خاطرات سوتی‌ها

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
پاسخ : سوتی‌ها

یه بار یکی از بچه های ما خیلی عصبانی بود .
بعد آسینش گیر کرد به در.!
اومد بره گیر کرده بود دیگه :D گفت ولم کن بابا :D :))

!!...me

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۲ تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

ما با مدرسه رفته بودیم مجلس ! بعد اونجا خیلی بهمون تذکر داده بودن که ساکت باشید و این حرفا ! ( راهنمایی بودیم )
بعد ما که وارد شدیم دیدیم اینقد داد ُ هوار ِ که اگه ما حرفم بزنیم صدامون نمیرسه بهشون ! :D
خلاصه دو تا از بچه ها ، که دو ، سه تا صندلی اونور تر از من نشسته بودند ؛ داشتن با هم شوخی میکردن .
بعدش نمیدونم زمان رای گیری بود ، چی بود ، یهو ساکت شد صحن مجلس ! بعدش صدای یکی از اونا که داشتند میخندیدن پخش شد تو صحن ! :))
.
.
. :-"
بعد یکی از مجلسیا گف : حضار مهمان ! لطفاً سکوت رو رعایت کنند ! :D :-"
معلما و مدیرم کـــه ----> X-(
بدبختو رسوای عمومیش کردن ! :D

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

آخه نمی ذارن سال تحصیلی شروع شه بعد سوتی بدن که

معلم آمار :

فرض کن شما یه کتابخونه پر کتاب آموزش شنا هم داشته باشی ولی وقتی تا حالا نخونده باشی و تمرین نکرده باشی تو یه حوض سه متری بپری غرق می شی.

معلم شیمی :

اومد تو کلاس بعد ما پاشدیم اومد بگه بشینید گفت : بگیرید بفرمایید.

ZMF

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
ارومیه
رشته دانشگاه
داروسازی

5 شنبه معلم عربی از همه میپرسید که اهل اینجایین(به عربی) و همه هم میگفتن نعم بعد یکی از بچه ها گفت yes.(خودمم میدونم زیاد سوتی جالبی نبود)

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

البته اینی که میگم بیشتر رکورد به حساب میاد تا سوتی ولی جای دیگه ای به نظرم نرسیده که این رو بگم :

معلم شیمی امسال ما تیکه کلامش "بچه ها" است

یه بار بکس تایم گرفتن و شمردن، ایشون توی 2 دقیقه حدودا nبار گفتن "بچه ها"، حالا اگه حد خونده باشید د میل کنه به بی نهایت ببینین چی میشه!!!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

2روز پیش سر کلاس دینی معلممونو گرفتیم زیر رگبار سوال که ازمون درس نپرسه که نتونس بپرسه ! :D :-"

بعد از 100 و اندی سوال که همشون سوالای چرتی بودن :D یکی از بچه ها در مورد تدریس خصوصی دبیرای اقا به خانوما پرسید ! :D :-" حالا خودتون میدونین دیگه چی پرسید ! :D

حالا این معلمم اومد توضیح داد به طور شرعی که چه زمانی مثلا اشکال نداره و فلان ! :D :-"

بعدش یهو برگشت گفت که : اینطوریه دوستان عزیز ! :D اگه به این شرایط باشه همچین اشکالی نداره ! (;

ولی اینجوری هم نباشه که خانواده بچه شونو بذارن با یه معلم اقا تو خونه و بگن ما میریم مسافرت شما هم با دختر ما .... ! ! :)) :)) :)) :-" :D

( این جمله رو با لحن خاص و با سرعتی زیاد عرض کردن ! :D )

حالا کل کلاس یه دفعه ساکت و تو کف که این معلم عزیز چی گفت ! :D :-"

بعدش معلم یهو خودشم کپ کرد و ما زدیم زیر خنده ! بعد معلمم که دید سوتی بزرگی بود خودشم تبسمی کرد و گفت که معذرت میخوام ! :D :)) اخر جمله اشتباه شد ! :)) :-"

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

البته ماهم سوتی زیاد داریم .
. معلمه زیستمون یه چیزی تو مایه های سدیم کلرید رو گفت سدیم کرلید با "ک" غلیظ وحشتناک اون لحظه خیلی بامزه بود .
بعد قادر رو که همه میشناسین . جلسه اول اومد انقدر تیکه ی چرت و پرت و بیمزه انداخت که حد نداره .
بعد بکس خز فول تایم هرهر میخندیدن . یعنی میگم میخندیدن ها . در حد غش و ضعف بود . این خز بکس تو این مایه هان که بشینن به معلم نگاه کنن
پارسال هم معلم انشامون رکورد "دیگه " رو زد
بعد . بغل دستیم عطسه هاش فقط دوبل هست . یعنی یه عطسه میکنه بدون مکث میره سراغ دومی . البته کچل هم کرده خیلی خندس . الان هنوز سوتیا شروع نشده .
آهان و سر صف اول مهر امسال قران خونمون اومد قران بخونه بعد اون آخر آیه خیلی تو حس بود یه دفه صداش تبدیل شد به صدای خروس . البته ما زیاد میخندیم ولی بیانشون سخته

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

امروز زنگ تفريح تموم شد و ما مثل هميشه بوفه پلاس بوديم و كليپ ميديديم
كليپش خيلي جالب بود و يه تكه كلام داشت كه ميگفت هركي فلان كارو كرده شبيه فلان چيزه
ديديم داره دير ميشه و تصميم به كلاس رفتن گرفتيم
در سالن رو بسته بودن
دوستم دستشو گذاشت رو دتگيره و گفت :"هر كي درو بسته " كه نگو ناظم اونور در بود و يهو درو باز كرد و دوستم گفت :"براي چي درو بسته ؟؟" :D

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

معلم ریاضی ما:عدد0 عددیست فرد و اول :)) :))
معلم ریاضی:توچی فک کردی من؟؟؟؟ :)) :))
معلم ریاضی:دبیر ریاضی معلم منطقه :)) :))
معلم ریاضی:من توچی ما؟؟؟ :D :)) :))
کلا اقای عل*زا*ه خیلی سوتی های فجیهی میده

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

معلم شیمیمون امروز به یکی از بچه ها که داشت با بغل دستیش صحبت می کرد گفت صحبت نکنید
اونم گفت صحبت درسیه
دوستش هم گفت آره درسیه
بعد معلمه برکشت گفت : به روباهه می گن دمت کو می گه بیا اینم شاهدم.!
-------------------------------------------------------------------------------------------
معلم شیمیمون : مثلا تو اون زمانا میومدن می گفتن خاک و گرما و حرارت خشکی رو تشکیل می ده

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

همون اول مهر معلم فیزیک ما ( مرد هستن ) اومدن تو کلاس خیلی مختصر و با پرستیز خودشونو اندک مختصری معرفی کردن بعد خواسن درسو شرو کنن رفتن پا تخته. تخته پاکنو برداشتن بعد هی محکم دو سه بار زدنش به گوشه پایین تخته ( که گچاش بره!) ( همم داشتن همو نیگا میکردن! بثکه محکم میکوبیدن!:D ) بار پنجم که کوبیدند تخته پاکن از دستشون در رفت افتاد تو سطل آشغال ! :))
همه ترکیده بودنا !!! (ایشون به کار خوشون ادامه دادن ولی ! )
==================================
ماشین حساب یکی از بچه ها امروز زنگ خورد :-"
وسط کلاس دینی !
بعضی از دووستان به فرآیند سایلنت اعتقاد ندارن !

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

ما تو سال اول راهنمایی، معلم جغرافیمون در مورد فواید تنگه ی هرمز صحبت می کردن و اینگونه شرح دادن :« می دونید چقدر تنگه ی هرمز برای ایران مهمه ؟!! اگر ارده کنند تمام کشتی هایی که به این سمت میان ترمز می کنند و بر می گردن ! »

بعد دلقک کلاس بلند شد :« آقا یعنی تنگه ی ترمز اینقدر مهمه ؟!! » :-"

پرنیا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بندرعباس

معلم آمار: فرض کنید قد یه نفر 54 کیکوئه...
معلم ریاضی:من الان دارم راجع به این موضوع صحبت نمیکنم.(دارم صحبت نمیکنم!)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

جلسه ی اول زبان فارسی امسال,معلممون داشت واجگاه ها رو درس میداد و میگفت:"واجگاه های "ش" و"چ" یه جا هستند" بعد من پرسیدم "ژ" هم مثل اوناست دیگه؟
اونم خیلی جدی جواب داد :"لطفا عربی رو وارد بحث نکنید!!!!!!!!!!!" بعدشم خیلی عادی ادامه ی درسو داد :)) این دیگه شده سوژه ی کلاسا!

پریروزم معلم شیمی فیزیک المپیادمون گفت:"وقتی فشار ذوب میشه....!"

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به معلم هندسه و آمار داريم معروف شده به 200 تومني !!! :D
داستانش اينجوريه كه هركس ديرتر از اون بياد سر كلاس بايد 200 تومن به معلم جريمه بده {-8
امتحانارو از يه حدي پايينتر بگيره بايد 200 تومن جريمه بده اگه نصف نمره بگيره 1000 تومن ميشه {-8
كلا هركاري كه بكنبي بايد 200 تومن بدي
خودش ميگه اين پولارو نماينده ياد داشت كنه تا آخر سال پولارو بشمرن ، معلم بده بريم چيزي بخريم :D

الان ديگه بچه ها اينو دست گرفتن ، ميان سر كلاس شروع ميكنن به حرف زدن ، هركسم ميگه ساكت باشين ميگن مشكلي هست ؟؟؟ دويست تومنشو ميديم :D
يه تيكه هم مد شده
هركي زياد چرت ميگه ميگيم اول ديويست تومن بده بعد حرف بزن :D

خلاصه خيلي جاها كاربرد داره اين لفظ دويست تومن :D

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

اولایه مهر بود ... ما هم سال چهارمیم صف ما اول میره بالا .. همینطور ک بچه ها رفتن بالا من وایسادم بالایه پله ها برگشتم سمت بچه های سال پایینی که تو صف وایساده بودن ( رفیقای سال پایین زیاد دارم) انگشت شستمو گرفتم به سمت همه بچه ها میخندیدم یهو معاون اول ها یه نگاهی انداخت دیگه سرخو سفید شدم ... خیلی ضایع بود

( شرمنده معلمای امسال کم سوتی میدن)

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

این چیزی که میگم 100% اش سوتی نیست ولی خب فکر کنم جالب باشه.
ما یه معلم عربی داشتیم 76 77 سالش بود!!! :Oبعد آذری هم بود.بعدش اینطوری اشاره میکرد:
((شما 4 نفر برید پایه تخته!(با اشاره به افراد)1 2 3 4 5 !!
بعد سر کلاسش یه بار من کرمم گرفت.اومدم کاغذ لوله کردم پرت کردم به جلویی.بعدش این معلمه رفت بیرون که تخته پاکن رو پاک کنه.منم کاغذ پرت کردم به جلویی.یه دفه دیدم اومد تو گفتش.کی این کاغذ رو پرت کرد؟؟؟(فرض کنید با لهجه ترکی هم بگه)منم که عملا" از ترس مردم.و قیافه ام ضایع شده بود و طرف فهمید.گفت:بیا گمشو بیروووووووننن!!!!!!!
بعدش پرتم کرد بیرون.منم یه کاری کردم به غلط کردن بیفته.
اومدم خودمو زدم به گریه!!!و از سر گریه هم حالت تهوع!!!!!! :-& :-& یه صدای اق(با ضمه)در اوردم.یه دفه دیدم کلاس بغلی کلا" ریختند بیرون ببیند چی شده.معلمه هم داشت سکته میکرد.فکر میکرد تقصیر اونه!!!! :)) :))
خلاصه بیچاره رو خیلی اذیت کردم.
از اون به بعد من معروف شدم به بازیگر هالیوود و اون قضیه معروف شد به ((ش**ا*ی,هالیوود,4شنبه))
ولی الان حاضرم دستش رو ببوسم از بس که معلم عالی بود.

راستی یه معلم علوم داشتیم کلا" ((ت)) رو نمیتونست تلفظ کنه و ت رو دال تلفظ میکرد.فقط اسمش که ط**** بود رو میتونست مثل آدم بگه.
میگفت:اگر این سدل رو بچرخونیم... دور هسده ادم(اتم :D) کدابتون رو روی میز بگذارید... این شگل.(منظور شکله) انرجی(انرژی)

بازم یادم افتاد میگم.

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

و ...
سوژه ی همیشگی ... :D
ثــــید ثــــاثــــان ثــــــــــفری ثــــــــیثـــتانی ، متولد 3/3/1333 (با این "ث" بخوانید :D ) ، ثـــــــــــــــادره از ثــــــــــــــیثـــــــــــتان و بلوچثـــــــــــــــتان
* در خواندن کلمات "ث" دار دقت کنید !!! :D
ایشون بعد از اون سوتی دو سال پیش که به یکی از بچه های سومی (اون موقع اول بوده ) گفته :
وقتی من میگم نـــــــذام ثیاثی تو نگو نذام ثیاثی ، تو بگو نذام ثیاثی :)) :))
امروز هم سر کلاس گفتند :
" شما خواهید یاد گرفت که ... "
و بعدش هم گفت :
" اینم از اون ثــــــــــــــوتی های قــــــــــثـــــــــــار بود" :D :)) :)) :))

اساسا به قول بچه ها سر تا پای ایشون رو سوژه فراگرفته!!!! :-"
ســــــــــــــوپر مـــــــــــــــــــاریـــــــو

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

امروز سر زنگ ریاضی!
دبیر ما داشت نمره ها رو وارد میکرد، یهو خوند یاسمن ِ .. نمره منفی..
یاسمن صداش در اومد که خانوم من که کامل شدم!!
دبیره برگشت یه نگا به ورقه این یاسمن انداخت، یه نگاه به لیست نمرش انداخت، چونه ـش رو خاروند، یه نگاه به یاسمن انداخت، یه ابرو شو بالا انداخت، بعد تازه دوزاریش افتاد! :))
یهو جیــــغ کشید : اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ !!! راس میگی!!! ببخـــشیــــد !!!
این قدر این جیغش گوش خراش بود، کلاس ما هم که چسبیده به دفتر معاون ، معاون ترسید! یهو در رو باز کرد اومد تو گفت : خانم ... ! مشکلی پیش اومده؟؟
دبیرمون اول سفید شد بعد قرمز شد بعد بنفش شد بعد گفت : نه! ببخشید فک کنم اشتباه بود! :D
:))

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

(تقریبا یک هفته پیش)

کلاسامون میخوان ویدئو پرژکتور بذارن .. اومدن برای بعضی کلاسها پرده ی نمایششو وصل کردن برای ما نکردن

یکی از بچه ها با اعتراض به معاونمون گفت : آقا کلاسایه دیگرو پرده زدید... ما پرده نداریممم [/ color] :)) :)) :P :P
(دیگه بچه های اطراف رفتن رو هوا)

سوتی امروز :
دوستم : دیدی فلانی رو هر بار میبینیم نگامون میکنه میخنده ؟؟

من : همون ک اون جولو میشینه شالش هم همیشه بازه رو میگی ؟

دوستم : آره آهان همون

من : نه ندیدمش :)) :)) :-w :-w

سوتی های داغ و بروز بزودی ان شا الله h-:

بالا