سیزیف
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فـرزانگان
- شهر
- مشهد
پاسخ : سوتیها
دیروزبرای یکی ازبچه هامون که نتونسته بودمقاله بفرسته درعرض نیم ساعت سرهم کردم و فرستادم یه مقاله پیشنهادی داشت بعد یه قسمتایی شویادم رفته بود پاک کنم همینطوری فرستاده شد
دیشب خواب میدیدم نگارمسواک سبزمو برداشته تهدید میکنه نگو این بوده
دیروزبرای یکی ازبچه هامون که نتونسته بودمقاله بفرسته درعرض نیم ساعت سرهم کردم و فرستادم یه مقاله پیشنهادی داشت بعد یه قسمتایی شویادم رفته بود پاک کنم همینطوری فرستاده شد
فک کنم وقتی داورااینو بخونن اینطوری میشندر بخش مقدمه ابتد5ا بايد كليات موضوع پژوهش عنوان شود. سپس تاريخچهاي از كارهاي مشابه انجام شده به همراه ويژگيهاي هر يك بيان شود. در ادامه مقدمهاي از تلاش انجام گرفته در مقاله براي حل كاستيهاي موجود ذكر شود.
مقدمه داراي شماره 1 است و براي نوشتن عنوانِ بخش مقدمه از سبك Heading 1 استفاده كنيد.
1-11- ويژگي¬هاي مطالب اصلي
پس از بخش مقدمه بايد مطالب اصلي مقاله طي چند بخش نوشته شود. اين بخش-ها بايد شامل تعريفبه مفاهيم اوليه مورد نياز، طرح مسأله، و راهحل پيشنهادي باشند. در نوشتن مطالب اصلي مقاله دقت شود كه تنها به موضوع اصلي مقاله پرداخته شود تا ذهن خواننده از انحراف به سمت مطالب جانبي مصون بماند. همچنين سعي شود مطالب اصلي مقاله بصورت سلسله مراتبي و زنجيروار به هم مربوط باشند.
بخش¬هاي مطالب اصلي مقاله از شماره 2 شروع ميشوند. بخش¬هاي بعدي نيز به ترتيب شماره¬گذاري ميشوند. براي نوشتن عنوان بخشهاي اصلي از سبك Heading 1 استفاده كنيد.
1-12- ويژگي¬هاي نتيجه
در بخش نتيجه، نكات مهم انجام شده در كار بصورت خلاصه مرور و نتايج به دست آمده توضيح داده شوند.. هرگز عين مطالب چكيده را در اين بخش تكرار نكنيد. نتيجه ميتواند به کاربردهاي پژوهش انجام شده اشاره کند؛ نکات مبهم و قابل پژوهش جديد را مطرح کند؛ ويا گسترش موضوع بحث را به زمينههاي ديگر پيشنهاد دهد.
دیشب خواب میدیدم نگارمسواک سبزمو برداشته تهدید میکنه نگو این بوده