چون بلد نیستم باهاش کارکنمبه نقل از Mëhrdad-bx :سلام
واقعا چرا؟ بیریخته؟! یه تاپیک میزنم دهناتون وا بمونه!
امکانات نداره؟ تو تاپیکای مختلف میگم کف کنین.
دیگه چی؟ پیدا نمیشه؟ سایت اوبونتو مجانی میفرسته دم در خونه(خودم گرفتم، اوریجینال. بدون پرداخت 1 قرون پول دادن بهم، پول پست هم ندادم).
بازم دلیل دارید؟ بگید. شاید حل شد و قانع شدید. شایدم ما پشیمون شدیم(0 %)
اونایی که استفاده میکنن هم بگن چرا؟ بگن چرا خوبه؟ خودمم میگم. دوستان دیگران رو هم قانع کنن خوبه و جواب مشکلاتشون رو با اطلاعات کامل از لینوکس بدن.
منم با این اطلاعات کوچولوم کمک میکنم.
معادل فوتوشاپ در لینوکس نرم افزار GIMP است که در خیلی جا ها گفته می شود که با فوتوشاپ برابری می کند.به نقل از Mozee :لینوکس بسیار عالیه . و من واقن دوستش دارم . به خاطر زیبایی ، راحتی و امنیتش و سرعتش .
ولی متاسفانه بعضی از نرم افزارا مثل فتوشاپ تو لینوکس نیست و مشابه ش هم وجود نداره . وگرنه لینوکس واقن خیلی خوبه و من واقن بهش ایمان دارم . تازه سخت افزارا رو مثل هولو شناسایی می کنه بدون نیاز به نصب درایور
D:
برابری میکنه؟! اصلا!به نقل از kdbwnf :معادل فوتوشاپ در لینوکس نرم افزار GIMP است که در خیلی جا ها گفته می شود که با فوتوشاپ برابری می کند.
مهراد جان اینایی که شما گفتی درسته و کاملا قبول دارم ولی خیلی از امکاناتی که فوتوشاپ داره رو gimp نداره! البته اون امکانات به درد بخور تو فوتوشاپ تو gimp هست! پس در هر صورت gimp بهتره!به نقل از ماهرود :برابری میکنه؟! اصلا!
قیمت فتوشاپ چقدره؟
حجمش چقدره؟
چقدر رم لازم داره؟
چقدر cpu لازم داره؟
اینا رو در نظر بگیرید به این نتیجه میرسید که gimp طلای خالصه!
باز گفت "جان"! جان و کوفت! جان و زهرمار!به نقل از ibtkm :مهراد جان اینایی که شما گفتی درسته و کاملا قبول دارم ولی خیلی از امکاناتی که فوتوشاپ داره رو gimp نداره! البته اون امکانات به درد بخور تو فوتوشاپ تو gimp هست! پس در هر صورت gimp بهتره!
کلمه ی "جان" در داخل فروم پابلیک و رایج هست. مشکل از شما هست مهراد! ولی به هر حال باشه. من شما رو همین مهراد صدا می زنم. بی خیالش(چرا الکی هی دعوا راه میندازی؟! شما به عنوان مدیر یه مقدار رعایت کنید)به نقل از ماهرود :باز گفت "جان"! جان و کوفت! جان و زهرمار!
تو چقدر زود صمیمی میشی!
برای اینکه پست اسپم نشه: به نظر من بهترین دلیل برای انتخاب لینوکس اینه که میتونی دستکاریش کنی! البته شاید تازه کار ها نتونن، ولی مهم اینه که مثل ویندوز احساس نمیکنی با یه جعبه ی سیاه کار میکنی!
خوب بعد از چهار سال یه پست اضافه کنیم اینجا محض رضای خدابه نقل از پویا م :مهراد جان اینایی که شما گفتی درسته و کاملا قبول دارم ولی خیلی از امکاناتی که فوتوشاپ داره رو gimp نداره! البته اون امکانات به درد بخور تو فوتوشاپ تو gimp هست! پس در هر صورت gimp بهتره!