Hesan
کاربر فعال
- شهر
- مشهد
پاسخ : تقلب
البته اگه معلما بزارن ما ثواب كنيم.
البته اگه معلما بزارن ما ثواب كنيم.
ما كه نديده بوديمبه نقل از ی.ن :این عکس تکراریه من قبل از تو داخل تاپیک تقلب این عکس رو گذاشتم
دقیقابه نقل از غزال :???
این الآن پای راستشه؟!؟!؟!؟اگه هست نوشتن تقلبا بیخود بوده.... (
بله راهش تقلبه!!!!!من خودم اگه تاریخ رو تقلب نمیکردم تا آخر عمرم باید امتحان میدادم....به نقل از نرگس :به نظر شما اين عاقلانه است كه اسم هزار تا پادشاه و وزير و نوكراشونو حفظ كنيم؟ ???
آره؟!؟! نه عاقلانه است نه عادلانه!
شايد مجبور شده به قيمت تقلب نمره بگيره!!
???
???
به غير از تقلب راه ديگري هم هست! B-)به نقل از غزال :بله راهش تقلبه!!!!!من خودم اگه تاریخ رو تقلب نمیکردم تا آخر عمرم باید امتحان میدادم....
ولی من میگم نوشتنش فقط واسه عکس بوده......حداقل رو پای چپش مینوشت که به دردش بخوره...
به نقل از غزال :بله راهش تقلبه!!!!!من خودم اگه تاریخ رو تقلب نمیکردم تا آخر عمرم باید امتحان میدادم....
ولی من میگم نوشتنش فقط واسه عکس بوده......حداقل رو پای چپش مینوشت که به دردش بخوره...
تو هم خیلی دقت نکردی عملا نوشتن روی بیرونه ی پا ممکن نیست... تست کنبه نقل از hidden :نه خیلیهاتون دارید اشتباه میکنید
اگه یکم پا شناس باشید میفهمید که پای چپشه که انداخته اینور پایه راستش...
از کفش راستش و حالت ساق پاش میتونید دریابید
مهمترین نکتش هم اینه که خر نیست که قبل از اینکه استیل خوندن تقلب رو مرور کنه شروع کنه به نوشتن ..پس از قبل پارو تنظیم کرده ... هه هه
راست ميگه اين پاي چپه تازه داخل پاشه......ولي حال ميده تقلب.....به نقل از fatemeh_k :کی گفت به قول شما این بیرونه ی پائه؟