• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

امروز تو کنفرانس آداب معاشرت یکی از بچه خرخونای مثبتمون به اسکل گف اِسکِل ( esekel ! )

کلاس رفت رو هوا !

تازه ما بعدش با کلی تفسیر به این نتیجه رسیدیم که بین اون و یه بچه مثبت دیگه اختلاف نظر داشتن سر تلفظ اسکل ! یکی میگفته این eskol ِ یکی میگف oskel که توافق کردن گفتن eskel !

امروز یکی از بچه هامون رفته بود پیش معاونه ( یکیشون که خیلی پایه س !:دی ) و داشت واسش تعریف میکرد که ما صب

از مدرسه فرار کردیم رفتیم عکس گرفتیم و اینا ! بعد معاونه ازین چور کارا بدش نمیاد کلی خوشش اومده بود .بعد چن دیقه

یهو دوهزاریش افتاده بود ؛ فهمیده بود ما دوربین آوردیم تحویل ندادیم !:)) خلاصه خنده بود !

ديروز رفتيم ميدون تير ;D
کلش خنده بود ، اينقد از اين سپاهي هاي بد بخت خنديديم ، عوضش اونما هم تنبيهمون مي کردم اما به خندش مي ارزيد ;D
*يکيشو داشت واسمون درباره اسلحه کلاشنيکف توضيح مي داد ، گفت : (( اين اسلحه در سال يک هزار نهصد و هشتصدو ... )) ;D
*به يکي از بچه ها گفته بود کفشتو در بيار ، اونم در اورد بعدش باز پوشيد اومد جلو سربازه گفت ، من در نميارم ، اون دست پاچه شد گفت :(( بپوش بپوش سريع بپوش ;D)) يه نگاه به دانش اموزا انداخت ديد همه دارم مي خندن ، تازه فهميده بود سوتي داده :))
و و و ....
حوصلم نميشه الان بنويسم (:|

هفته ی پیش سر زنگ دینو زندگی معلممون داشت درس 14 و 15 که درباره ی دوست بودنو درس میداد...
منم اون روز کلا گیج بودم...
یه دفه معلممون گفت: دوست باید کریم باشه... کریم کیه؟
من که فقط جمله ی آخرشو شنیده بودم گفتم: خب پسرخالمه دیگه... :)) :))

امروز یکی از دوستام وسط کلاس پا شد صندلیشو گرفت جاشو عوض کرد معلم فیزیکمونم گفت که سه تایی نشینین اونم نمی خواست سه نفری بشینه منم برگشتم گفتم کی خواست سه تایی بشینه =))
ضایع شد
چون اون یارو اصلا رفت یه جای دیگه نشست;)

خیر سرمون ملا اورده بودن مدرسه مون.
گفتش:الهی من فدای حضرت علی برم!!!!!!

پریروز معلم شیمیمون داشت آلی درس میداد بنده میخواستم اثبات کنم که درسته یکی درمیون میام سرکلاس ولی آلی بلدم(آخه ترم دوم غیبتام بیداد میکرد!)بعد با کمال غرور گفتم خانوم ببخشید دی آلکنم مال دبیرستانه؟!
×نکته:اگه به آلکا دی اِن بگی دی آلکن یعنی اینکه سوتی در حد تیم ملی دادی چون از مباحث اولیه ست تقریباً!جالب اینه که فقط معلممون فهمید من چه سوتی ای دادم:دی

معلم ديني مون:هر سیبی که گردو نیس!!(معلومه که نیس!).
_(یکی از بکس):خانم توی کنکور چقدر از دینی دو میاد؟؟؟معلم ديني مون:_نصفش یعنی یک سوم!!!!!!(از کی تا حالا نصف شده یک سوم!)

یه سوتی از خودم :سر امتحان جغرافیا بودیم منم که هیچی نخونده بودم رفتم سر یه سوال که گفته بود برنامه های توسعه ی شهری واسه چی تدوین میشن؟
منم گفتم شاید سوال نکته انحرافی داره گفتم:برای توسعه ی شهر ها!!(بالاخره تیز هوش هم باید یه جا بزنه دیگه!!)

دبیر ریاضیمون پای تخته نوشت ac < 0
گفت این وقتی درسته که a و c ، مختلفُلـــــــ...
من داد زدم اضلاع :-[

داشتیم از امتحانای ترم اول برمیگشتیم،با معلم فیزیکمون تو یه تاکسی بودیم.داشتیم با هم حرف می زدیم،دیدم خیلی نزدیکیم گفتم بذار یه خوشبو کننده دهان بخورم محض اطمینان.قبل از خودم به خانوممون گرفتم.گفتش چیه؟گفتم خوشبو کننده دهان.
بیچاره با خجالت گفتش ببخشید....امروز تو مدرسه بهمون صبحانه ندادن اینطوری شده...

Back
بالا