سمپاديا رو به نابودي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهتاب

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
BUMS
رشته دانشگاه
Med
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

به نقل از GCD :
این هیچ فایده ای نداره، محدودیت تاپیک زدن بدترین کار ممکنه
از کا میدونید....... حداقل از اینکه الآن هر کسی هر تاپیکی بخواد بزنه بهتره ......که هی مدیرا مجبور بشن قفل کنن..

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

الان فک کردم به این نتیجه رسیدم این سایت درست بشو نیس
ولش کنید

مهتاب

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
BUMS
رشته دانشگاه
Med

به نقل از JoLLy GirL :
الان فک کردم به این نتیجه رسیدم این سایت درست بشو نیس
ولش کنید
راست میگی !!!!!!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از **mahtab** :
از کا میدونید....... حداقل از اینکه الآن هر کسی هر تاپیکی بخواد بزنه بهتره ......که هی مدیرا مجبور بشن قفل کنن..
همچین میگی انگار همه از دم تاپیکای چرت میزننا! خوب خیلیا هستن که تاپیک خوب میزنن
تازه سیستم هم این امکانو نداره

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

منم موافقم که جو سایت اون جو قدیما نیست !!!!
اما خب راه حل ندارم و نداریم اونقدری واسش !
هرچی هم که به فکرم میرسه و حس میکنم مفیده رو انجام میدم ! مثل همین صمیمیت با کاربران و دور نشدن ازشون !!! هرچند بازم اونجوری که میخوام نمیتونم !
ما هر چند وقت یه بار یه طرحی میدیم ! کلی با ذوف و شوق جلوش میبریم ! ولی خب وقتی میبینیم کسی حمایتمون نمیکنه ! تا برخوردی میشه همه بهمون هجوم میارن و مخافت میکنن !! کلا آدم از هر جور تغییری و تلاشی مایوس میشه دیگه !!!
شورا ها میتونن کلید حل این مشکلات باشن ! فقط هم از مدیران انجمن نیستن ! تعدادی شون خارج از مدیران انجمن هستن ! در هر صورت این جدید ترین و آخرین راهی هست که ما برای کمک به شرایط فروم داریم اجرا میکنیم !
مشکلات فعلا ضعف مدیریتی نیست به واقع ! مشکل اصلی این نبود سیاست منسجم برای مدیریت هستش !
هر پیشنهادی دارین میتونین به طور خاص تو اون انجمن های ارتباط با شورا ها هم بیان کنین !
یکی از دلایل اصلی این مشکلات زیاد شدن تعداد کاربران هست ! فرومی که 2000 تا عضو داره کنترلش با فرومی که بیشتر از 4500 تا عضو خیلی فرق میکنه ! بدون شک محیط کمی خشک تر میشه ! سخت گیری بیشتر میشه ! اعتراض ها بیشتر میشه و . . . !!
در هر صورت اگه پیشنهادی باشه که بتونه به سایت کمک کنه و انجامش در توان ما باشه مطمئن باشین از انجامش دریق نمیکنیم !
مشکل اینه که پست دادن و راه حل دادن ایده دادن آسونه !! ولی خب اجراشون سخت و بعضی وقت ها بی تاثیره !!!
دوستانی هم که اعلام آمادگی میکنن و باز میگن ولش کنید فکر کنم کمی دارن کم لطفی میکنن !!! من اینجا زمان های خوبی رو گذروندم و واقعا دوسش دارم و تو بدترین شرایط هم تمام تلاشم رو میکنم که درستش کنم !

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
1. منم موافقم که جو سایت اون جو قدیما نیست !!!!

2. اما خب راه حل ندارم و نداریم اونقدری واسش !

3. هرچی هم که به فکرم میرسه و حس میکنم مفیده رو انجام میدم ! مثل همین صمیمیت با کاربران و دور نشدن ازشون !!! هرچند بازم اونجوری که میخوام نمیتونم !

4. ما هر چند وقت یه بار یه طرحی میدیم ! کلی با ذوف و شوق جلوش میبریم ! ولی خب وقتی میبینیم کسی حمایتمون نمیکنه ! تا برخوردی میشه همه بهمون هجوم میارن و مخافت میکنن !! کلا آدم از هر جور تغییری و تلاشی مایوس میشه دیگه !!!

5. شورا ها میتونن کلید حل این مشکلات باشن ! فقط هم از مدیران انجمن نیستن ! تعدادی شون خارج از مدیران انجمن هستن ! در هر صورت این جدید ترین و آخرین راهی هست که ما برای کمک به شرایط فروم داریم اجرا میکنیم !

6. مشکلات فعلا ضعف مدیریتی نیست به واقع ! مشکل اصلی این نبود سیاست منسجم برای مدیریت هستش !

7. هر پیشنهادی دارین میتونین به طور خاص تو اون انجمن های ارتباط با شورا ها هم بیان کنین !

8. یکی از دلایل اصلی این مشکلات زیاد شدن تعداد کاربران هست ! فرومی که 2000 تا عضو داره کنترلش با فرومی که بیشتر از 4500 تا عضو خیلی فرق میکنه ! بدون شک محیط کمی خشک تر میشه ! سخت گیری بیشتر میشه ! اعتراض ها بیشتر میشه و . . . !! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

9. در هر صورت اگه پیشنهادی باشه که بتونه به سایت کمک کنه و انجامش در توان ما باشه مطمئن باشین از انجامش دریق نمیکنیم !

10. مشکل اینه که پست دادن و راه حل دادن ایده دادن آسونه !! ولی خب اجراشون سخت و بعضی وقت ها بی تاثیره !!!

11. دوستانی هم که اعلام آمادگی میکنن و باز میگن ولش کنید فکر کنم کمی دارن کم لطفی میکنن !!! من اینجا زمان های خوبی رو گذروندم و واقعا دوسش دارم و تو بدترین شرایط هم تمام تلاشم رو میکنم که درستش کنم !
1. خوب خدا رو شکر

2. تو نداری، ولی گمون نکنم ما اینجا مشغول چروندن غاز باشیم! تا الان 2-3 تا پیشنهاد خوب شده که منتظریم ببینیم چی میشه جوابش

3. اصلا نمیتونی

4. {-8 مشکل اینجاست که طرح های شما اینه که شب میخوابین، صبح بلند میشین یهو قالبو عوض میکنین یا امضاها رو میترکونین یا...
فکر میکنین با این کارا چیزی درست میشه؟ انتظار حمایت دارین؟
جالبه (=مسخره است) والا!

5. شورا درواقع کار خاص و عجیبی انجام نمیده، من نمیدونم چرا اینهمه رو شورا تاکید دارین
به نظر من مفید نیست

6. مشکل اینه که سمپادیا مدیری نداره
و وقتی مدیری نیست سیاستی نداره که بخواد اجراش کنه
و وقتی سیاستی برای اجرا نباشه، اوضاع همین میشه

7. همینجا داریم مطرح میکنیم
با خود مدیرا و ناظمایی که گویا دوست دارن فقط مسئولیتشونو محول کنن به یکی دیگه
چون این وظیفتونه، تو ناظمی پس این وظیفته، نمیتونی بسپاریش به یکی دیگه

8. این دیگه آخرش بود!!!!!!! آخه عزیزم مگه فروم الان چندتا عضو فعال داره؟
به اون عدد زیر سایت که 3 ساعتی یکی بهش اضافه میشه نگاه نکن، خود فروم رو نگاه کن
از وقتی من اومدم تا الان تعداد کاربرا فرقی نکرده، یکی رفته یکی دیگه به جاش اومده
گذشته از اون، فروم های 60 70 هزار یوزری رو ببین

9. مشکل اینجاست که دریق نمی کنید، دریغ می کنید
اینهمه تا حالا پیشنهاد داده شده، کدومشو حتی نگاه کردید؟
ولی در عوض یه مدیر تا یه چیزی میگه بلافاصله اجرا میشه

10. اجرای کدوم سخته؟ مثال بزن

11. بـــــــــــــــــــله کاملا!!!!!!!!!!!!!!

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

به نقل از علي-Ali :
يه چن وقتي بود مي خواستم اين تاپيك رو بزنم ديگه امشب تصميمم رو گرفتم
اين تاپيك بيشتر خطاب به مديراس
چرا سايت اين جوري شده چرا انقدر سوت و كوره چرا بيشتر كاربراي قديمي مي خوان از سايت برن يا خيلي ناراضينيا فقط به خاطر دوستاشون موندن
ممكنه سمپاديا بيشترين اعضا رو تو فروم هاي سمپادي داشته باشه ولي به نظر من الان كاملا رو به نابوديه
اينم نمونه هاش تمام اين كاربر سابقه شون تو سايت نزديك يك ساله
آقاي مطهري آقاي بذركار خانوم مكرم خانوم ثابتي اشرف يه فكري به حال اين سايت بكنيد بچه ها ناراضين

اين حرفاي من بود به عنوان يه عضو كوچيك از اين مجموعه بزرگ :)
منم موافقم شدیدا دیگه داره حالم از این سایت بهم می خوره

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

می دونید چیه ؟ من فکر می کنم مشکل ما همینه که منتظریم یه جا یه خبری بشه ، بریم داد و بیداد . داد و بیداد هایی که هیچ وقت هم نتیجه ای نداشته چون هدفی به جز این نداشته که خودمونو خالی کنیم .

الآن مثلا من تقریبا 4 ساعت پیش به این تاپیک سر زدم ، الانم سر زدم ، ولی محتوای کل تاپیک هیچ تغییری نکرده . به جز چند تا ایده ای که پیشنهاد شد که بعضی از اونا هم تکراری بودن .

راه حلش هم اینه که یه ذره خودمون رو کنترل کنیم ، وقتی می خوایم توی یه تاپیکی نظر بدیم ، کلشو بخونیم ، و به این هم فکر کنیم که کیفیت ابراز وجود مهم تر از خودشه . ( یعنی اگه با یکی موافقم ، نظرش رو لایک کنیم نه این که عین همونو بنویسم . ) و ... ( به نظر همین تاپیک توش نمونه های بسیار زیادی از اسپمه )

به نقل از نــيما :
ما هر چند وقت یه بار یه طرحی میدیم ! کلی با ذوف و شوق جلوش میبریم ! ولی خب وقتی میبینیم کسی حمایتمون نمیکنه ! تا برخوردی میشه همه بهمون هجوم میارن و مخافت میکنن !! کلا آدم از هر جور تغییری و تلاشی مایوس میشه دیگه !!!

تحول بسیار چیز خوبیه . ولی وقتی واست توضیح بدن که فلان تحول در چه راستاییه . خیلی از این تحولاتی که مطرح می شن ، اصلا ما نمی دونیم که واقعا چه فایده ای می تونن داشته باشند .

به نقل از GCD :

نه ، این واقعا مسئولیت شورا هاست .

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
1. خوب خدا رو شکر

2. تو نداری، ولی گمون نکنم ما اینجا مشغول چروندن غاز باشیم! تا الان 2-3 تا پیشنهاد خوب شده که منتظریم ببینیم چی میشه جوابش

3. اصلا نمیتونی

4. {-8 مشکل اینجاست که طرح های شما اینه که شب میخوابین، صبح بلند میشین یهو قالبو عوض میکنین یا امضاها رو میترکونین یا...
فکر میکنین با این کارا چیزی درست میشه؟ انتظار حمایت دارین؟
جالبه (=مسخره است) والا!

5. شورا درواقع کار خاص و عجیبی انجام نمیده، من نمیدونم چرا اینهمه رو شورا تاکید دارین
به نظر من مفید نیست

6. مشکل اینه که سمپادیا مدیری نداره
و وقتی مدیری نیست سیاستی نداره که بخواد اجراش کنه
و وقتی سیاستی برای اجرا نباشه، اوضاع همین میشه

8. این دیگه آخرش بود!!!!!!! آخه عزیزم مگه فروم الان چندتا عضو فعال داره؟
به اون عدد زیر سایت که 3 ساعتی یکی بهش اضافه میشه نگاه نکن، خود فروم رو نگاه کن
از وقتی من اومدم تا الان تعداد کاربرا فرقی نکرده، یکی رفته یکی دیگه به جاش اومده
گذشته از اون، فروم های 60 70 هزار یوزری رو ببین

9. مشکل اینجاست که دریق نمی کنید، دریغ می کنید
اینهمه تا حالا پیشنهاد داده شده، کدومشو حتی نگاه کردید؟
ولی در عوض یه مدیر تا یه چیزی میگه بلافاصله اجرا میشه

10. اجرای کدوم سخته؟ مثال بزن

11. بـــــــــــــــــــله کاملا!!!!!!!!!!!!!!
فرشید یه نگاه به پست خودت دوباره بکن لطفا !
من با تو دعوایی ندارم عزیز جان ! با این کار ها همیشه مدیران و ناظمین رو در مقابل کاربران قرار میدی و یه جو مزخرفی رو بوجود میاری !
این پیشنهادات هم من به شخصه و تنهایی نمیتونم انجام بدم ! باید همگی باهم انجامشون بدیم ! منم به عنوان یه ناظم هر کاری بتونم سعی میکنم انجام بدم !
این 11 موردت هم جواب نمیدم ! چون بخوام جواب بدم بحث های بیخودی و چرتی میشه که باز از بحث و هدفمون که کمک به سایت هست واقعا دور میشیم !

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

مدیری که اینقد مغروره که حاضر نیس غرورشو بشکنه بگه اشتباه قضاوت کردم
و وقتی کم میاره بن میکنه و زود جا میزنه نمیتونه اینجا رو درست کنه
پس دسته جمعی ولش کنید

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
فرشید یه نگاه به پست خودت دوباره بکن لطفا !
من با تو دعوایی ندارم عزیز جان ! با این کار ها همیشه مدیران و ناظمین رو در مقابل کاربران قرار میدی و یه جو مزخرفی رو بوجود میاری !
این پیشنهادات هم من به شخصه و تنهایی نمیتونم انجام بدم ! باید همگی باهم انجامشون بدیم ! منم به عنوان یه ناظم هر کاری بتونم سعی میکنم انجام بدم !
این 11 موردت هم جواب نمیدم ! چون بخوام جواب بدم بحث های بیخودی و چرتی میشه که باز از بحث و هدفمون که کمک به سایت هست واقعا دور میشیم !
من هر مورد رو دقیقا جوری جواب دادم که باید می دادم
تو از یه طرف میای میگی آماده ایم که فلان کنیم و بهمان کنیم
ولی از طرف دیگه مسئولیتو میندازی گردن بقیه
از یه طرف میگی پیشنهادی نیست که اجرا کنیم
از طرف دیگه وقتی پیشنهاد میدیم اصلا انگار نه انگار که چیزی گفته شده
میگی من مدیرا رو در مقابل کاربرا قرار میدم
ولی وقتی خودت میای مقابل کاربرا و جبهه میگیری این وسط من چکاره ام؟
وقتی خودت حاضر نیستی اشتباه مدیر رو قبول کنی و یه مدیرو خدا میدونی، طرح های مدیرا رو بهترین و طرح های کاربرا رو هیچ میشماری دیگه من چکاره ام؟

به نقل از JOYFOOLISH :
نه ، این واقعا مسئولیت شورا هاست .
بحث در مورد یه سایت گندست که با مسئولیت مستقیم 4 تا مدیرکل عقل کل و 5 تا ناظم لازم اداره میشه
نه توسط شوراها

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از JoLLy GirL :
مدیری که اینقد مغروره که حاضر نیس غرورشو بشکنه بگه اشتباه قضاوت کردم
و وقتی کم میاره بن میکنه و زود جا میزنه نمیتونه اینجا رو درست کنه
پس دسته جمعی ولش کنید

( الان بحث اینه که داریم میگیم نمیخوایم ولش کنیم... )

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از peg0a2h1 :
( الان بحث اینه که داریم میگیم نمیخوایم ولش کنیم... )
و اگه شرایط تغییر نکنه؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از GCD :
و اگه شرایط تغییر نکنه؟

من در هر صورت بازم ول نمیکنم :D

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

به نقل از GCD :
بحث در مورد یه سایت گندست که با مسئولیت مستقیم 4 تا مدیرکل عقل کل و 5 تا ناظم لازم اداره میشه
نه توسط شوراها
نمی خوام بحث کنم ولی فکر می کنم که این قسمت باید تبیین شه واسه همه .
شورا بوجود اومده که کمی کار مدیرا رو سبک کنه . کاری که شورا انجام می ده اداره سایت نیست ، تلاش برای تغییر سایت به صورتیه که مناسب شان سمپادیا باشه ، هستش . مدیریت نمی کنه شورا ، سعی می کنه یه کاری کنه که آدما مثل الآن ، احساس وقت تلف شدگی نکنن .

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
من هر مورد رو دقیقا جوری جواب دادم که باید می دادم
تو از یه طرف میای میگی آماده ایم که فلان کنیم و بهمان کنیم
ولی از طرف دیگه مسئولیتو میندازی گردن بقیه
از یه طرف میگی پیشنهادی نیست که اجرا کنیم
از طرف دیگه وقتی پیشنهاد میدیم اصلا انگار نه انگار که چیزی گفته شده
میگی من مدیرا رو در مقابل کاربرا قرار میدم
ولی وقتی خودت میای مقابل کاربرا و جبهه میگیری این وسط من چکاره ام؟
وقتی خودت حاضر نیستی اشتباه مدیر رو قبول کنی و یه مدیرو خدا میدونی، طرح های مدیرا رو بهترین و طرح های کاربرا رو هیچ میشماری دیگه من چکاره ام؟
نه توسط شوراها
فرشید جان من مسئولیتی گردن بقیه ننداختم ! قرار شده فقط 4 تا مدیر کل و 5 تا ناظم اینجا رو اداره نکنن و از ایده ی افراد جدید و توانایی های اون ها هم استفاده بشه ! بحث شورا ها برای همین مطرح شده !
من از اینده های مدیران هم شاید تو جمع حمایت کنم ! چون مدیریت باید پشت هم و حامی هم باشن ! ولی شما اگه خبر نداری بدون من هر روز دارم با همه ی مدیران کل واسه بعضی تصمیم گیری ها دعوا و کل کل میکنم ! اینو خواستی برو از خود مطهری هم بپرس که چقدر باهاش کل کل کردم تا حالا و چند بار جلوی حرف هایی که زده و تصمیم هایی که گرفته که از نظر خودش عالی بوده و من نظرم مخالفش بوده واستادم ! بپرس و بعد اینجوری بگو !
من میگم این پیشنهادات کمک میکنه ! ولی مشکل اصلی رو حل نمیکنه ! ولی من بازم میگم هر کاری که به فروم کمک کنه رو حاضرم انجام بدم ! مرض ندارم که نخوام از پیشنهادت خوب استفاده کنیم !
اگه نمیدونی بدون من بار ها و بار ها شده از خیلی از کابرای فعال راجب سایت و اینکه چیکار کنیم بهتر بشه سوال کردم و مشورت کردم و نظراتشون رو هم به مدیران دیگه گفتم و ازشون حمایت کردم !
شما مشکلت هنوز با اون تاپیکی که دیشب من قفلش کردم حل نشده ! من اینجا نیومدم واسه کل کل ! اومدم باهم دیگه به سایت کمک کنیم ! تو هم تو این تاپیک لا اقل این کار رو بکنی به گمونم بهتر باشه !

بعضی افراد سو استفاده گر هم طبق معمول تا تو سایت یه بحثی مطرح میشه و کمی جو سایت خراب میشه میان و میگن سایت فلان شده و همگی بریم و ... ! مطمئنین دنبال تغییر و بهبود شرایط سایت هستین واقعا ؟! یا میخواین واسه سایت خودتون مشتری جذب کنین ؟!؟!؟
نمیدونم واقعا ! من میام و لینک سایت دوستان رو تو امضام میزارم و اون دوستان هم در مقابل . . . !!!
فرشید اینجا بحث رو ادامه نده ! خواستی بیا تو پ.خ یا چت هرچی میخوای رو بگو لطفا ! بحث داره میشه کل کل من و تو ! اینجروی از موضوع مون دور میشیم ! لطفا !

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

ای بابا! چرا این جا جنگ جهانی راه انداختین؟!

دقیقا قضیه ای که میگین اتحاد و این حرفا نیسته دیگه!

هی میخواین روی همدیگه رو کم کنین!

چی رو میخواین ثابت کنین با این حرفا؟؟؟

اگه میخوایم کمکی به سایت بکنیم ؛

پس چرا به جون هم افتادین و میخواین مشکلات رو گنده کنین؟

چرا همش دارین بد میگین ؟

و از اون ور ناظما و مدیرا هم جنبه ی تدافعی میگیرین!

خودتونم میدونین که این بحثاتون تموم بشو نیس!

هی حمله میکنین بعد مدیرا و ناظما فقط و فقط از "خودشون" دفاع میکنن!

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

ای خدا ! من توی این یک سال و 3 ماهی که توی این سایت بودم ، خیلی از این دعوا ها دیدم ! و جالب ترش هم این بوده که هر سری هم یکسری افراد تکراری و قدیمی این دعوا ها رو شروع کردن و سعی کردن نظر کاربرها رو از این سایت دور کنند ! تمام دفعاتی که من دیدم دعوا شده ، یکسری آدم مشخص و تکراری این دعوا ها رو شروع کردن.

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بیخیال دعوا میشیم! دوستان جان من از این به بعد کسی پستی مبنی بر دعوا نقل قول نکنه !

یه چیزیم بگم کلا همینجوری... دو تا تاپیک وا کردم ما 87 و 88 بودن . با یه صحنه ی دل انگیزی رو به رو شدم! 4 تا مدیرا تو یه یه انجمنی خارج از انجمنای مدیریتی پست داده بودن! بحث و اینا! یکی از مدیرام که من به عمرم تو ورزش ندیده بودمشون یه تاپیکو رو سر انگشت میچرخوندن..
فک کنم منظور رسید//

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89