• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

سرِ امتحانِ حقوق :
ما یه مبحثی داریم تو شرکت تضامنی ، راجع به اینکه نامشروع بودنِ موضوع یا جهتِ شرکت ، باعث باطل شدن شرکت میشه. مثلا اگه به قصد تهیه تریاک یا مشروبات الکلی و ... باشه
اون وقت مدلِ شرکت تضامنی هم اینطوریه که حتما باید اسم یکی از شریک ها بیاد و تهش هم "وشرکا" داشته باشه.مثلا شرکت حسین و شرکا

×اون وقت سرِ امتحان ، تو سوال اومده بود گفته بود شرکتِ تضامنیِ ساختِ شرابِ حاج سید مهدی و شرکا از لحاظِ بطلان بررسی شه :))
بیچاره استاده با یه وحشتی اومد وسط امتحان گفت بچه ها اشتباه تایپی بوده!! فلان سوال رو اصلاح کنید اسم شرکت رو بذارید شرکت پرویز و برادران :))
فک کنم اخراجش کنن! :))

امروز امتحان ادبيات داشتيم.... بعد يكي از بچه ها معني گيهان خديو (پروردگار جهان ) رو نوشته بود: ديو بزرگ ترسناك :))
دبيرمون جدا خود كشي نكنه خوبه!!! :))

پارسال سر کلاس فیزیک بودیم معلمون به من گفت که برم اسپیکر رو درست کنم میخواستم اسپیکر قبلی رو بیارم پایین رو میز معلم بذارم ولی سیمش داخل پریز بود نمیدونستم کدوم دوشاخه برای اسپیکر و شانسی یکی رو کشیدم دیدم کل ویدیوپروژکتور پرید #-o معلممون هم اصلا نفهمید که کاره من بوده رفت دنبال مسؤلش که منم از این فرصت استاده کردم و سریع دوشاخه رو به برق زدم و معلممون دید که درست شده برگشت سر کلاس #:-S

داداشم داشت پیانو میزد بعد مامانم بهش میگه :تموم کن گیسو داره درس میخونه... ;D
داداشم:مادر عزیز من خیلیم براش خوبه مگه نشنیدی که دانشمندان برا شیر(حیوان) آهنگ پخش کردن و بعد شیرش (خوراک)بیشتر شد؟؟؟!!!! ~X(
بچمون اومد نظر علمی بده خیر سرش!! :))
آخرشم نفهمیدم منو گاو فرض کرد یا شیرو گاو؟؟ :-" :-?

داشتیم ماکارونی میخوردیم.یهو دیدم همه یجوری نیگام میکنن......ب خودم اومدم دیدم دارم ماکارونیارو بادستمال کاغذی میدم تو قاشق!!!
اصن فک کن...بس ک فیلم جذاب بود جذبش شده بودم حواسم پرت شد!!!

یکی از اقواممون (دختر بود ~X() یه کتاب میخواست منم فرداش امتحان داشتم و ول کن هم نبود
از اونجا که من چشم بسته اس میفرستم ;;) واسش فرستادم گیر نده دیگههههه
ولی به جای ""گ"" اون کناریشو زدم. :-/ ^#^
فرستاد چیییییی؟؟؟؟؟ X-( X-( X-(
منم که دیگه رفته بودم واسه خودکشی ج ندادم :-??
نجاتم دادن آخرین لحظه #:-S

Back
بالا