پاسخ : چرا از لینوکس استفاده نمیکنید؟
به نقل از محمد مطهری :
بله , منظورم مک بود که اشتباها به قرینه لفظی بوک اضافه شد
اصفهانی ها خیلی طرفدار اپل هستند؟ یادم میاد یکی از بچه های اون جا (محمد خداپرستان) هم خیلی اپلی بود
قبول دارم لینوکس زیاد کاربردوست نیست و یکم حرفه ای بودن میخواد. چون کسی که به محیط گرافیکی ویندوز عادت داره , لینوکس براش دردسره. من با گرافیک مشکلی ندارم , مودم هم یک اکسترنال خریدم که البته هنوز راه نیافتاده .
الان 2 تا لپ تاپ جلومه و بعید میدونم به این زودی ها سومیش بیاد ! اما اگر قرار باشه برم سراغ لپ تاپ حتما تست می کنم.
راستی مک کنار لینوکس و ویندوز نصب میشه؟ هرسه کنار هم.
اون بنده خدارو من ۱ سال پیش از راه به درش کردم! یادمه آیفون گرفته بودم و ....
توی کلاسمون دو نفر بودن دشمن اپل و iPhone! الان هر دوتاشون iPhone گرفتن و عاشق گوشیشون شدند! (اپل خداوکیلی به خاطر این همه تبلیغ باید بم iPhone 3G هدیه بده!

)(یک دستاورد دیگه ام هم اینه که یکی دیگه از دوستام را قبل از اینکه خودم آیفون بخرم روش کار کردم و آیفون خرید! اون هم هنوز عاشق گوشیشه!

)
لینوکس کلا اینطوریه که هر کاری بخوایی بکنی باید خودت بکنی! برنامه میخوایی! باید سورسشو بگیری! خودت کامپایل کنی! خودت استفاده کنی! (

تازه برنامه هاشم کیفیت آن چنانی نداره! [-(
من شنیدم کسانی بودند که Triple Boot کرده بودند. ولی اگر مک داشته باشی به لینوکس دیگه نیاز پیدا نمیکنی. چون سیستمشون تقریبا یک جوره

همه برنامه های لینوکس برای مک هم هست! دقیقا به همان صورت
مثلا پارتیشنی که مک روشه مثل لینوکس آدرس دهی داره و نمودار درختی شون هم تقریبا یک سانه! dev mnt system و...
ولی یک کاربر تا خودش نخواد با این جور چیزا درگیر نمیشه! :)
مثلا در Browser اش اطلاعات طوری نمایش داده میشه که اصلا تصور نمیکنی که مثل لینوکس باشه! Terminal داره و root اش از اول غیر فعاله!
ولی میتونی فعالش کنی و دقیقا مثل لینوکس فرمانBash روش پیاده کنی و .... Terminal توی مک کمترین چیزیه که بش نیاز پیدا میکنی!
البته KDE4 خیلی بهتر شده و قابلیتهای زیبایی بش اضافه شده از جمله Dashboard که البته این ایده ماله مک بوده!
ولی خوب لینوکس با یک KDE4 باز هم خیلی به درد بخور نیست! 8)
کلا یونیکس از نظر هسته ای خیلی قویه ولی GUI خیلی خوبی ندارن. O0
ویندوز ها همشون GUI قشنگ دارن ولی هسته ی درست و حسابی ندارن! ::)
Mac که هسته اش یونیکسه و ظاهرش هم از ویندوز خیلی قشنگ تره! :P
یک اسکرین شات از Dashboard خودم برات گذاشتم:
http://i42.tinypic.com/dnkbip.jpg
اینم یک تبلیغه ماله Apple چند ثانیه بیشتر نیست. ببین خیلی باحاله!
http://www.youtube.com/watch?v=FfetbidVUYw
قضیه اینه که دو نفرند یکیشون Mac یکی دیگه شونPC که حالا اینجا منظورش Vistaس!