به نقل از Angle :سلام دوستان من یه در خواست دارم اونم اینه که اگه می شه یکی از عزیزان روش ساده کردن مدارهای R.Cرو برای من پ.خ کنه .هم از نوع موازی با بقیه ی مقاومت ها وهم از نوع متوالی. کار لازمم . قبلشم از دوستی که جوابو برام پ.ح می کنه ممنون .
به نقل از Angle :عزیز من موقعی که به تو یه مدار می دن
هم خازن توشه هم مقاوت اونم هم به طوری موازی با مقاوت ها بستس هم به طور متوالی اون وخ باید چی کار کرد ؟ یعنی قشنگ این موضوع داره روانیم می کنه ~X ممنون می شم برام با مثال توضیحش بدی .
به نقل از grifis :یه سوال : چجوری از طریق قانون گاوس میشه فهمید که بار خالص موجود توی اون سطح گاوسی به چه طریقی در اون وجود داره (مثلا اگه میدونیم بار خالص 5C-درش وجود داره چطور میشه فهمید که آیا یه بار 5-ه یا مثلا یه بار 2-و-3ه.....) ؟
به نقل از amikaniki :یکی به سوال ما جواب بده...
پس چجوری فهمیدن که ساختار هسته به این شکله(این شکلی که الان هست )؟؟؟؟؟ در ضم لطف کن حالت خاص رو توضی بده ؟؟؟به نقل از H O S E I N :هیچ قاعده کلی وجود نداره . شاید حالت خاص باشه ولی در کل نمیشه نظر داد.
به نقل از grifis :پس چجوری فهمیدن که ساختار هسته به این شکله(این شکلی که الان هست )؟؟؟؟؟ در ضم لطف کن حالت خاص رو توضی بده ؟؟؟
میتونی مثال ازش بزنی؟؟؟به نقل از H O S E I N :خب اون مربوط میشه به فیزیک کوانتومی ! که با الکترومغناطیس کلاسیک فرق داره.
حالت خاص هم از اسمش معلومه. میتونه جاهایی وجود داشته باشه که بتونیم.
به نقل از Drosophila :سلام ببخشید اینجا کسی راجع به ترازوی پیچشی کولن اطلاع داره؟
چه جوری اون Fرو محاسبه کرد ؟یعنی ازرو دستگاه چه جوری فهمید؟