• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
https://uupload.ir/view/-2147483648_-211358_(1)_g3iq.mp4/
یبار کلاس هفتم بودم هیچوقتتت یادم نمیره مطالعات 17.25 شده بودم خیلی هم عصبانی از دست خودم بودم و اینا
رفتیم خونه بابابزرگم اینا که مرغ و بوقلمون و ...دارن
من کاغذ امتحانی رو انقد تیکه کردم که تجزیه شد بعد خیس کردم انداختم جلوشون که بخورن
و منتظر موندم تا اون امتحان شوم خورده بشه ...
فرداش رفتیم مدرسه و دبیرش گفت با توجه به نمرات درخشانتون همه میدین مامان باباتون امضا کنن بیارن
این شانس ما:))))حالا بیا از تو شکم مرغا امتحان مطالعات اجتماعی درار :)))))))
مجبور شدم خودم بگم و یه کاغذ برداره رو یه کاغذ بنویسه که نمره درخشانمو دیده:))))

وقتی سال هفتم بودم، یک‌بار میکروفونم سرکلاس باز بود(سال هفتم‌مون بخاطر کرونا کلهم آنلاین بود)و خارجی حرف می‌زدم اون‌موقع و معلم گفت کیه که عجیب غریب حرف می‌زنه؟ آبروم رفته بود اون‌موقع😂

می خواستم بگم دوره طلا گفتم دولِ طلا =))
پیش بچه ها البته خداروشکر O_O
وای.... سلام استاد میشه یکم برامون در مورد دول طلا بگین🙂... یا اسطوخودوس... دیگه در این حدم سوتی نیستم دیگه(من فردا جلو استادم:

یه بار کلاس نهم
زنگ تفریح خورده بود
باید میرفتیم واسه زنگ دوم
من و رفیقم که اسسمش ابولفضل بود وایساده بودیم داشتیم به نقشیای روی دیوار نگاه میکردیم
منم که مغز خراب ... یه چیزی نوشته شده بود روی دیوار کلاس که این بود: tk
من این tk رو به بدترین فحش ناموسی ممکن تبدیل کردم(کسیو خطاب قرار ندادم ... پسرا میدونن چی میگم :)) ) و با بلند ترین صدای ممکن دادش زدم
و همینطور که دادش زدم چرخیدم سمت در برم آب بخورم دیدم ناظم وایساده چش تو چش
یه سلام کردم و فرار کردم و تا سه روز چسبیده بودم به دوستم 🤣

سخنانی از من سرکلاس امروز المپیاد:
جمله اصلی: خرس میکشتت
حرف من: خرس میکنتت
جمله اصلی: پلیس با دزد مکانش یکی میشه
حرف من: دزد و پلیس میرن مکان

همین ک به جای کیوان رو تخته گردالی واو رو کوچیکتر بنویسی و بشه
کی*ران
کافیه . نمیخوام بیشتر حرف بزنم...

روز تولدم سرکلاس المپیاد، استاد ازم پرسید نسبت به سن جدیدت چه حسی داری و من اومدم با توضیحات فراوان به انیمیشن گیسوکمند ارجاع دادم که وقتی بچه بودم اونو می‌دیدم و فکر می‌کردم خیلی ازم دوره که ۱۸ سالشه، حالا خودم یه سال با ۱۸ فاصله دارم.
این مضمون چیزی بود که می‌خواستم بگم ولی از اونجایی که فهمیدم کسی غیر من گیسوکمند ندیده اول مجبور شدم داستانش رو توضیح بدم و کل کلاس با قیافه‌ی پوکر زل زده بودن بهم🥲🤣
آره خلاصه، خدا نصیب نکنه

ساعت یازده شب ، با پشتیبانی همراه اول داشتم حرف میزدم برا مشکل سیمکارت مودمم
آخر صحبت که تموم شد ، خدافظی که میکردم گفتم:
خسته نباشید ، روزتون بخیر !!
امیدوارم اپراتور متوجه نشه وگرنه تا فرداش بهم میخندید

Back
بالا