• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

ب مامانم میگم پول بده میخوام برم بیرون.
میگه بیا این پنج تومن رو بگیر ...
من: اینو بکنم کجام ...؟ X_X
مامان: خیلی بی ادبی !!! :-L
من: نه منظورم اینه ک ب چ دردم میخوره عاخه ... :-"

بعدش دیگه گوله شدم رفتم بیرون فک کنم پنج تومینه رو هم جا گذاشتم... :))

امروز رفتم کتابخونه دانشگاه ،برای یکی از بچه ها کتاب بگیرم ، بعد اومدم برم داخل کتابخونه ، مسئول کتابخونه گفت آقا چیفِتُ بزار ، بعد برو ... یکم فکر کردم ، گفتم چیف دیگه چیه ؟!؟! :-? گفت : چیفتُ بزار اینجا ... بعد دوباره یکم فک کردم ، تازه دوهزاریم افتاد ، گفتم : آهـــا ، منظورتون کیفــه !؟ :-" گفت : آره ، چیفتُ بزار ، برو ! :-""""

رفتیم سمت پارک پردیسان برف بازی
این دخترای فامیل همشون یه پا کیلیپسن :دی
رفتم از پشت با کلی برف دستم لباسشو کشیدم عقب کلی برف ریختم
بعد با یه جیغ برگشت دیدم یه دختره غریبس و من هم تا پایین مایینا برفیش کرده بودم
دوست پسرش داشت چپ چپ نگام میکرد :دی
الان هم این روح منه که داره می تایپه :-"

چند وخت پیش با پسرعمم اینا رفته بودیم علاءالدین یهو دخترعمم (5،6سالشه)
داد زد گفت:
ای بابا خسته شدم. اینجا چقدر موبایل فروشی داره!!!!!
قیافه ی ما: :-L
قیافه ی مردم: :)) ;D :))

آغا یکی میخواس سور بده، سر کلاس بودیم پشت خط بود میگفت کی چی میخاد؟

و من هنوزم که هنوزه واقن پی نبردم به انگیزه ی یکی از دوستان که چرا به مینی پیتزا گفت دراز کش کوچولو... :| :|
=)) =)) =)) =)) =))
کش لقمه ی کوچک منظورشون بوده گویا :-" :-"

عزیز من، خواهر من....اجباری نی حتما تو هر موقعیتی زور بزنی معادل فارسی لغات دخیل یادت بیاد ^-^

با جمعی از دوستان رفته بودیم رستوران به صرف شام. (البته از نوع ناباب!)

یکیشون خیلی اهل بگو بخند بود و یه لحظه سوال کرد: آقایون کی PG نگاه میکنه؟

منم فورا گفتم: والا من که زیاد دنبال نمیکنم ولی یه عده سری شو دنبال میکنن میگن خیلی قشنگه و تازه از شخصیت هاش هم از لحاظ رفتاری الگو میگیرن و عکساشون هم میزنن به عنوان آواتار و ...

و در این لحظه صدای انفجاری از سوی دوستان من شنیده شد ...

منم با خودم گفتم خوب یه انیمیشن پیتر گریفین یعنی اینقد براشون خنده دار بود یا حرف من مگه ایرادی داشت؟

که بعدا متوجه شدم اصلا قضیه یه چیز و یه کارا و یه حکایات و یه کانال های دیگه بود و بنده اوت تشریف داشتم ... ! :-"

ضمنا دومین سوتی هم اینجا بود که پیتر گریفین اسم سریال نیست ... ! :))

معلم فيزيك ما برمي گرده رو ب تخته ميگه رديف پنجم... ببخشيد كه داريد حرف مي زنيد!!! صداتون كل كلاسو ور داشته، صد رحمت به رديف آخر... :-"
بعد ما كمك كم صدامون در مي ياد كه بابا (براي شونصدمين بار ;D :-w) خانوم ما رديف پنج و شيش نداريم كلا !!! =))

كلاس ادبيات داشتيم "داستان خير و شر" رو مي خونديم، معلممون هي مي پرسيد كه اينجا (ضميرها) منظور كيه؟ :-/
بعد من زرنگ بازي در مياوردم هي جوابو مي گفتم... ;)) حالا بماند كه يه بار قاطي كردم خير و شر رو باهم؛ گفتم:"خـــررر" =))
معلممون يه پوزخندي زد گف: حالا خوبه دو تا شخصيت بيشتر نداره اسماشو قاطي مي كني! ~X(
خو من چي كار كنم اينقد سوال پيچ كرد يهو در رف ديههه... :-"(تا من باشم از اين زرنگ بازيا نكنم. ;D) ^#^ :-ss

مامانم اومده بود مدرسه با مدیر بحرف دم در دفتر معلم فیزیکمونو دیدم اومدم تریپ بزرگونه بردام معرفیش کنم به مامانم گفتم ا مامانم خانوم فیزیک معلم خاندان...
معلمون:|
مامانم :O
من :D
ا نه ببخشید خانوم خاندان معلم فیزیک منظورم بود...

امروز خواهرم تریپ بزرگسالی برداشته زنگ زده 118 شماره قنادیو بگیره...

بعد این خانومه اپراتور جواب داده وصل کرد به کامپیوتر که شماره رو بخونه

خواهر مام شماره رو نوشته برگشته به کامپیوتر میگه:ممنون خانوم،ببخشید مزاحم شدم ;)) :)) =))

منو میگی: =)) =)) =))

خواهرم:نخند خو دفه اولم بود :-L

بازم من: =)) =)) =))

خواهرم: X-(خو دفه اولم بود خو X-(

Back
بالا