- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : با انتخاب نيلوفر به عنوان ناظم موافقي&
( چرا یه پست رو هی مدام میدین؟! )
( چرا یه پست رو هی مدام میدین؟! )
تو هم وقت گير آوردي اين وسط......به نقل از peg0a2h1 :( چرا یه پست رو هی مدام میدین؟! )
آقای مطهری یا بذرکار یا خانوم ثابتی اشرف یا مکرم دلیل انتخاب خانوم نیلوفر به عنوان ناظمی چی بوده؟؟؟(من نمی گم کارشون بده )به نقل از مدیریت :معترض حرفش رو میزنه ، مدیر حرفش رو میزنه. تصمیم گیری نهایی با مدیرانه و ممکنه عده ای (مدیر یا کاربر) قانع بشن یا قانع نشن. اعتراض تمام می شود و ادامه ش معنی دیگه ای میده.
به نقل از علـي :تو هم وقت گير آوردي اين وسط......
بي كاري بيا انتقاد كن(البته ناظمي و ناظما بايد ساكت باشن) همايت كن از اين كارا......به نقل از peg0a2h1 :خب آخه دقیقا همون پسته! و بنده هم بیکارم...
به نقل از علـي :بي كاري بيا انتقاد كن(البته ناظمي و ناظما بايد ساكت باشن) همايت كن از اين كارا......
هر طور صلاح ميدونيدبه نقل از peg0a2h1 :من ترجیح میدم سکوت کنم! به خاطر "حمایت" هم نیست ، به خاطر اینه که الان تو این وضعیت من هر چی بگم ، سریعا برداشت منفی میشه!!
( در ضمن اینطوری که شما گفتین ( بیکاری بیا انتقاد کن ) ایهام میشه واسه بقیه! یکی که نمیدونه فکر میکنه از فرط بیکاری و برای تفریح انتقاد میکنین!! )
سیا جون جواب میدن وایسا فکراشونو بکنن چه جوری میخوان بچیوننمونبه نقل از سیاوش :آقا یا خانوم محترم لطفا جواب بده
من یه سوال به طور محترمانه که فک کنم به عنوان یه کاربر ساده حقمه پرسیدم ولی با انکه 2تا مدیر آنن جواب نمیدن!!!!!!!!!!!
نه عزیز من "حمایت" درستهبه نقل از علـي :اولا كه فك كنم همايت
بعد هم هر طور صلاح ميدونيد
آره فک کنم شب خوابشون نبره!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Pink Floyd :سیا جون جواب میدن وایسا فکراشونو بکنن چه جوری میخوان بچیوننمون
اكي ببخشيدبه نقل از chitoz motori :ای بابا خوب جواب بدین دیگه خوابمون برد ( ^-^نه عزیز من "حمایت" درسته
خوب همین جا دلیلشو بگو فک کنم دونستن دلیل به قبول کردن ایشون کمک خیلی زیادی بکنه!!!به نقل از همکلاسی ! :انتخاب نیلوفر ( خانم البته بگین بد نیست ! ) به رای غیرمستقیم آرمیتا بود ه ! دوستانی که سوال دارن ؛ به خودم پی ام بدن صحبت میکنیم !
به نقل از Pink Floyd :جواب نمیدن که!
فقط داستان میبافن!
هر چیم بر وفق مراد نباشه میپاکن
من قرار نیست فرآیندهای ذهنیم رو توضیح بدم. اینکه چه فرآیندی طی میشه توی مغز من تا من نسبت به یک نفر دیدگاه پیدا بکنم خیلی قابل توصیف نیست.به نقل از سیاوش :یه مدیر نبود جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟
مطهری لطفا دلایله انتخاب نیلوفر را بگو
بحث می کنی درست حسابی بحث کن. کنکور من هم هیچ ربطی به این ماجرا نداره.به نقل از علـي :به به چي شده مديرا اومدن اين دور و بر نظر دادن من واقعا از محمدين و ندا عذر خواهي كنم ولي به نظر مير3 يه 3ري پست ها پاك شده.....
ممد آقا م3 اين كه كنكور خيلي روت تاثير داشته ........
عزيز من كنكورت رو بد دادي يا سخت بوده به كاربر چه ربطي كه اينجوري ميپري بش.......
فرق دو جمله "شما نباید اون کار رو انجام میدادین" و "غلط کردی اون کار رو کردی" میدونی چیه؟خوب رسما بگو شما ها برين گم شين كسي هم ازتون نظر نمي خواد خفه شين ما هم هر كار مي كنيم شما بايد اطاعت كنين و بگين چشم......
اگه سايت مال توئه تا كاربري نباشه اين سايت چيزي نمي شه اين مقامي هم كه هر 4 تاتون دارين به خاطر كاربراي سايته پس اين خوب تو گوشت فرو كن...
تو اگه مطهري شدي اون اگه بذركارشد و...... همه به خاطر كاربراي خوب و فهميدهي اين سايت پس خودت خيلي بالا نگير و جو نگيرتت كه مدير كلي هيچ كي بت چيزي نمي تونه بگه......
يه كم فكر كن عزيزمن.....
يعني چي كه به ناظم يا ماربراي معمولي ربطي نداره ما چه تصميمي مي گيريم.......
البته تهدید و تخریب هم در دستور کار نیست اين حرفت هم خيلي جالب بود واقعا بايدگفت آورين من براي اين حرفت يه مثال بارز دارم كه نمي شه جلو همه بگم چه جوري به تقديم كنم اين رو.........
بازم مي گم اگه بچه ها نبودن تو مطهري نمي شدي.....
چرا چرت میگی جواب اولین سوال منو بده!!!!!!!!!!!!!به نقل از مدیریت :شما ما رو مثل نوکری فرض کردین که هر لحظه باید توی سایت باشه. پس بهتره جواب هاتون رو کمی دیر بگیرید تا رفتارتون رو اصلاح کنید.