منم نمی تونم از روش بخونم! مطمئنی اشتباه تایپی نداره؟!به نقل از andia :مدول دورايي (فاصله) يني چي؟
نمیدونم...مدیران اینده این چیزا هم در نظر بگیرین لطفاچون اینا تجربست...به نقل از Pegior :--------------------
دوتا سوال :
1. پست های hamilton رو کی پاک کرد؟
2. چرا پاک کرد؟
تفاضل قدر ظاهري وقدرمطلق يه ستاره خودم هم تازه الان فهميدم ولي باز نميدونم كه معني كلمه ي مدول چيه؟به نقل از Samaneh.Z :اینو کجا دیدید؟ مال چه مبحثیه؟
( من نمیتونم اصلا بخونمش!! )
من یه جا خونده بودم ولی یادم نییییییییبه نقل از andia :ميشه معادله تعادل هيدرواستاتيكو برام توضيح بديد؟وكلا چگونگي بدست اوردن دماي مركز ستاره
پیشنهد میکنم به زلیک و اسمیت رجوع کنیبه نقل از andia :ميشه معادله تعادل هيدرواستاتيكو برام توضيح بديد؟وكلا چگونگي بدست اوردن دماي مركز ستاره
مطمئنی؟؟؟؟به نقل از Pegior :به دور خورشید که خیلی محسوس نیست! این چرخشی که از ستاره ها می بینی به خاطر چرخش زمین به دور خودشه ! که طبیعتا باید دایره ای باشه دیگه!
تو 12 ساعت که اینجا نوشته نیم دایره!!!! ولی گرفتم ممنونبه نقل از Pegior :آره دیگه ! ببین اینا مثلا میان 2 3 ساعت دیافراگم رو باز نگه میدارن! تو 2 3 ساعت که زمین خیلی تو مدارش حرکت نمی کنه! تو 24 ساعت حدودا یه درجه طی میکنه! دیگه تو 2 3 ساعت اونقدر کمه که میشه ازش چشم پوشی کرد!
سوال دومتو نفهمیدم! :-[
اینو ببین :به نقل از Samaneh.Z :تو 12 ساعت که اینجا نوشته نیم دایره!!!! ولی گرفتم ممنون
جان تو ، تو کتاب اختر فیزیک ستاره ای جلد 1 نوشته ، پس از 12 ساعت نیم دایره ایجاد می کند!!!به نقل از Pegior :اینو ببین :
http://iaaw1.persiangig.com/1387/geminimete/gemini03.jpg
هیچ وقت نیم دایره نمیشه که! نمی دونم سوالتو درست فهمیدم یا نه!
خواهش!
به نقل از Samaneh.Z :جان تو ، تو کتاب اختر فیزیک ستاره ای جلد 1 نوشته ، پس از 12 ساعت نیم دایره ایجاد می کند!!!
به نقل از Pegior :آخه یعنی چی؟!
من ندارم این کتابو! نمی دونم والا! شاید منظورش اینه که بعد از 12 ساعت هر ستاره ای یه نیم دایره میزنه ! تازه فکر کنم کمتر از 12 ساعت باشه! چون کلا مدت زمانی که طول می کشه زمین به دور خودش بچرخه 23 ساعت و 56 دقیقه و 4 ثانیه اس!