• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال سوم دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh.ir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال سوم دبیرستان

اگر دور یک اهنربا رو با مس بپوشانیم،چه اتفاقی برای براده های آهن اطراف مجموعه میفته؟

بععلههه.همه ی این جوابا درسته...
البته خودمم جوابشو پیدا کردم.
مس تو میدان های قوی به علت خاصیت دیامغناطیسی دفع میشه..

براده هاش چی میشن؟

سلام دوستان من یه در خواست دارم اونم اینه که اگه می شه یکی از عزیزان روش ساده کردن مدارهای R.Cرو برای من پ.خ کنه .هم از نوع موازی با بقیه ی مقاومت ها وهم از نوع متوالی. کار لازمم . ~X( ~X( ~X( قبلشم از دوستی که جوابو برام پ.ح می کنه ممنون . >:D< >:D< >:D< >:D< ;)

به نقل از Angle :
سلام دوستان من یه در خواست دارم اونم اینه که اگه می شه یکی از عزیزان روش ساده کردن مدارهای R.Cرو برای من پ.خ کنه .هم از نوع موازی با بقیه ی مقاومت ها وهم از نوع متوالی. کار لازمم . ~X( ~X( ~X( قبلشم از دوستی که جوابو برام پ.ح می کنه ممنون . >:D< >:D< >:D< >:D< ;)

ببین روش کلی برای ساده کردن وجود نداره. باید از قاعده حلقه استفاده کنی. (قانون جمع جریان).

عزیز من موقعی که به تو یه مدار می دن
هم خازن توشه هم مقاوت اونم هم به طوری موازی با مقاوت ها بستس هم به طور متوالی اون وخ باید چی کار کرد ؟ یعنی قشنگ این موضوع داره روانیم می کنه :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X ممنون می شم برام با مثال توضیحش بدی . =D> =D> =D> =D> =D> =D>

همونطوری که حسین گفت روش کلی و خاصی وجود نداره!
بعدشم، شما از مدارای آسون شروع کن، خودت میفتی رو غلتک!
میتونی اون اعداد و اشکال پر کاربرد رو هم حفظ کنی تا سرعتت بره بالاتر!

به نقل از Angle :
عزیز من موقعی که به تو یه مدار می دن
هم خازن توشه هم مقاوت اونم هم به طوری موازی با مقاوت ها بستس هم به طور متوالی اون وخ باید چی کار کرد ؟ یعنی قشنگ این موضوع داره روانیم می کنه :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X ممنون می شم برام با مثال توضیحش بدی . =D> =D> =D> =D> =D> =D>

تو این جور مسائل معمولا میگن پس از مدتی......یا میگن هنگام وصل کلید
هنگام وصل کلید خازن نقش سیم رو داره یعنی اگه سری بسته شده باشه هیچ تاثیری نمیزاره ولی اگه موازی باشه تمام جریان از این رد میشه و از بقیه شاخه ها جریانی رد نمیشه چون کمترین مقاومت رو داره
اما بعد از یه مدت خازن شارژ میشه و نقش یه کلید قطع رو داره و جریانی ازش عبور نمی کنه پس اگه سری باشه جریان مدار رو قطع می کنه و اگه موازی باشه این بار کل جریان بین بقیه شاخه ها تقسیم میشه و دیگه جریانی از خازن عبور نمی کنه

افتاد؟ ;D

یه سوال : چجوری از طریق قانون گاوس میشه فهمید که بار خالص موجود توی اون سطح گاوسی به چه طریقی در اون وجود داره (مثلا اگه میدونیم بار خالص 5C-درش وجود داره چطور میشه فهمید که آیا یه بار 5-ه یا مثلا یه بار 2-و-3ه.....) ؟

به نقل از grifis :
یه سوال : چجوری از طریق قانون گاوس میشه فهمید که بار خالص موجود توی اون سطح گاوسی به چه طریقی در اون وجود داره (مثلا اگه میدونیم بار خالص 5C-درش وجود داره چطور میشه فهمید که آیا یه بار 5-ه یا مثلا یه بار 2-و-3ه.....) ؟

هیچ قاعده کلی وجود نداره . شاید حالت خاص باشه ولی در کل نمیشه نظر داد.

Back
بالا