکس, که بحث خاصی روی عکس صورت نمی گیره و کاربرا بیشتر نظرشونو در مورد عکس می گین (میگیم) و البته کاربرا در این مورد باید بیشتر همکاری کنن

ولی این سیستم خیییییییییییلی بهتر هم میشه اگر معلوم بشه هر کس چه نظری داده چون:
1- از این سیستم سواستفاده کم تر خواهد شد (یعنی جلوی کسایی که به دوستاشون + و به کسایی که باهاشون مشکل دارن - میدن, گرفته خواهدشد.)

2-اگر فرضا کسی به کامنت من نظر منفی داده, میتونم خیلی محترمانه ازش خواهش کنم عیب کارم و دلیل نظر منفیش رو به من بگه.
و البته در این مورد هم باید همکاری زیاد بشه و نسبت به کسایی که به ما منفی میدن کینه به دل نگیریم.

3-بعضی ها حتما می خوان اعلام کنن که مثلا "من از این تاپیک خوشم اومده". حتی اگه لایک بدن هم باز یه کامنت میذارن که "خیلی جالب بود یه +". اگر معلوم بشه هر کس چه امتیازی داده چنین کامنت هایی خیلی کمتر می شن.

البته باز هم تاکید می کنم, هر اصلاحی هم که در سایت بشه, باز هم بدون همکاری و رعایت شعور مشکلات حل نمیشن.

*ویرایش
به نقل از احمدرضا.ج :
کاربرای عزیزی که اعتراض دارید خود شما چی چقدر توی بحثایی که میشده برای بهتر شدن فروم شرکت کردید فقط وقتی یکی میاد میگه فلان چیز ایراد داره همه میاید می گید آره
بعد یه نکتهی دیگه که هست این شور و هیجان توی جامعه هم از بین رفته و کم رنگ شده و طبیعتن اینجا هم تاثیر می ذاره

<D=

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از سیاوش :
از 48 تا تاپیک صفحه اول گفت وشنود 19 تاش قفله این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
قفل چيز بدي نيستا! :D...قفل رو گذاشتن كه استفاده بشه!!...چرا انقدر خوف انگيز راجع بهش حرف ميزنين؟!

يعني يا از اولش چرت بوده و موضوعي نداشته...يا بحث ديگه تموم شده ...يا بحث بوده و به گند كشيده شده...يا جاي بحث داشته ولي به خاطر اسپم هاي پي در پي دوستان مستعد اسپمر ترجيح داده شده بسته بشن!!
دو مورد اول كه بي برو برگردن بايد قفل شن...و در مواقعي مورد اول حذف...
ولي دو مورد دوم جاي كار دارن...
كه در حال حاظر با اين وضع تاپيكا 19 تا خيلي كمه!
---------

جناب مطهري...پيشنهادات شما غير از مورد آخر وقتي عملين كه اكثريت اينطور بخوان...و در كل كسايي كه در حال حاضر واقعا قصدشون بهتر شدن وضعيت سايته فكر نميكنم علاقه اي به دادن اينجور پستا داشته باشن (و سعيشون رو ميكنن) كه حالا با ديدن اين پيشنهاد نظرشون عوض شه!
-----
در كل به شخصه بيشترين مشكل من با جو سايته!!...و به نظرم ايجاد يه جو خوب و صميمي اول بايد از خود مديرا شروع بشه!!...چون تجربه ميگه خيلي تاثير داره...لحن حرف زدنشون...ميزان شركتشون تو بحثا...تاپيكايي كه ميزنن...همه ي اينا ميتونه الگو باشه واسه كسايي كه تازه ميان تو سايت و هنوز نميدونن اينجا چه خبره!...
كه خوب البته زندگي خرج داره... :D...و ملت كار و زندگي دارن...منم نميگم بيشتر وقت بذارن...چون ميدونم وقتي كه ميذارن به اندازه كافي هست...فقط اين كه...ازين سكوت بيايم بيرون...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از احمدرضا.ج :
یه پیشنهادی بود که برای همکاری بچه ها بود اونم به نظرم در قالب گروه های مدنی محقق بشه یعنی در واقع هدف اونا همینه
منظورت همون شوراهاست؟
خوب مشکل اینجاست که با بررسی افراد شوراها متوجه میشیم 95% مدیران بخشهان
اونم درصورتی که الان خیلی از مدیرا اصلا فرصت سر زدن به بخش خودشونو هم ندارن و این کار (که باز هم داخل محدوده مدیرانه) درواقع فرق خاصی با همون مدیریت انجمن ها نداره
منظور اینه که یه تیم از افرادی که همیشه تو سایت هستن، در کنار مدیرا بصورت مکمل کنترل تاپیک ها رو تو دستشون بگیرن

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

یه نکته ی دیگه.

بعضی از موضع ها هستند که در موردشون چند تا تاپیک ایجاد شده.
برای مثال: تبلیغات .

اگه یه ذره برید توی انجمن خلاقیت یا عکس بگردید, 10-15 تا تاپیک مختلف پیدا می کنید (خواهشا خودتون بگردید, از سرچ سایت استفاده نکنید چون نصفشو نمیاره!!!) که توش عکس هایی در مورد تبلیغاتی که جالب هستند قرار داده شده. در حالی که این تاپیک ها باید ادغام بشن. مثل اینکه بعضی کاربر ها اصلا توجه نمی کنند که "تاپیک" یعنی "موضوع"!!!!! بنابر این مطالبی که موضوع یکسان دارند باید در یک تاپیک باشند, فقط عنوانشون عوض بشه. (مثلا اگه می خوان توی تاپیک تبلیغات, عکس های جدید بذارن, عنوانش رو به جای "پاسخ:تبلیغات جالب" بذارن "تبلیغات جالب 2" یا "تبلیغات جالب- جدید" یا هر چیز دیگه ای.)

من خودم 3-4 روز پیش می خواستم چند تا عکس از بیلبورد های تبلیغتی بذارم, دیدم چند تا تاپیک مختلف در این مورد هست و من گیج شدم که از اونجایی که نمی خوام تاپیک جدید ایجاد کنم (چون این تاپیک وجود داشته) اینارو تو کدوم یکی از این تاپیک ها بذارم!!! اینجا چند موردش رو می ذارم خودتون برید ببینید:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,36535.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40147.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40416.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,36419.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,36764.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,36545.0.html
و چندین مورد دیگه که خودتون دیدی و اگه ندیدید می تونید برید پیدا کنید :D

مثال بعد:سوتی ها و عکس های خنده دار
مشکل مشابهی در مورد عکس های سوتی یا خنده دار وجود داره. (در انجمن عکس) گاهی اوقات می بینیم یه تاپیک ایجاد شده که فقط یه عکس توشه که جالبه یا نشون دهنده ی یه سوتیه. یا چند تاپیک که همشون در این مورد هستن. خوب اینا هم باید ادغام بشن دیگه!!!!
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39738.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39758.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39759.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39683.0.html
و چندین مورد دیگه که خودتون دیدی و اگه ندیدید می تونید برید پیدا کنید :D

مثال بعد: عکس های فتوشاپی....

یکی منو از منبر بیاره پایین!!!
ببخشید خیلی حرف زدم ولی اینا مسائلی بود که من خیلی در موردشون فکر کرده بودم و دلم خیلی پر بود.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از violet :
اگه یه ذره برید توی انجمن خلاقیت یا عکس بگردید, 10-15 تا تاپیک مختلف پیدا می کنید (خواهشا خودتون بگردید, از سرچ سایت استفاده نکنید چون نصفشو نمیاره!!!)
نکته خوبی بود
مطهری این قسمت سرچ سایتو درست کن، خیلی...

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

جو سمپادیا خیلی بده !
بچه ها یا باهم دوستن یا دشمن!

من خودمم به شخصه هر کاری بتونم می کنم تا جذاب تر بشه ! راستش یه چند وقتیه که بجز تاپیک ورزشی و عکس و خلاقیت جای دیگه ای نمی رم چون حوصلم سر میره!
این تاپیکهای علمی هم که میری فقط یه کپی پیست زدن و اصلا جایی برا بحث و تبادل نظر نیست که ادم یه 2000 به سوادش اضافه شه!

یا حداقل وقتش تو سایت گرفته نشه!
از تاپیکهای گفت وشنود هم فقط حرف بزن خوبه! بقیش چرت هست!

من یه پیشنهاد می خوام بدم که بچه ها هم تو چند تا پست قبلی بهش اشاره کردن!

خوبه که مدیریت یه انجمن دست چند نفر باشه! نه یکی دو نفر! و چند تا از کاربرا که تخصصشون بیشتره تاپیکها رو بگردونن!

پیشنهاد Pink Floyd خیلی منطقی و خوب بود!

====
یه چیز دیگه هم اینکه به نظر من از همه تاپیکهای علمی متافیزیک از همه بهتره چون هم اطلاعات ادم زیاد میشه هم جنبه بحث و اینا توش هست!

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

فکر می کنم درست نخوندی تاپیک مربوط به شورا ها رو یا نویسنده بد گفته این شوراهه رو

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از احمدرضا.ج :
فکر می کنم درست نخوندی تاپیک مربوط به شورا ها رو یا نویسنده بد گفته این شوراهه رو
ببین الان بحث سر اینه که چطور درصد مشارکت بین همه پخش شه، بعد تو دوباره میگی شوراها؟ خوب شورا یعنی همون مدیر انجمنا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا