• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امکان دیدن فعالیت کاربران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع broodfather
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : امکان دیدن فعالیت کاربران

به نقل از Əlmira :
ابا اون صفحه اصلا مهم نیس
من که قانع شدم اون به درد نمی خورد خود منم اصلا یادم نمیاد کی دیده بودم
ولی این اسامی حاضران بالای انجمن باید باشه
خب هست.مشکل کجاست؟

نیست؟ فکر کنم باشه !

من رای ممتنع میدم به وجود این صفحه!

به نظر من اگه باشه بهتره.همتون دیکتاتورید از سر تا پا یه روزی.....

به نقل از مدیریت :
نیست؟ فکر کنم باشه !

برای ما که چیزی معلوم نیست!.....شاید برای شما باشه که با همون موضوع نقض حریم خصوصی خودتون تناقض داره!....
چون شما (مدیران کل) فقط دارید میبینید که مثلا من دارم کجا رو میبینم!!!.......
پارادکس عجیبیه!!..... ;D

اسامی بالای صفحه نشون داده نمی شن ، فقط اسم خود اون کاربر که داره صفحه رو می بینه نشون داده می شه .

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
اسامی بالای صفحه نشون داده نمی شن ، فقط اسم خود اون کاربر که داره صفحه رو می بینه نشون داده می شه .

چرا ؟
این دیگه فک نکنم تجاوز اینا باشه به حریمو اینا
و نیز
و نیز اگه گیریم بر فرض محال هست
خب این قرطی بازی چیه
اینم خب نشون ندین دیگه
MasBahRif و 0 مهمان درحال دیدن موضوع.
خب من خودم که می دونم خودم هستم

نه دیگه!!در صورتی که فقط مدیریت ببینه من کجام تو حریم خصوصی بنده سرک کشیدن اینجوریشم خیلیه!
حالا جدای از ...
یعنی مدیریت میبینه؟
یعنی مدیریت تاجالا دقت نکرده بوده که دیده نمی شه؟
حالا بالاخره تکلیف چیه؟قراره چیکارش کنین؟
حتما لازمه 500صفحه بحث کنیم سرش؟آقا این بحث کافیه یک مدیر بیاد یه چیزی بگه تا تموم شه بره پی کارش خب بفرمایین؟

به نقل از مدیریت :
آقاجان ، توی اون صفحه میشد دید کی به کی پیغام خصوصی میده ، کی کجاست ، کی امتیاز میده و ...
بعد از صفحه اصلی فروم و موضوعات جدید و پاسخ های جدید ، پربیننده ترین بخش بود.
...
آقاجان ، تا جايي كه من يادمه توي اون صفحه فقط ميشد ديد كي داره پيغام خصوصي/امتياز ميده...ديگه از كي دوم خبري نبود! ;D(احتمالا حرف شما فقط براي مديران و ناظمين صادقه!( ؟!)) پس دونستن اين موارد (اين كه مثلا من الان دارم به يكي (كه مبهمه واسه بقيه)پيغام خصوصي ميدم) نبايد خيلي اهداف فوضولي گرايانه اي پشتش باشه!
ولي دلايلتون راجع به ترافيك و ... منطقي بود.ممنون.به نظر منم به شخصه وجود اون صفحه خيلي مهم نبود...فقط چون احساس كردم نمايش درست و كاربردي باري كه بالاي هرصفحه اي هست وابسته به وجود آمار اون صفحه هست،تقاضاي برگشت كلش رو كردم!...وگرنه اگه بشه همين بار رو درستش كرد كافيه!
اگرم نشد نشد !...منظورم اينه كه قطعا موضوعات فرعي مثل همين بار در مقايسه با اصل فروم اهميتي ندارن و بيشتر از اين بحث كردن راجع بهش دور از منطقه! فقط اين كه بد نيست از امكاناتي كه واسه يه سري منفعت داره و ضرري به كسي نمي رسونه استفاده كرد و اگر بودن حذفشون نكرد! :)

Back
بالا