neda.m
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید رجائی تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : تقلب
منم همیشه رو یه کاغذ می نویسم و تو جیبم میذارم و در اول امتحان می گیرمش تو دستم و اگه لازم شد استفاده می کنم ازش! تا حالا هم کسی نفهمیده! فقط امسال سر دینی برگه م رو عوض کردم، اما معلممون (می دونی که کی بود؟ ) یه چیزایی متوجه شد و دیگه نتونستم برگه ی خودم رو بگیرم، واسه همین کاملاً دو خطه شد ورقه ی من و دوستم!
کلاً اگه ریلکس باشیم، هر مراقبی هم سرمون باشه می شه تقلب کرد! زبان فارسی دستم رو دراز می کردم و تو ورقه ی دوستم واسش می نوشتم!!
تقلب خیلی خوبه، چون هرچیزی رو که تقلب بکنم یا برسونم، دیگه هیچ وقت یادم نمی ره و خیلی خوب یاد می گیرمش!
پس خبر نداری! یکی از بچه های پایه ی خودمون همیشه با خودش کتاب می بره سر جلسه! امتحان ترم اول هم برده بود یه سری از صفحاتش رو (شیمی فکر کنم)، بعد تو جامیز که گذاشته بود یهو پخش شد رو زمین، اونم با آرامش کامل رفت زیر میز و همش رو جمع کرد و اومد بالا!!!به نقل از pegah.nodet :چقدر مدارس باحالي دارين شما!
واسه ما كم مونده كار به بازرسي بدني برسه!
با كتاب بريم كه اصلا رامون نميدن بي كتاب هم حالا اگه لطف كنن رامون ميدن!
منم همیشه رو یه کاغذ می نویسم و تو جیبم میذارم و در اول امتحان می گیرمش تو دستم و اگه لازم شد استفاده می کنم ازش! تا حالا هم کسی نفهمیده! فقط امسال سر دینی برگه م رو عوض کردم، اما معلممون (می دونی که کی بود؟ ) یه چیزایی متوجه شد و دیگه نتونستم برگه ی خودم رو بگیرم، واسه همین کاملاً دو خطه شد ورقه ی من و دوستم!
کلاً اگه ریلکس باشیم، هر مراقبی هم سرمون باشه می شه تقلب کرد! زبان فارسی دستم رو دراز می کردم و تو ورقه ی دوستم واسش می نوشتم!!
تقلب خیلی خوبه، چون هرچیزی رو که تقلب بکنم یا برسونم، دیگه هیچ وقت یادم نمی ره و خیلی خوب یاد می گیرمش!