سمپاديا رو به نابودي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

به نقل از َ aminnnn73 :
لطفا از بحث اصلی با احساسات خارج نشید. مدیر عزیز لطفا اینطوری نگید دیگه چون بحث مثل دوتا پست بعد از شما خراب می شه. شما که باید درک کنید.

یک بنده خدایی گفت انجمن عکس، داغ دل منو تازه کرد. واقعا من ناراحتم که اینطور جواب دادید.

نظر من آتیشی تر از این حرف هاست در مورد این انجمن. در ضمن من با سیاست کلی اش مشکل دارم. و فکر می کنم الان هم شده یک پنجم سایت!

همش شده چهارتا عکس جدید و هزارتا نظر پشتش. فقط افزایش تاپیک و افزایش پست. اینجا فروم بچه های سمپادی هست. یعنی دانش آموزان علمی، پژوهشی، فرهنگی و اینا! این انجمن عملا داره وقت بچه های رو هدر می ده. کاربر تا می یاد و دوتا عنوان جذاب می بینه می ره سراغشون و اصلا از اصل ماجرا دور می یفته که چرا اومده بود به سایت. عکس رو هزار جای دیگه هم می شه دید. بهتره به جاش فقط اسم چهار تا منبع رو بگذارید تا هر کس دلش خواست بره اونجا عکس ها رو ببینه. وگرنه چه فرقی داره اینجا و اونجا؟ جز اینکه کسی جواب بده اینجا یک آمار و ارقامی برای پست ها و تاپیک ها درست می شه.

نظر دو آتیشه من اینه که کلا باید حذف شه! حتی اگر خیلی مایل به عکس هستید، به قسمت آموزش عکاسی و مسابقاتش رونق بدید و در مورد این چیزا بحث کنید. و فقط یک قسمتی داشته باشیم به عنوان گالری که اون هم تعداد کمی عکس درش قرار بگیره.

و در جواب GCD که گفت اینها رو باید به مدیران انجمن گفت: خب خیلی کارا خست که مهم تره و از عهده یک فرد خارجه. من که نمی تونم در مورد حذف انجمن عکس با ایشون مشورت کنم!
بازم ...
اگه حذف کنن به نظر بعضیا بازم میشه اعمال دیکتاتوریو اینا بعد با مدیرا دعوا میشه
البته من خودم اصلآ با این انجمن حال نمیکنم ولی بهتره تاپیکای خوبی باشه که بچه ها کلآ تاپیکای زرد نرن

saeid01

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی کاشان
شهر
کاشان

بیشتر از یک سال و نیم تو این انجمن فعالیت کردم !
نمیدونم چرا ، ولی حرف رو با یه سوال شروع میکنم ، ما به سمپادیا نیاز داریم ؛ یا سمپادیا به ما ؟
من اگه برم ؛ اگه آرمان.ز بره ، اگه ندا مکرم بره ، اگه سارا حقیقی بره ، شاید انجمن برا مدتی نقص داشته باشه ، ولی از پا نمیوفته این رو مطمئن باشید !
این رو تجربه ثابت کرده ؛ پس نمیخوام پست هایی که بعد از اینن میدیم در مورد این باشه !

حالا بریم سر اصل مطلب , یه فردی بود ، خیلی دوست داشت مدیر بشه ؛ اما هم بچه بود , هم قدرت مدیریت نداشت ، تو هر مشکل و بحرانی که واسه سایت پیش میومد ؛ می شد آتیش بیار معرکه !!!!! تمام تلاش خودش رو کرد ؛ اما هیچ لطمه ای به سمپادیا وارد نشد ! خیلی وقت ها تا حرف از یه چیزی زده نشه , افکار سمتش نمیره و مشکلی پیش نمیاد !

به نقل از GCD :
راستی، وقتی یه مدیر ارشد انجمن میگه "همینه که هست، هرکی نمیخواد از سایت بره" آدم چیکار میتونه بکنه؟

میدونی چرا ؟ وقتی یه مدیر ارشد هرکاری میکنه ، تا بچه ها راضی باشن ، و بچه ها ( عده کمی ! ) ایراد های واقعا جزئی میگیرن !!! باید با قاطعیت این حرف رو زد !
اگه شما 10 نفر رو لیست میکنی و میگی بعضی از این 10 تا ، ناراضی ن ، درست اخوی ؛ ولی مگه تو راضی هستی توی رای گیری یه حکومت , افرادی که راس حکومت هستن ؛ ارزش رای بیشتری داشته باشن ؟

به نقل از GCD :
1. کادر اجرایی فروم دوست دارن قدرت در انحصار خودشون باشه، اینهمه استعداد تو سایت هست که اگه از همشون استفاده کنیم میتونیم سایت رو بهترین کنیم، ولی حتی واسه کارای گرافیکی سایت هم نمیخوان هیچ کمک خارجی باشه

2. تنبلی شدیـــــــــــــــــد مدیرا: این خیلی تابلوئه، نمیدونم بخاطر کلاس گذاشتنه یا واقعا مدیرا سرشون شلوغه، ولی بهرحال تصویب یه چیز ساده توی سمپادیا ممکنه حتی 6 ماه زمان ببره!
حرف اول : اشتباه میکنی ! شاید صلاحیت نداشتی / ن ! جدی بود ! توضیح ش تو چت !
حرف دوم : آره ! این واسه اینه که اعضای سمپادیا زیاد شد ؛ ولی مدیر هاش نه !!!!

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Fade To Black :
بازم ...
البته من خودم اصلآ با این انجمن حال نمیکنم ولی بهتره تاپیکای خوبی باشه که بچه ها کلآ تاپیکای زرد نرن

الن مشکل اینه که تاپیکای دیگه بچه ها رو جذب نمی کنن چون توشون بحثی نیست! خوب چجوری بیان پست بدن؟!
شما برو پستهای اخیر خود منو بخون! خدایی همه شدن ورزشی! عکس ! گفت و شنود(البته همش حرف بزن! :D)

فکر کنم همش وا3 اینه که کپی پیسته محتوا نداره! فقط الکی یه خبر در حد چن خط که آره فلان جا فلان شده! خوب چرا ادم باید بره تو یه همچین جایی ؟1
باز حداقل تاپیکای دیگه ادمو سرگرم می کنن! که البته اونم دیگه زیادی شورشو در اوردن! :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

@ مکرم: کاملا می دونم چی میگی، ولی در مواردی که مشکل واقعا از مدیرا هست میگیم
ببین، مدیر کل بالا ترین قدرت اجراییه فرومه که باید منطق و استدلال و... داشته باشه
خوب طبیعتا وقتی یه مدیر کل جایی استبداد و بی منطقی به خرج بده اعتراض اجتناب ناپذیره
ولی این مثالایی که زدی (پول سایت از راه نامشروع تامین میشه!!!!) رو منم محکوم می کنم، همه محکوم می کنن
خدایی وقتی تاپیکشو خوندم نمیدونستم از شدت خنده چیکار کنم!
ولی کلا نمی دونم اینا چه ارتباطی به پیشنهادا داره؟
خوب من میگم مدیر پیشنهادو قبول نمیکنه، چون واقعا همینه
بعد بهم میگن اغتشاشگر!
آخه وقتی مدیر یه کاریو می کنه باید بگیم مدیر این کارو می کنه دیگه! نمیشه که بگیم مدیر بخش یا یوزر معمولی این کارو انجام می ده

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

بازم ...

نه! این که دیکتاتوری نیست. به جاش بخش گالری جایگزین می شه. عکس ها طبقه بندی می شه و اونجا قرار می گیره. اونجا باید ف****ر ها بیشتر بشه و عکس هایی که فقط جنبه سرگرمی دارن، رد بشه.

و اصلا دلیلی نداره توی یک فروم مربوط به دانش آموزان سمپادی، انجمن هزار جو عکس داشته باشیم که.

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از َ aminnnn73 :
نه! این که دیکتاتوری نیست. به جاش بخش گالری جایگزین می شه. عکس ها طبقه بندی می شه و اونجا قرار می گیره. اونجا باید ف****ر ها بیشتر بشه و عکس هایی که فقط جنبه سرگرمی دارن، رد بشه.

و اصلا دلیلی نداره توی یک فروم مربوط به دانش آموزان سمپادی، انجمن هزار جو عکس داشته باشیم که.

سرگرمی چیز بدی نیست! به شرط اینکه شورش در نیاد!

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

ببینید منم موافقم که تو انجمن عکس خیلی از تاپیکا از اول ارزش زدن نداشته ولی با اینکه حذفش کنیم مخالفم نه واسه اینکه مدیرشم!! واسه اینکه قضیه اینجاس که باید تاپیکای دیگه مثلا تو علمی تاپیکا رو رونق بدیم که کاربرا خودشون دوست داشته باشن برن اونجا ! از نظر من این خیلی روش بهتریه تا اینکه حالا به قول ایشون گالری بزنیم و سمپادیا باید بیشتر تو کارای علمی و فرهنگی فعالیت داشته باشن! هیچ وقت از نظر من برای تغییر مسیر نباید صورت مسئله رو پاک کرد! این یه جور اجباره که در مورد گفت و شنود هم همینو میشه گفت!
به نظر من همین دوستان که به نظر خیلی تو عکس فعالن و خیلیای دیگه باید عرف اونجا رو بفهمن!
یعنی بفهمن که واسه ی یه عکس یه تاپیک نمیزنن که لازم به ترکیبشون باشه بعدا...یا عکسای مناسب جو سایت بزارن!(همون جوی که به سمپاد و آبرو و جوش مربوط میشه!)

دوستان خواهشا...تا چند وقت دیگه میخواید بیاین یه تاپیک جنجالی بزنید و بدون نتیجه باقی بمونه؟ من با قضیه ی تحریم تاپیکای زرد موافقم و به نظر من تاپیکای علمی رو با خبرای جالب وتک پر کنیم نه اخباری که از خبر گذاری های زیادی میشه به راحتی دید و جای بحث ندارن!

یکی از چیزایی که به آرامش از دست رفته ی سایت کمک میکنه اینه که مسالمت آمیز بحث کنیم نه اینکه یهو فضا رو مشوش کنه و به مدیرا بتوپه (نمیگم غلطه که از مدیرا جواب خواست ولی زیر سوال نبریمشون) و بیشتر جنبه ی انتقادی داشته باشه! و هممون سعی کنیم به جای زیر سوال بردن همدیگه راهکار های عملی بدیم و مهمتر اینکه بعدش بهش عمل هم بکنیم.

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از GABRIELE :
سرگرمی چیز بدی نیست! به شرط اینکه شورش در نیاد!
به نظر منم همین طوره مثلا تاپیک هایی مثل نظرت را جع به بالایی و....... نباید باشه ولی انجمن هایی عکس ورزش و موسیقی و که برای تفریحن وجودشون لازمه!!!

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

ولی انجمن هایی عکس ورزش و موسیقی و که برای تفریحن وجودشون لازمه!!!

نه توی این فروم. توی فروم عکس. توی فروم دیدنی ها. توی فرومی که لااقل یک کم ربط بهش داشته باشه. اینجا نه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خانم peg0a2h1 به جمع ناظم ها پیوستند .
حرکت خوبی بود، به عقیده من تعداد ناظم های فعال خیلی کمه، با این اتفاق یه ناظم خیلی فعال اضافه شد
ولی تعداد ناظم ها بازم باید بیشتر از این باشه

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از َ aminnnn73 :
نه توی این فروم. توی فروم عکس. توی فروم دیدنی ها. توی فرومی که لااقل یک کم ربط بهش داشته باشه. اینجا نه!
مگه اینجا چیه؟ اینجا هم یه فرومه فرقش اینه که بره سمپادیاست! اگه همچین چیزی قرار بود که باید اسم سایتو میزاشتن سایت علمی سمپادیا!

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از َ aminnnn73 :
نه این که عکس نباشه یه اشتباهه کامله !!!!!!!!!
چون اون وقت خیلی از اعضا بازدیدشون کم میشه !!!!!!!
اگه مشاعرعه ها و عکس و گفت و شنود را حذف کنی تعداد ارسالای انجمنای دیگه تو 24 ساعت به 50 تاهم نمی رسه!!!!!!!!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آقا سر چی بحث می کنین؟ این که عکس باید باشه بدیهیه
مهم اینه که کیفیت داشته باشه
& کیفیت صرفا علمی نیست، فکری، فرهنگی و...
ولی جنبه سرگرمی عکس ها باید توی موضوع آزاد متمرکز بهش

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از GCD :
آقا سر چی بحث می کنین؟ این که عکس باید باشه بدیهیه
مهم اینه که کیفیت داشته باشه
& کیفیت صرفا علمی نیست، فکری، فرهنگی و...
ولی جنبه سرگرمی عکس ها باید توی موضوع آزاد متمرکز بهش
شما بفرماین سر چی بحث کنیم؟؟؟؟؟

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از سیاوش :
نه این که عکس نباشه یه اشتباهه کامله !!!!!!!!!
چون اون وقت خیلی از اعضا میشه !!!!!!!
اگه مشاعرع ها و عکس و گفت و شنود را حذف کنی تعداد ارسالای انجمنای دیگه تو 24 ساعت به 50 تاهم نمی رسه!!!!!!!!

خیلی موافق!

به نظر من انجمن عکس و اینا خوبه ...ولی این گفت وشنود دیگه خیلی تاپیکاش بی محتواست! (البته بجز حرف بزن! :D)

یکیش همین نظرت راجع به بالاییت چیه! خدایی وقت تلف کردن بود در چه حد!...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از سیاوش :
شما بفرماین سر چی بحث کنیم؟؟؟؟؟
:(( ای بابا! سر راه حل هایی که میتونه جو فروم رو بهتر کنه دیگه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

برگردیم سر اصل مطلب، بهترین پیشنهاد از نظر من:

به نقل از Pink Floyd :
من یه فکری به ذهنم رسید که فک کنم عملی باشه.
هر عضو چند تا انجمنو (تعداد انجمنا محدود باشه) که فک میکنه توش یه مهارتی داره انتخاب میکنه. بعد آخر هر ماه باید تعداد
پستاش و تاپیکایی که تو اون انجمنا زده به حد نصاب برسه و تو اون انجمنا فعالیتش بیشتر از همه باشه.
انجمنایی هم که انتخاب میکنه باید دو گروه باشن. یک گروه سرگرمی، یک گروه علمی. مثلا سه تا از سرگرمی،سه تا از علمی.
بعد از چند وقت یک سری عنوانایی به کاربرایی که تو انجمن تخصصیشون فعالیت خوبی داشتن با نظر سنجی از بقیه کاربرا داده بشه تا کمک دست مدیر انجمن بشن و همه کارا سر مدیر انجمن تلمبار نشه. اینجوری همکاریها هم زیاد میشه.
به نقل از GCD :
الان خیلی از مدیرا اصلا فرصت سر زدن به بخش خودشونو هم ندارن و این کار (که باز هم داخل محدوده مدیرانه) درواقع فرق خاصی با همون مدیریت انجمن ها نداره
منظور اینه که یه تیم از افرادی که همیشه تو سایت هستن، در کنار مدیرا بصورت مکمل کنترل تاپیک ها رو تو دستشون بگیرن

پیشنهاد من یه تیم حداقل 12 نفری از افراد فعال تو سایت ناظم یا کنترل کننده تاپیکا باشن، حداقل 12 نفر که هر 2 ساعت 1 کنترلر آنلاین باشه

ابحثوا

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

من نمی خوام از یک سری مثال بد برای پیشنهاد شما استفاده کنم. اما بیشتر شبیه یک سری پلیس می مونه که دارن می گردن دنبال تخلف. ماجرا باید از اصلش درست بشه.

این که کنترل آنلاین باشه یک چیزی هست و اینکه ما سایتمون اینقدر خوب باشه که نوع کنترلی که شما گفتید رو نیاز نداشته باشه یک چیز دیگه.

در مورد این پیشنهاد:

من یه فکری به ذهنم رسید که فک کنم عملی باشه.
هر عضو چند تا انجمنو (تعداد انجمنا محدود باشه) که فک میکنه توش یه مهارتی داره انتخاب میکنه. بعد آخر هر ماه باید تعداد
پستاش و تاپیکایی که تو اون انجمنا زده به حد نصاب برسه و تو اون انجمنا فعالیتش بیشتر از همه باشه.
انجمنایی هم که انتخاب میکنه باید دو گروه باشن. یک گروه سرگرمی، یک گروه علمی. مثلا سه تا از سرگرمی،سه تا از علمی.
بعد از چند وقت یک سری عنوانایی به کاربرایی که تو انجمن تخصصیشون فعالیت خوبی داشتن با نظر سنجی از بقیه کاربرا داده بشه تا کمک دست مدیر انجمن بشن و همه کارا سر مدیر انجمن تلمبار نشه. اینجوری همکاریها هم زیاد میشه.

عالیه! فقط تنها نقصش، ایجاد شدن وظعیت انجام وظیفه بر کاربراست و اینکه شاید منظورشون از انتخاب چند نفر با نظرسنجی، رنکینگ بوده باشه. که خب اگر قرار باشه به کمیت بها داده بهش دوباره، می شه گسترش اسپم. اما اگر یک رنکینگ کیفی باشه، خوبه. هر چند باز هم معایبی رو داره. مثل بحث های بی خود و تقلب و اینا که خب این حل شدنی هست.

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نظر من این ایده خیلی جالب نیست! اول اینکه کاملا درباره ی مدیریته انجمناست درحالی که ما الان مشکلات خیلی مهم تری داریم.(نظر من البته) بعدشم این شیوه واسه انتخاب مدیر خوب نیست من موافقم که کاربرا تو انتخاب مدیر شرکت داشته باشن ولی اینکه هرچی تعداد پست و تاپیک بیشتری زده باشه طرف، ملاک خوبی نیس به نظرم چون یه مدیر باید از لحاظ مدیریتی هم صلاحیت داشته باشه در کناره فعالیته زیاد!
در کل همین که مهم ترین نیست این موضوع از نظر من!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از َ aminnnn73 :
من نمی خوام از یک سری مثال بد برای پیشنهاد شما استفاده کنم. اما بیشتر شبیه یک سری پلیس می مونه که دارن می گردن دنبال تخلف. ماجرا باید از اصلش درست بشه.

این که کنترل آنلاین باشه یک چیزی هست و اینکه ما سایتمون اینقدر خوب باشه که نوع کنترلی که شما گفتید رو نیاز نداشته باشه یک چیز دیگه.

در مورد این پیشنهاد:

عالیه! فقط تنها نقصش، ایجاد شدن وظعیت انجام وظیفه بر کاربراست و اینکه شاید منظورشون از انتخاب چند نفر با نظرسنجی، رنکینگ بوده باشه. که خب اگر قرار باشه به کمیت بها داده بهش دوباره، می شه گسترش اسپم. اما اگر یک رنکینگ کیفی باشه، خوبه. هر چند باز هم معایبی رو داره. مثل بحث های بی خود و تقلب و اینا که خب این حل شدنی هست.
"ایجاد شدن وظعیت انجام وظیفه بر کاربراست"
این قسمت رو نفهمیدم، خوب اصل هم همین هست که کاربرا وظیفه انجام بدن دیگه!
& البته تعداد پست ها و تاپیک ها باید در کنار موارد دیگه ای باشه
پارامتر مد نظر من مقدار حضور در سایت & قابلیت هدایت هست، یک کمی و یک کیفی که البته بصورت اصلی در کنار بقیه پارامتر ها قرار میگیرن

به نقل از زهرا.ج :
به نظر من این ایده خیلی جالب نیست! اول اینکه کاملا درباره ی مدیریته انجمناست درحالی که ما الان مشکلات خیلی مهم تری داریم.(نظر من البته) بعدشم این شیوه واسه انتخاب مدیر خوب نیست من موافقم که کاربرا تو انتخاب مدیر شرکت داشته باشن ولی اینکه هرچی تعداد پست و تاپیک بیشتری زده باشه طرف، ملاک خوبی نیس به نظرم چون یه مدیر باید از لحاظ مدیریتی هم صلاحیت داشته باشه در کناره فعالیته زیاد!
در کل همین که مهم ترین نیست این موضوع از نظر من!
من نمیگم انتخاب مدیر میگم انتخاب ناظم

الان از نظر من فقط 2 ناظم واقعی تو سایت وجود داره (پارسا و TnT که واقعا بحث ها رو کنترل و هدایت می کنن) محسن و نیما هم که کاری بجز قفل انجام نمیدن، امیر عملا تو چرته و اصلا هیچ کاری انجام نمیده، peg0a2h1 هم که همین الان ناظم شد (ولی احتمال میدم به پارسا و TnT بپیونده)
خوب 3 تا ناظم و 2 تا قافل (قفل کننده) واسه یه سایت گنده که درب و داغون هم شده کافیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا