سمپاديا رو به نابودي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

به نقل از مدیریت :
میشه یک نفر بحث ها رو جمع بندی بکنه؟
بله البته
1. ما خواستار تغییر جو سایت هستیم
2. پیشنهاداتی ارائه شده
3. منتظر نظر مسئولا درباره پیشنهادات هستیم
4. همگی راه حلی رو که به نظرشون میرسه بطور شفاف و غیر کلی بیان کنن

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
بله البته
2. پیشنهاداتی ارائه شده
ببخشین فرشید جان میشه لطف کنی و همه ی پیشنهادات ارائه شده رو هم توی یه پست دوباره نقل قول کنی و بزاری تا کسایی هم که کامل تاپیک رو نخوندن در جریان قرار بگیرن و ما هم سرجمع تمام پیشنهاد ها رو داشته باشیم ! ممنون

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
ببخشین فرشید جان میشه لطف کنی و همه ی پیشنهادات ارائه شده رو هم توی یه پست دوباره نقل قول کنی و بزاری تا کسایی هم که کامل تاپیک رو نخوندن در جریان قرار بگیرن و ما هم سرجمع تمام پیشنهاد ها رو داشته باشیم ! ممنون
بله بفرما:

به نقل از Pink Floyd :
من یه فکری به ذهنم رسید که فک کنم عملی باشه.
هر عضو چند تا انجمنو (تعداد انجمنا محدود باشه) که فک میکنه توش یه مهارتی داره انتخاب میکنه. بعد آخر هر ماه باید تعداد
پستاش و تاپیکایی که تو اون انجمنا زده به حد نصاب برسه و تو اون انجمنا فعالیتش بیشتر از همه باشه.
انجمنایی هم که انتخاب میکنه باید دو گروه باشن. یک گروه سرگرمی، یک گروه علمی. مثلا سه تا از سرگرمی،سه تا از علمی.
بعد از چند وقت یک سری عنوانایی به کاربرایی که تو انجمن تخصصیشون فعالیت خوبی داشتن با نظر سنجی از بقیه کاربرا داده بشه تا کمک دست مدیر انجمن بشن و همه کارا سر مدیر انجمن تلمبار نشه. اینجوری همکاریها هم زیاد میشه.

به نقل از JOYFOOLISH :
خب فکر می کنم یه دلیل بزرگ و عمده این قضیه اینه که آدمایی که جدید میان سه دسته می شن :: 1. کسایی که کاری به کار هیچ کی ندارن و هر کاری که می خوان می کنن ( معلق در جهل مرکب ! ) 2. کسایی که هی میان می گن این تاپیکا نباشه ولی دلیلاشون قانع کننده نیست 3. کسایی که مثل من هستند و قانع نشدند که این ها خوب نیستند .
به نظرم خوبه که آدمای گروه 2 و 3 قانع شن . بعد همکاری بیشتر می شه .
مثلا می شه تو امضاتون یه چیزای مرتبط بنویسین .
من هم این کارو انجام دادم .

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
در كل به شخصه بيشترين مشكل من با جو سايته!!...و به نظرم ايجاد يه جو خوب و صميمي اول بايد از خود مديرا شروع بشه!!...چون تجربه ميگه خيلي تاثير داره...لحن حرف زدنشون...ميزان شركتشون تو بحثا...تاپيكايي كه ميزنن...همه ي اينا ميتونه الگو باشه واسه كسايي كه تازه ميان تو سايت و هنوز نميدونن اينجا چه خبره!...
كه خوب البته زندگي خرج داره... :D...و ملت كار و زندگي دارن...منم نميگم بيشتر وقت بذارن...چون ميدونم وقتي كه ميذارن به اندازه كافي هست...فقط اين كه...ازين سكوت بيايم بيرون...

به نقل از violet :
ولی این سیستم خیییییییییییلی بهتر هم میشه اگر معلوم بشه هر کس چه نظری داده چون:
1- از این سیستم سواستفاده کم تر خواهد شد (یعنی جلوی کسایی که به دوستاشون + و به کسایی که باهاشون مشکل دارن - میدن, گرفته خواهدشد.)

2-اگر فرضا کسی به کامنت من نظر منفی داده, میتونم خیلی محترمانه ازش خواهش کنم عیب کارم و دلیل نظر منفیش رو به من بگه.
و البته در این مورد هم باید همکاری زیاد بشه و نسبت به کسایی که به ما منفی میدن کینه به دل نگیریم.

3-بعضی ها حتما می خوان اعلام کنن که مثلا "من از این تاپیک خوشم اومده". حتی اگه لایک بدن هم باز یه کامنت میذارن که "خیلی جالب بود یه +". اگر معلوم بشه هر کس چه امتیازی داده چنین کامنت هایی خیلی کمتر می شن.

به نقل از GCD :
الان خیلی از مدیرا اصلا فرصت سر زدن به بخش خودشونو هم ندارن و این کار (که باز هم داخل محدوده مدیرانه) درواقع فرق خاصی با همون مدیریت انجمن ها نداره
منظور اینه که یه تیم از افرادی که همیشه تو سایت هستن، در کنار مدیرا بصورت مکمل کنترل تاپیک ها رو تو دستشون بگیرن

بقیه رو تیتر وار میگم:
- مقابله موجه با اسپمینگ
- اصلاح قوانین سایت
- افزایش کنترل
- فراگیر کردن مشارکت یوزرها در اداره سایت

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

من الان 2 ساعته دارم این تاپیکو میخونم!
منم واقعا هر کاری از دستم بربیاد میکنم
اما امید وارم تمام کسایی که رفتن بالای منبر ( :D ) بعدا کنار نکشن و مثل جریان شوراها نشه...
و یه چیزیم بگم که هر چی شماها بیشتر میکین اسپم ندین و تاپیکای چرت نزنین بقیه بیشتر اون کارو میکنن!!
یه پیشنهاد دیگه!
شما میگین بحثای علمی خوبن و اینکه بریم از سایتای خارجی و اینا مطالب جالب بیاریم و کپی پیست کنیم!
اما دوتا نکته هست:
1. کپی و پیست همیشگی
2.این جور تاپیک ها هیچ جای بحثی ندارن!آقای مطهری شما که میگید فکر کنید باید بگم که فکر کردن همیشه کار ساز نیست چون اکثر بحث ها کپی پیستن و هیچ جای بحثی باقی نمیذارن که بقیه بخوان روش فکر کنن اما همون طور که بقیه گفتن تاپیک های متافیزیک خیلی خوب و جالبه چون خیلی جای بحث براش وجود داره.
خوبه که همه ی تاپیکا همین طور باشن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از کیمیا.پ :
2.این جور تاپیک ها هیچ جای بحثی ندارن!آقای مطهری شما که میگید فکر کنید باید بگم که فکر کردن همیشه کار ساز نیست چون اکثر بحث ها کپی پیستن و هیچ جای بحثی باقی نمیذارن که بقیه بخوان روش فکر کنن اما همون طور که بقیه گفتن تاپیک های متافیزیک خیلی خوب و جالبه چون خیلی جای بحث براش وجود داره.
خوبه که همه ی تاپیکا همین طور باشن!
نکته مهمی بود! هر بحثی که توی فروم های خارجی نتیجه خوبی داده الزاما اینجا نتیجه نمیده، بلکه میره زیر بحثای دیگه
مطهری یادمه یه زمانی خودت این کارو میکردی & سعی داشتی با قفل کردن تاپیک های کوفت و شنود بچه ها رو به اون تاپیکا بکشونی(همون موقع که من واسه اولین بار اعتراض کردم بهت) ولی نتیجه چی شد؟ هیچی! بجز 4 مدیر کل و ناظما فقط 2-3 تا یوزر محض خالی نبودن عریضه یه چیزی می گفتن
اون موقع من بهت گفتم بجای بستن بحث های غیر علمی باید اونا رو هدایت کنی که بشن بحث های فکری و فرهنگی، تو گفتی خودت این کار رو بکن & من انجام دادم، نتیجه اش هم مشخص بود
هنوزم سر حرفم هستم، در مرحله اول هدایت، مرحله دوم کنترل، مرحله سوم مدت دار کردن تاپیک، مرحله چهارم قفل طبق قوانین

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من به نظرم منظور آقای مطهری این بوده که موضوع برای بحث از اونجا ها گرفته بشه
من یه چیزی که اینجا دیدم برای انجمن خلاقیت بچه ها مرتب طرح خلاقانه ی بقیه رو کپی پیست می کنن ما خودمون توی مدرسه یه کارسوق با این موضوع برگزار کردیم عالی و یه طرح هایی دادن بچه ها بی نظیر اما همون موضوع ها رو من و آقای بذرکار دادیم هیچ کس استقبال نکرد و به نظرم الان این حرفا رو یه کم داغید می زنید یه 2 روز بخوره یادتون می ره

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

سلام

من فکر کنم که بشه پیشنهادات و انتقادات رو خلاصه تر کرد. دو نوع مطرح هست:

اول: نظرات کلی در مورد سایت مثل جو سایت و فرهنگ سازی و مقابله با اسپم

دوم: نظرات جزئی در مورد یک ایجاد/حذف یک عملکرد بخصوص که می تونه خیلی هم کمک کننده باشه. مثل کارهایی که می شه برای جو سایت و فرهنگ سازی و مقابله با اسپم انجام داد.

بهتره تمرکز روی نوع دوم باشه. یعنی یک کاری که واقعا می شه عملی اش کرد. و بهتره که تک به تک مورد بررسی قرار بگیرن و نه همه شون یکجا! برای همین اول از سردسته می خوام که یک نظم بده به این تاپیک. یعنی فعلا پیشنهادات جدید مطرح نشه و بعدش یکی از همین ها رو برای نقد بگذاریم تا بقیه نظرشون رو اعلام کنن.

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

و یه چیز دیگه (ببخشید یادم رفت!)
اون چیزی که پگاه گفت فکر کنم خیلی مهمه!
اینکه مثلا میری تو انجمن عکس طرف 200 متر اسم تاپیک و تبلیغ زده بعد توش یه عکسه شاید حتی یه نصفه عکس!
بعد همین طور در ادامه پره از این عکسا!در صورتی که میشه اینا رو دسته بندی کرد و همه رو توی یه تاپیک جا داد!
لطفا به این رسیدگی کنین آخه خیلی جای حرص خوردن داره :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از احمدرضا.ج :
من به نظرم منظور آقای مطهری این بوده که موضوع برای بحث از اونجا ها گرفته بشه
من یه چیزی که اینجا دیدم برای انجمن خلاقیت بچه ها مرتب طرح خلاقانه ی بقیه رو کپی پیست می کنن ما خودمون توی مدرسه یه کارسوق با این موضوع برگزار کردیم عالی و یه طرح هایی دادن بچه ها بی نظیر اما همون موضوع ها رو من و آقای بذرکار دادیم هیچ کس استقبال نکرد و به نظرم الان این حرفا رو یه کم داغید می زنید یه 2 روز بخوره یادتون می ره
ببین الان منم همینو گفتم، که هر موضوعی که بیرون از این جو بحث خوبی ساخته الزاما اینجا هم همون کارو انجام نمیده
پس بهتره همین بحث ها رو هدایت و کنترل کنیم

به نقل از کیمیا.پ :
اینکه مثلا میری تو انجمن عکس طرف 200 متر اسم تاپیک و تبلیغ زده بعد توش یه عکسه شاید حتی یه نصفه عکس!
بعد همین طور در ادامه پره از این عکسا!در صورتی که میشه اینا رو دسته بندی کرد و همه رو توی یه تاپیک جا داد!
این ها رو بهتره به مدیر انجمن بگی، اینجا بیشتر در مورد سیاست های کنترلی کل فروم بحث میکنیم

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

من یه چیز بگم ؟!

چرا می گید سمپادیا رو به نابودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از کیمیا.پ :
بازم معزرت می پرم وسط بحث ولی برای بچه هایی که دایال اپن اونجوری نمیشه :D

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Fade To Black :
بازم معزرت می پرم وسط بحث ولی برای بچه هایی که دایال اپن اونجوری نمیشه :D

ممنون که تذکر دادی!

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

بچه ها 5 شنبه بیاین نظر بدین
اقای مطهری کنکور دارن(هه هه هه)
اینقد ... پیچش نکنید

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
2. پیشنهاداتی ارائه شده
من فکر می کنم لازم باشه اینجا پست بدم تا نگین نخوندم! من یه بار سریع، همه پست ها رو خوندم. ولی به هیچ وجه نمی تونم اظهار نظر کنم، چون درست نخوندم و ممکنه چرت بگم! ضمنا الان اصلا وضعیت فکری خوبی ندارم و زیر فشار امتحان ها و پروژه هستم! دوستان دانشگاهی هم یکی بعد از اون یکی، من رو دودر کردن و بدبختم الان!
من این یه مدت که میام سایت تا حدود 20م ، بعد از رسیدگی به مباحث مدیران و شوراها و ... توی پست های سایت میگردم تا نظرات رو بیرون بیارم ... البته لیست کردنش که خیلی سخت نیست ، همتون می تونین کمک کنین برای چنین کاری، ولی فکر کنم و نظر بدم روشون ، طول میکشه !
این پست رو دادم که بگم خوندم این تاپیک رو ، بعدا به من فحش ندین که ...

arman aria

Arman Aria
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
Mshhd
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
OLC
رشته دانشگاه
Architecture
تلگرام
اینستاگرام

گداخت جان که شود کار دل تمام و نشد
بسوختیم ((((بسوختیم))) در این آرزوی خام و نشد

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

خیلی ها حرف دلشون رو زدن، ولی فکر کنم من به عنوان یه مدیری که دو سال اینجا بودم تا حالا هیچی نگفتم!
اینجا جاش نیست و هیچ وقت هم دلم نمی خواست این حرف ها رو بزنم، ولی میگم.
واقعاً خسته شدم..از این که هر اتفاقی می افته به مدیرا هرچی می تونن می گن بعضی ها...همیشه "فقط" مدیران رو مقصر می دونن و انتظار دارن که ما هیچ خطایی نکنیم. انواع تهمت هایی که حتی فکرش رو هم نمی کردیم زده شد، شنیده بودن که پول سایت از راه نامشروع و حرام به دست میاد و...!!! اگه 3 ساعت تو فروم نباشی و جواب یه تاپیک اعتراض رو ندی، شروع میشه که مدیرا نمی خوان همکاری کنن، جا زدن و ...
نمی دونین چه تا الان چندین شب به خاطر مشکلاتی که به وجود می اومد خوابم نمی برد، تا کی بیدار می موندم. چه قدر عصبانی می شدم تو طول روز و همیشه هم سعی می کردم که هیچی به روی خودم نیارم و بگم عیب نداره، من با آرامش جواب می دم!
دوستای صمیمی م می دونن که من چند بار تو مدرسه گریه کردم! ما هم بالاخره آدمیم...
تا الان چندین بار تصمیم گرفتم که به بهانه ی درس خوندن نیام دیگه، ولی نتونستم. گفتم درست نیست که الان جا بزنم، باید باشم تا آخرش. چون این جا واسه م مهم بود. دو سال از عمرم رو این جا گذروندم و "زندگی" کردم... پس همه تون و از جمله اونایی که گاهی می گن واسه ما اون قدرا هم مهم نیست سایت، بدونین که خیلی مهمه واسه م، واسه هممون...
اینا فقط حرف های دلم بود که هیچ وقت نگفته بودم و نمی خوام بحث منحرف بشه بعد از این پست...!

پیشنهادات خوبی دادین تا الان. نظر دیگه ای اگه بود بگین حتماً مطمئن باشین که استفاده می کنیم ازشون به نحوی :)
تو چند تا از پست ها دیدم که نظراتی در مورد ادغام شدن بعضی از تاپیک ها بود. این جور تاپیک ها رو هر وقت دیدین، لینکشون رو واسه مدیر انجمن مربوطه بفرستین که ادغامشون کنن.

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از ندا مکرم :
خیلی ها حرف دلشون رو زدن، ولی فکر کنم من به عنوان یه مدیری که دو سال اینجا بودم تا حالا هیچی نگفتم!
اینجا جاش نیست و هیچ وقت هم دلم نمی خواست این حرف ها رو بزنم، ولی میگم.
واقعاً خسته شدم..از این که هر اتفاقی می افته به مدیرا هرچی می تونن می گن بعضی ها...همیشه "فقط" مدیران رو مقصر می دونن و انتظار دارن که ما هیچ خطایی نکنیم. انواع تهمت هایی که حتی فکرش رو هم نمی کردیم زده شد، شنیده بودن که پول سایت از راه نامشروع و حرام به دست میاد و...!!! اگه 3 ساعت تو فروم نباشی و جواب یه تاپیک اعتراض رو ندی، شروع میشه که مدیرا نمی خوان همکاری کنن، جا زدن و ...
نمی دونین چه تا الان چندین شب به خاطر مشکلاتی که به وجود می اومد خوابم نمی برد، تا کی بیدار می موندم. چه قدر عصبانی می شدم تو طول روز و همیشه هم سعی می کردم که هیچی به روی خودم نیارم و بگم عیب نداره، من با آرامش جواب می دم!
دوستای صمیمی م می دونن که من چند بار تو مدرسه گریه کردم! ما هم بالاخره آدمیم...
تا الان چندین بار تصمیم گرفتم که به بهانه ی درس خوندن نیام دیگه، ولی نتونستم. گفتم درست نیست که الان جا بزنم، باید باشم تا آخرش. چون این جا واسه م مهم بود. دو سال از عمرم رو این جا گذروندم و "زندگی" کردم... پس همه تون و از جمله اونایی که گاهی می گن واسه ما اون قدرا هم مهم نیست سایت، بدونین که خیلی مهمه واسه م، واسه هممون...
اینا فقط حرف های دلم بود که هیچ وقت نگفته بودم و نمی خوام بحث منحرف بشه بعد از این پست...!

پیشنهادات خوبی دادین تا الان. نظر دیگه ای اگه بود بگین حتماً مطمئن باشین که استفاده می کنیم ازشون به نحوی :)
تو چند تا از پست ها دیدم که نظراتی در مورد ادغام شدن بعضی از تاپیک ها بود. این جور تاپیک ها رو هر وقت دیدین، لینکشون رو واسه مدیر انجمن مربوطه بفرستین که ادغامشون کنن.
بازم طبق معمول معزرت پارازیت میدم
بعضی از مدیرا مثه شما فقط یه اشکال داشتن
اونم انتخاب مدیرای دیگه ای بوده که خیلیشاون رسمآ افتضاحن :D

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Fade To Black :
بازم طبق معمول معزرت پارازیت میدم
بعضی از مدیرا مثه شما فقط یه اشکال داشتن
اونم انتخاب مدیرای دیگه ای بوده که خیلیشاون رسمآ افتضاحن :D
نه ندا باحاله
همون یه اشکالم نداره

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

لطفا از بحث اصلی با احساسات خارج نشید. مدیر عزیز لطفا اینطوری نگید دیگه چون بحث مثل دوتا پست بعد از شما خراب می شه. شما که باید درک کنید.

یک بنده خدایی گفت انجمن عکس، داغ دل منو تازه کرد. واقعا من ناراحتم که اینطور جواب دادید.

این ها رو بهتره به مدیر انجمن بگی، اینجا بیشتر در مورد سیاست های کنترلی کل فروم بحث میکنیم

نظر من آتیشی تر از این حرف هاست در مورد این انجمن. در ضمن من با سیاست کلی اش مشکل دارم. و فکر می کنم الان هم شده یک پنجم سایت!

همش شده چهارتا عکس جدید و هزارتا نظر پشتش. فقط افزایش تاپیک و افزایش پست. اینجا فروم بچه های سمپادی هست. یعنی دانش آموزان علمی، پژوهشی، فرهنگی و اینا! این انجمن عملا داره وقت بچه های رو هدر می ده. کاربر تا می یاد و دوتا عنوان جذاب می بینه می ره سراغشون و اصلا از اصل ماجرا دور می یفته که چرا اومده بود به سایت. عکس رو هزار جای دیگه هم می شه دید. بهتره به جاش فقط اسم چهار تا منبع رو بگذارید تا هر کس دلش خواست بره اونجا عکس ها رو ببینه. وگرنه چه فرقی داره اینجا و اونجا؟ جز اینکه کسی جواب بده اینجا یک آمار و ارقامی برای پست ها و تاپیک ها درست می شه.

نظر دو آتیشه من اینه که کلا باید حذف شه! حتی اگر خیلی مایل به عکس هستید، به قسمت آموزش عکاسی و مسابقاتش رونق بدید و در مورد این چیزا بحث کنید. و فقط یک قسمتی داشته باشیم به عنوان گالری که اون هم تعداد کمی عکس درش قرار بگیره.

و در جواب GCD که گفت اینها رو باید به مدیران انجمن گفت: خب خیلی کارا خست که مهم تره و از عهده یک فرد خارجه. من که نمی تونم در مورد حذف انجمن عکس با ایشون مشورت کنم!

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

من پست ندا رو خوندم گریم گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب حالا نظر بدید! :D

چون الان سه ساعته که این صفحه رو هی بارگذاری می کنم که ببینم چی نوشتین! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا