بچه جان ماده ی تاریک مربوط به مدل های کیهان شناسی میشه . مدل های کیهان شناسی هم 2 شرط واس پذیرفته شدن دارن که این دو شرط همون اصل کیهان شناسیه . این که جهان در مقیاس بیش از 100 مگاپارسک همگن و همسانگرده(بیخیال ) . بنابراین نظریه ی وجود ماده ی تاریک در مقیاس 100 مگاپارسک به بالاس . حالا کدوم ستاره ای شعاش 100 مگا پارسکه ؟به نقل از MAHastro :بچه ها توی فرمول تعادل هیدرواستاتیک ماده تاریک در نظر گرفته نشده؟!خب وقتی همه میگن ماده تاریک هست و وجودش تقریبا اثبات شده پس باید برای تعادل هیدرواستاتیک هم اثرشو محاسبه کنیم.نه؟!
اقا من کیهان شناسی هنوز هیچی نخوندم!!در جربان نبودم!!این سواله همین جوری به ذهنم رسید!به نقل از @Hosein@ :بچه جان ماده ی تاریک مربوط به مدل های کیهان شناسی میشه . مدل های کیهان شناسی هم 2 شرط واس پذیرفته شدن دارن که این دو شرط همون اصل کیهان شناسیه . این که جهان در مقیاس بیش از 100 مگاپارسک همگن و همسانگرده(بیخیال ) . بنابراین نظریه ی وجود ماده ی تاریک در مقیاس 100 مگاپارسک به بالاس . حالا کدوم ستاره ای شعاش 100 مگا پارسکه ؟
1-انرژی بستگی مقدار انرژی که اتم ها برای کنار هم بودن به ان نیاز دارند به عبارت دیگه اگر بخواهیم حالت تعادل انها را به هم بزنیم وانها را از هم جدا کنیم به این مقدار انرژی نیاز داریم( مطمئن نیستم ولی فکر کنم تو همین مایه هاست)به نقل از Pariya :يه توضيح درباره ى binding energy ميخواستم.
و اينكه منظور از phase space volumeچيه ؟
و درمورد گاز هاى نسبيتى و فرانسبيتى فقط سرعت ملكول ها مد نظره ؟
فصل ده فاندامنتاله اینا ، نه ؟به نقل از Pariya :يه توضيح درباره ى binding energy ميخواستم.
و اينكه منظور از phase space volumeچيه ؟
و درمورد گاز هاى نسبيتى و فرانسبيتى فقط سرعت ملكول ها مد نظره ؟
اینکه سوال مسابقستبه نقل از محمد.ج :سلام
من فقط جواب همین سوالو می خوام
کمکم کنید
برای مردم مصر، آلفای کدام صورت فلکی حکم ستاره ی قطبی را داشته است؟
به نقل از محمد.ج :سلام
من فقط جواب همین سوالو می خوام
کمکم کنید
برای مردم مصر، آلفای کدام صورت فلکی حکم ستاره ی قطبی را داشته است؟
چه باحالی تو ، پسربه نقل از Pariya :اینکه سوال مسابقست
اول یه مقدار از سوالا رو حل کن که بفهمی فصلو فهمیدی یا نه ... بعد برو فصل بعدو شروع کن و هر روز یه مقدار از تمرینای فصلای قبلو بحل !به نقل از pariya :اول هر فصل کلپنر رو که میخونیم وایسم همه سوالا رو حل کنیم بعد بریم فصل بعد یا چند تا حل کردیم بریم فصل بعد ، بعدا برگردیم حل کنیم ؟
از این مُجمل !به نقل از pariya :همه ی سوالای هر فصل باید حل شه ؟