• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های مازندران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع گل نیلوفر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های مازندران

به نقل از WHITEMAN :
ارش اصن اینارو ولش:))) منو تو به میتینگ خودمون فک کنیم:))))من نظرم عوض شد شرطو میگیرم ازت:))

sanpadiboy khosh omadi hamshahri;)

× فارسی بتایپید لطفا .

عجب میتینگی قرار بود بشه !
مخصوصا با اون شرط :))
نشد دیگه . . . :|

سلام.
ما 3 ساله از تهران اومدیم بابل الانم فرزانگان بابلم چرا از بابل کسی نیست؟؟!! :-? :-/

سلام :-h
ما دوساله از اهواز اومديم بابل! :-<

آخ جون من بالاخره این جا رو یافتم ;))
سلام دوستان فاطمه ص هستم از فرزانگان بهشهر سوم تجربی /m\
عاغا این میتینگتونو من خفن پایه هم اگه ساری باشه 100%میام /m\
بذارین دیگه بابا ما اینقد این عکسای میتینگو دیدیم دلمون اب شد ب خدا مگه ما مازندرانیا دل نداریم خیلی بی بخارین ب خدا X-( X-(

به نقل از fatemeh-s :
آخ جون من بالاخره این جا رو یافتم ;))
سلام دوستان فاطمه ص هستم از فرزانگان بهشهر سوم تجربی /m\
عاغا این میتینگتونو من خفن پایه هم اگه ساری باشه 100%میام /m\
بذارین دیگه بابا ما اینقد این عکسای میتینگو دیدیم دلمون اب شد ب خدا مگه ما مازندرانیا دل نداریم خیلی بی بخارین ب خدا X-( X-(

چند سال فک کنم شده ک این بحث میتینگ شروع شده و کسی تکون ب خودش نداده.
یه مدت ک بگذره شماهم عادت میکنی کم کم (:|

همینه ک میگم بیبخارین [-( [-( دیگه شماها ک پسرین رفت وآمد واستون سخت نیست :-"خب بیاین ساری دیگه منم رفقا رو جمع میکنم میام بابا /m\

به نقل از fatemeh-s :
همینه ک میگم بیبخارین [-( [-( دیگه شماها ک پسرین رفت وآمد واستون سخت نیست :-"خب بیاین ساری دیگه منم رفقا رو جمع میکنم میام بابا /m\

لطفن دوستانه تر صحبت کنید :)
پیشنهاد میتینگ خیلی وقته مطرح شده و هیچکسی توجهی نمیکنه.
میتینگ اینجوری نیست ک من دوستامو بیارم و شمام دوستاتونو بیارین!
باید همه بیان و شرکت کنن.
تا زمانی ک اکثریت توجهی نمیکنن، نمیشه برگزارش کرد.
ضمن اینکه با نظرتون راجب راحت تر بودن رفت و آمد برا پسرا مخالفم ;)

دوستانه تر :-" بد حرف زدم ;;)
من نگفتم فقط منو شما دوستامونو بیاریم اگه اینجوری بود پ خ میدادم ک هیچ وقت این کارو نمیکنم وقتی این جا مینویسم ینی ک دارم ب همه بچه های مازندران میگم بیان 8-^
حالا در هر صورت ما پیشنهاد خود را دادیم اگه موافقت شد ک مام هستیم ب نظرم این میتینگا خیلی میتونه مفید باشه اگه اصولی پیش بره و افراد توش حد و حدود خودشونو رعایت کنن :-" مثل میتینگایی ک بچه های تهرون میذارن چون اگه برین تو ص بچه های مازندران خیلی از اینها الان دانشجوی پزشکیو مهندسی اینا هستن و این متینگ ها و کپ زدنا با اونا خیلی میتونه برامون مفید باشه :-"

عه بچه ها شما هنوز زنده این ؟ ;D شکر ;) راستی تبریک میگم به همه بچه های مازندرانی که امسال کنکور دادن و نتیجه هاشون خوب شده :)
ایشاللا همیشه گل بکارید ;) اون عده ای هم که می خوان بذارن واس سال بعد ، بدونن مازنی ها شکر خدا تو دوباره پا شدن ید طولایی دارن ;) بترکونین بچه ها ;)

به نقل از fatemeh-s :
دوستانه تر :-" بد حرف زدم ;;)
من نگفتم فقط منو شما دوستامونو بیاریم اگه اینجوری بود پ خ میدادم ک هیچ وقت این کارو نمیکنم وقتی این جا مینویسم ینی ک دارم ب همه بچه های مازندران میگم بیان 8-^
حالا در هر صورت ما پیشنهاد خود را دادیم اگه موافقت شد ک مام هستیم ب نظرم این میتینگا خیلی میتونه مفید باشه اگه اصولی پیش بره و افراد توش حد و حدود خودشونو رعایت کنن :-" مثل میتینگایی ک بچه های تهرون میذارن چون اگه برین تو ص بچه های مازندران خیلی از اینها الان دانشجوی پزشکیو مهندسی اینا هستن و این متینگ ها و کپ زدنا با اونا خیلی میتونه برامون مفید باشه :-"

خدا به داد برسه :))

ایشالا ک خدا ب داد میرسه :-" :-"

Back
بالا