خب ماه هم مثل هر جسم دیگه ای به خاطر دمایی که داره تابش هم داره ولی چون دماش خیلی کمه تابشش هم خیلی خیلی کمه !به نقل از masoudsh :ابن هیثم ثابت کرده است که ماه نور خورشید را مثل یک سطح کدر از تمام سطح خود و در همه جهات گسیل میکند.
به نظر شما با چه استدلالی می توان نظر اورا رد کرد؟
ممنون میشم جواب بدید.
به نقل از masoudsh :ابن هیثم ثابت کرده است که ماه نور خورشید را مثل یک سطح کدر از تمام سطح خود و در همه جهات گسیل میکند.
ممنون میشم جواب بدید.
ببخشيد ولي فك كنم شما سوالرو خوب نفهميديد اون بر عكس اينو مي گه ثابت كنيد يعني صيقلي نيست!به نقل از masoudsh :ابن هیثم ثابت کرده است که ماه نور خورشید را مثل یک سطح کدر از تمام سطح خود و در همه جهات گسیل میکند.
ممنون میشم جواب بدید.
سوال ميگه نشون بدين سطح ماه صيقلي نيست!كه راحت توجيح ميشه كرد با هلال ماهبه نقل از @Hosein@ :چی شد تهش ؟ یکی اصل سوالو بذاره
به نقل از zizooA :سوال ميگه نشون بدين سطح ماه صيقلي نيست!كه راحت توجيح ميشه كرد با هلال ماه
اگر ماه صيقلي باشه بجاي هلال هميشه يك رگه مي ديديم از ماه! مثلا لخظه تربيع رو مي تونيد تصور كنيد.به نقل از masoudsh :چجوری؟
ربطی نداره آخه.به نقل از zizooA :اگر ماه صيقلي باشه بجاي هلال هميشه يك رگه مي ديديم از ماه! مثلا لخظه تربيع رو مي تونيد تصور كنيد.
درسته ولي هلال بوجود مياد چون هر نقطه اي از ماه كه نور بهش ميرسه يجوري نورشو به ما ميرسونه اگر صيقلي باشه فقط يك دايره عظيمه روي سطح ماه نور رو به ما ميرسونه تازه الان دارم شك ميكنم كه همون دايره عظيمه هم تشكيل ميشه يا يك نقطه فقط ديده ميشهبه نقل از masoudsh :ربطی نداره آخه.
هلال به خاطر نحوه قرار گرفتن ماه به وجود میاد
میشه بیشتر تضیح بدید لطفابه نقل از zizooA :درسته ولي هلال بوجود مياد چون هر نقطه اي از ماه كه نور بهش ميرسه يجوري نورشو به ما ميرسونه اگر صيقلي باشه فقط يك دايره عظيمه روي سطح ماه نور رو به ما ميرسونه تازه الان دارم شك ميكنم كه همون دايره عظيمه هم تشكيل ميشه يا يك نقطه فقط ديده ميشه
براي هر المان سطح روي سطح ماه اگر بخواهيم كه نور خورشيد به ما برسه بايد زاويه بين پرتو خوشيد و اون سطح با زاويه بين راستاي ديد ما و اون سطح برابر باشه!وگرنه نورش به ما نمي رسه حال مثلا در حالت تربيع اگر به لبه مركزي هلال كه همون وسط قرص ماه هستش توجه كنيم راستاي ديد ما بر سطح عموده ولي راستاي پرتو خورشيد با سطح موازيه!پس سطح صيقلي نيست!به نقل از masoudsh :میشه بیشتر تضیح بدید لطفا
يك نقطه فقط ديده ميشه!!!به نقل از zizooA :درسته ولي هلال بوجود مياد چون هر نقطه اي از ماه كه نور بهش ميرسه يجوري نورشو به ما ميرسونه اگر صيقلي باشه فقط يك دايره عظيمه روي سطح ماه نور رو به ما ميرسونه تازه الان دارم شك ميكنم كه همون دايره عظيمه هم تشكيل ميشه يا يك نقطه فقط ديده ميشه
من دقيق فكر كردم اگر سطح صيقلي باشد در حالت بدر يك نقطه و در بقيه حالت ها دو نقطه ديده ميشهبه نقل از Arefe Abghari :يك نقطه فقط ديده ميشه!!!