• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

واقعاً من امتحان میدم فقط به عشق تقلب کردنش.امتحانی که توش تقلب نباشه که دیگه امتحان نیست.
واقعاً اگه الان تقلب نکنیم دیگه کی میتونیم تقلب کنیم؟؟ باید تو این سن و شرایطی که میتونم، از این لذت خودمونو بهره مند کنیم.وگرنه این روزا و مدرسه رفتنا که دیگه تکرار نمیشن.
عاشق تقلب کردنم.دزدکی نگاه کردن، خندیدن معلم وقتی که میفهمه داری چیکار میکنی، کاغذ کوچیک درست کردنو(ما بهش میگیم فلش کارت!) پرسدن سوالا از دورو بریات، گردن کشیدن تابلو رو برگه ی دوست میز جلوییت(این یکه راست کار منه.تا معلم پشتش به ما میشه، قشنگ وای میستم خم میشم رو برگه ی جلویی)، کتاب زیر میز باز کردنو کلی زور زدن تا جمله بندی کتابو عوض کنیو تابلو نشه از رو کتاب نوشتی.و کلی روش های نوین و سنتی دیگه! ;D ;D

من فکر نکنم تا حالا امته انیداده باشم و توش تقلب نکرده باشم! اصلن بدون تقلب حال نمی ده.

تقلب دو جانبش هم حال ميده !

من خيلي از امتحان ها رو تقلب كردم !

ولي امروز تا هشت و ربع امتحان خودم رو نوشتم ! از اون به بعد تا ساعت 9 به بچه ها رسوندم !!! آدم احساس مفيد واقع شدن مي كنه ! بچه ها هم كلي از دستش خوشحال ميشن !!!

به نقل از vihan :
تقلب دو جانبش هم حال ميده !

من خيلي از امتحان ها رو تقلب كردم !

ولي امروز تا هشت و ربع امتحان خودم رو نوشتم ! از اون به بعد تا ساعت 9 به بچه ها رسوندم !!! آدم احساس مفيد واقع شدن مي كنه ! بچه ها هم كلي از دستش خوشحال ميشن !!!
شیرینی این کار پسندیده( ;D)هم وقتی زیاد میشه که طرف بدون این که بگه بهش برسونی!! ;D...
منم اول مال خودمو می نویسم بعد برمیگردم این ور اون ور ببینم بچه ها کجا ها رو موندن... بعدشم که انجام وظیفه است فقط!!! B-) ;D....

امروز روی میزم تقلب زبان فارسی(کلماتش) نوشتم... بعد... ما رو برد نماز خونه ازمون امتحان گرفت. :((

تقلب يعني تو يه امتحان فكر كني نمره منفي نداره !

بعدش از 30 تا سوال 12 تا شو از رو جلوييت بزني و همش غلط بشه !

بعد بفهمي امتحان نمره منفي داره !

و الان . . . .

ما قرار بود زبان فارسی املا داشته باشیم
معلم ما املاهایی که میگه کلا متفاوته باید کلمه ها رو حفظ کنیم جاخالی میدن
زنگ تفریح تمام کلمات رو روی دسته صندلی و روی خود صندلی ( جایی که میشینیم ) نوشتم
خیلی خوب بود فقط بدیش این بود که یه 50 ، 60 تا کلمه رو میزم بود
من نمیتونستم کلمه هامو پیدا کنم!! دسته صندلیم خیلی شلوغ شده بود
در نهایت از رو 3ggerman دیدم ( اونم از رو من دید...! ) و یکیشو هم از جلویی پرسیدم

به نقل از peg0a2h1 :
ما قرار بود زبان فارسی املا داشته باشیم
معلم ما املاهایی که میگه کلا متفاوته باید کلمه ها رو حفظ کنیم جاخالی میدن
زنگ تفریح تمام کلمات رو روی دسته صندلی و روی خود صندلی ( جایی که میشینیم ) نوشتم
خیلی خوب بود فقط بدیش این بود که یه 50 ، 60 تا کلمه رو میزم بود
من نمیتونستم کلمه هامو پیدا کنم!! دسته صندلیم خیلی شلوغ شده بود
در نهایت از رو 3ggerman دیدم ( اونم از رو من دید...! ) و یکیشو هم از جلویی پرسیدم
یعنی انقد معلمتون پخمه بود که نفهمید؟

به نقل از @Sigm :
یعنی انقد معلمتون پخمه بود که نفهمید؟
یه چیزی بیش از این حرفا!!
تازه چجوری میخواست بفهمه؟؟!! رو میز که برگه و جامدادی رو میذاریم کاملا پوشیده میشه پیدا نیست تازه اگه معلم بخواد از اون فاصله بخونه من رو میز چی نوشتم باید چشماش د حد عقاب باشه
بعدشم ما تو کلاس 39 نفریم ( من آخر نفهمیدم 39 یا 38 ) وقتی صندلی هامونو میچینیم فاصله بینمون حداکثر میشه 65 سانتیمتر
تنها کاری که معلم میتونه بکنه اینه که برگه ها رو A و B کنه ( دو نوع سؤال طرح کنه ) که معلم ها حالشو ندارن

امروز هم با همون معلم امتحان زبان فارسی داشتیم من و 3ggerman فاصلمون حدود 40 سانتیمتر بود!
راحت برگشو میدیدم جوری که انگار برگه اش رو میز خودمه
( هر چند من گند زدم... )

به نقل از peg0a2h1 :
یه چیزی بیش از این حرفا!!
تازه چجوری میخواست بفهمه؟؟!! رو میز که برگه و جامدادی رو میذاریم کاملا پوشیده میشه پیدا نیست تازه اگه معلم بخواد از اون فاصله بخونه من رو میز چی نوشتم باید چشماش د حد عقاب باشه
بعدشم ما تو کلاس 39 نفریم ( من آخر نفهمیدم 39 یا 38 ) وقتی صندلی هامونو میچینیم فاصله بینمون حداکثر میشه 65 سانتیمتر
تنها کاری که معلم میتونه بکنه اینه که برگه ها رو A و B کنه ( دو نوع سؤال طرح کنه ) که معلم ها حالشو ندارن

امروز هم با همون معلم امتحان زبان فارسی داشتیم من و 3ggerman فاصلمون حدود 40 سانتیمتر بود!
راحت برگشو میدیدم جوری که انگار برگه اش رو میز خودمه
( هر چند من گند زدم... )

خوش به حالتون.. . . دبیر زبان و ادبیات فارسی ما شاید بعضی تقلب ها رو نفهمه ولی اگه بفهمه بی برو برگرد ورقه ی طرف جر میخوره!
البته ما هم تو کلاسمون کم نیستیم(36 نفر) و کلاسمونم بزرگ نیست خیلی ، به همین دلیل تا دلت بخواد تو کلاس ما هم تقلب میشه.
مثلا بعضیا کل جا هایی که میخواد امتحان بگیره رو رو یه تیکه ورق مینویسن(به اصطلاح دعا مینویسن). بعضیا هم سر امتحان با هم مشورت میکنن! بعضیا ی بدبخت هم تقلب نمیتونن بکنن.

خوب خوبه تو گند زدی چون من امتحان زبان فارسیم رو *** و امتحان ادبیات هم ****** .(ادبیات 10/75 شدم :دی)

Back
بالا