vahidd
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي
اگه حذف کنن به نظر بعضیا بازم میشه اعمال دیکتاتوریو اینا بعد با مدیرا دعوا میشه
البته من خودم اصلآ با این انجمن حال نمیکنم ولی بهتره تاپیکای خوبی باشه که بچه ها کلآ تاپیکای زرد نرن
بازم ...به نقل از َ aminnnn73 :لطفا از بحث اصلی با احساسات خارج نشید. مدیر عزیز لطفا اینطوری نگید دیگه چون بحث مثل دوتا پست بعد از شما خراب می شه. شما که باید درک کنید.
یک بنده خدایی گفت انجمن عکس، داغ دل منو تازه کرد. واقعا من ناراحتم که اینطور جواب دادید.
نظر من آتیشی تر از این حرف هاست در مورد این انجمن. در ضمن من با سیاست کلی اش مشکل دارم. و فکر می کنم الان هم شده یک پنجم سایت!
همش شده چهارتا عکس جدید و هزارتا نظر پشتش. فقط افزایش تاپیک و افزایش پست. اینجا فروم بچه های سمپادی هست. یعنی دانش آموزان علمی، پژوهشی، فرهنگی و اینا! این انجمن عملا داره وقت بچه های رو هدر می ده. کاربر تا می یاد و دوتا عنوان جذاب می بینه می ره سراغشون و اصلا از اصل ماجرا دور می یفته که چرا اومده بود به سایت. عکس رو هزار جای دیگه هم می شه دید. بهتره به جاش فقط اسم چهار تا منبع رو بگذارید تا هر کس دلش خواست بره اونجا عکس ها رو ببینه. وگرنه چه فرقی داره اینجا و اونجا؟ جز اینکه کسی جواب بده اینجا یک آمار و ارقامی برای پست ها و تاپیک ها درست می شه.
نظر دو آتیشه من اینه که کلا باید حذف شه! حتی اگر خیلی مایل به عکس هستید، به قسمت آموزش عکاسی و مسابقاتش رونق بدید و در مورد این چیزا بحث کنید. و فقط یک قسمتی داشته باشیم به عنوان گالری که اون هم تعداد کمی عکس درش قرار بگیره.
و در جواب GCD که گفت اینها رو باید به مدیران انجمن گفت: خب خیلی کارا خست که مهم تره و از عهده یک فرد خارجه. من که نمی تونم در مورد حذف انجمن عکس با ایشون مشورت کنم!
اگه حذف کنن به نظر بعضیا بازم میشه اعمال دیکتاتوریو اینا بعد با مدیرا دعوا میشه
البته من خودم اصلآ با این انجمن حال نمیکنم ولی بهتره تاپیکای خوبی باشه که بچه ها کلآ تاپیکای زرد نرن