پاسخ : با انتخاب نيلوفر به عنوان ناظم موافقي&
راستی قابل توجه اونایی که میگن این بحثو تو پ.خ انجام بدیم یه نگاهی به امضای مطهری بکنن!!!!!!!!!
راستی قابل توجه اونایی که میگن این بحثو تو پ.خ انجام بدیم یه نگاهی به امضای مطهری بکنن!!!!!!!!!
به نقل از مدیریت :شما ما رو مثل نوکری فرض کردین که هر لحظه باید توی سایت باشه. پس بهتره جواب هاتون رو کمی دیر بگیرید تا رفتارتون رو اصلاح کنید.
من نمیگم نوکرمه میگم وقتی آنه چرا زود جواب نمیده؟؟؟؟؟؟به نقل از همکلاسی ! :بی راه نمیگه بچه ها ! ما که برا مدیرا منبع در آمد نیستیم !!!!
اینجا 1 مدیر نداره !!! 4 تان ! باید یه جا مشورت کنن ، بعد به تو جواب بدن ! درک میکنی که ؟به نقل از سیاوش :من نمیگم نوکرمه میگم وقتی آنه چرا زود جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
مطهری جواب بده دیگه شورشو در اوردی
این تویی که درک نمی کنی !به نقل از همکلاسی ! :اینجا 1 مدیر نداره !!! 4 تان ! باید یه جا مشورت کنن ، بعد به تو جواب بدن ! درک میکنی که ؟
علی خودتو ناراحت نکن این طبیعته بعضی ادماست که کارایی را که می کنن به رخ بقیه میکشن!!!به نقل از علـي :خوب جماعت همه تكبير+ صلوات حاج آقا جواب دادن.....
خسته نباشي ممد آقا فرآيند فكريت م3 اين كه خيلي طولانيه دادا.......
نه من نمي دونم فرقشون چيه پليز اكسپلين.....
تو اگه سايت زدي منت بذاري سر ملت بهتر سريع تر كا3 كوزه ات رو جمع كني بري عزيز من مي خواي بزرگ اول سايت بزن ما 1 ميليون خرج سايت كرديم پسحوا3تون باشه ما خيلي پول خرج كرديم....
با اين حرفت به طور غير مستقيم گفتي كه اگه كاربرا نباشن سمپاديا بازم سمپادياس خوب اون موقع مثلا مي خواي تو بياي تاپيك بزني 3 تاي ديگه جوابتو بدن؟؟؟؟؟؟
مي خئاي يه روز اعتصاب كنن بچه ها تا بفهمي سايت رو حضور كي مي چرخه؟؟؟؟؟؟؟
ولي كه دادين رو به رخ بچه ها نكش......
امثال من يك سال عمرشون رو گذاشتن تو سايت كه الان به تو معترضن كه چرا اينجوري داري مي كني....
من خيلي خوب مي دونم تو و بقيه مديران چه زحمتي مي كشين برا همين نمي خوام با اين كاراتون خرابش كنين...
نه جواب سيا رو دادي نه گفتي من كجا خدمت برسم.......
اینجا انجمن ه ! منم هرچی دلم بخواد میگم !! حالیته ؟به نقل از سیاوش :این تویی که درک نمی کنی !
وقتی مطهری میگه من انتخاب کردم تو چی میگی؟؟؟؟!!!!
فکر نمیکنی دیگه باید میگفت بعضی ها به خودشون بیاد ؟به نقل از علـي :خوب جماعت همه تكبير+ صلوات حاج آقا جواب دادن.....
خسته نباشي ممد آقا فرآيند فكريت م3 اين كه خيلي طولانيه دادا.......
نه من نمي دونم فرقشون چيه پليز اكسپلين.....
تو اگه سايت زدي منت بذاري سر ملت بهتر سريع تر كا3 كوزه ات رو جمع كني بري عزيز من مي خواي بزرگ اول سايت بزن ما 1 ميليون خرج سايت كرديم پسحوا3تون باشه ما خيلي پول خرج كرديم....
با اين حرفت به طور غير مستقيم گفتي كه اگه كاربرا نباشن سمپاديا بازم سمپادياس خوب اون موقع مثلا مي خواي تو بياي تاپيك بزني 3 تاي ديگه جوابتو بدن؟؟؟؟؟؟
مي خئاي يه روز اعتصاب كنن بچه ها تا بفهمي سايت رو حضور كي مي چرخه؟؟؟؟؟؟؟
ولي كه دادين رو به رخ بچه ها نكش......
امثال من يك سال عمرشون رو گذاشتن تو سايت كه الان به تو معترضن كه چرا اينجوري داري مي كني....
من خيلي خوب مي دونم تو و بقيه مديران چه زحمتي مي كشين برا همين نمي خوام با اين كاراتون خرابش كنين...
نه جواب سيا رو دادي نه گفتي من كجا خدمت برسم.......
هر چی دوست داری بگو فقط شرو ور مثل الانت نگو !!!!!!حالیته؟؟؟به نقل از همکلاسی ! :اینجا انجمن ه ! منم هرچی دلم بخواد میگم !! حالیته ؟
فکر نمیکنی دیگه باید میگفت بعضی ها به خودشون بیاد ؟
اخوی ! تو پایه ی سمپادیا نیستی ! اگه من و تو بریم ! یه نسل رفتیم خیلی ها میمونن !! و نسل های بعدی میان ! چی فکر کردی علی ؟
تو به سمپادیا نیاز داری ! نه سمپادیا به تو !!
آفرين شما هر چي مي خواي بگو....به نقل از همکلاسی ! :اینجا انجمن ه ! منم هرچی دلم بخواد میگم !! حالیته ؟
فکر نمیکنی دیگه باید میگفت بعضی ها به خودشون بیاد ؟
اخوی ! تو پایه ی سمپادیا نیستی ! اگه من و تو بریم ! یه نسل رفتیم خیلی ها میمونن !! و نسل های بعدی میان ! چی فکر کردی علی ؟
تو به سمپادیا نیاز داری ! نه سمپادیا به تو !!
نمیدونم ! تو که میخواستی بری ! شرت رو کم میکردی میرفتی دیگه !به نقل از سیاوش :هر چی دوست داری بگو فقط شرو ور مثل الانت نگو !!!!!!حالیته؟؟؟
اینا چیه!!!!!!!!تو بهتره مردمو الاف نکنی& هر شاسکولی تا حالا جواب می دادبه نقل از مدیریت :compiz - mc - konsole چی هستند؟
من می خواستم برم خودتون تاپیک زدید برگردید!!!!!!!!!!به نقل از همکلاسی ! :نمیدونم ! تو که میخواستی بری ! شرت رو کم میکردی میرفتی دیگه !
اینجا اومدی علمدار شدی !!!!
شرت کم عمو ! زت زیاد هررری ! اینجا اگه به سابقه باشه ! سابقه من از شماها بیشتره !