nilufar77
کاربر فوقفعال
![](/forum/styles/stars/0450.gif)
- نام مرکز سمپاد
- سمپاد اصفهان
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- اونور اب......هرجا شد
پاسخ : سوتیها
جشن تکلیف کلاس سوم بود....اخونده دو ساعت داشت راجع به حجاب و اهمیتش حرف میزد و کلی نمایش و شعرخوانی و اینا راجع به حجاب داشتیم......بعد بمون گفتن بریم واسه نماز وضو بگیریم...من یه کم دیر رفتم...تو حیاط هیچکس نبود...یه حوض وسط حیاط بود و اخونده و سه چهار تا مرده دیگه هم دورش بودن![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
من فکر کردم باید اونجا وضو بگیرم...پس مقنعمو دراوردم و استینامو زدم بالا![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
بعد تازه فهمیدم چه سوتیی دادم...اخونده چشاش چهارتا شده بود...بدبخت کلی حرف زده بود راجع به حجاب![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
مردا مرده بودن از خنده...منم تازه دوزاریم افتاده بود...سریع دویدم داخل![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
ابروم رفت جدا :-[
جشن تکلیف کلاس سوم بود....اخونده دو ساعت داشت راجع به حجاب و اهمیتش حرف میزد و کلی نمایش و شعرخوانی و اینا راجع به حجاب داشتیم......بعد بمون گفتن بریم واسه نماز وضو بگیریم...من یه کم دیر رفتم...تو حیاط هیچکس نبود...یه حوض وسط حیاط بود و اخونده و سه چهار تا مرده دیگه هم دورش بودن
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
من فکر کردم باید اونجا وضو بگیرم...پس مقنعمو دراوردم و استینامو زدم بالا
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
بعد تازه فهمیدم چه سوتیی دادم...اخونده چشاش چهارتا شده بود...بدبخت کلی حرف زده بود راجع به حجاب
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
مردا مرده بودن از خنده...منم تازه دوزاریم افتاده بود...سریع دویدم داخل
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
ابروم رفت جدا :-[