• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,456 94.3%
  • خير

رای‌ها: 88 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,544
پاسخ : تقلب

من خاطره ي بدي از تقلب تو امتحان ترم دارم:) وسط امتحان برگه ي تقلبم افتاد رو زمين!!!

من بعضي وقتا تقلب ميكنم...ولي يه بار تقلبمو گرفتن.. خيلي بد بود.

ازتون میخوام بزرگترین تقلبای زندگیتونو بنویسید ! همه میدونن که یک شخص تو زندگیش لااقل یک دفعه تقلب کرده پس هیچ کس نمی تونه بگه من تا حالا تقلب نکرده !
بزرگترین تقلب زندگی خودم این بود که یه دفعه امتحان زیست داشتیم و منم هیچی نخونده بودم ! امتحان از یه برگه بود که توش کلی اصطلاحات قلنبه سلنبه داشت ! منم با کمال پررو یی برگه رو گذاشتم تو یک پوشه ی تلقیو گذاشتمش زیر دستم و همه ی سوالارو تقلب کردم !
تقلبای دیگه ای هم داشتم ولی این یکی بین خودمو خدا بود هیچکس نمی دونست ! ;D ;D ;D B-)

من یکی از بهترین تقلب ها رو میگم البته کار من نبود!

یکی از بچه ها پارسال سر امتحان زیان گوشیشو درآورد از پاسخنامه اش عکس گرفت ( امتحان تستی بود ) میخواست بلوتوث کنه به دوستش
دوستش گفت من نمیتونم بگردم عکس رو تو گوشیم پیدا کنم
فرد اول پاشد برگشو داد و همین طور که داشت میرفت بیرون گوشیشو انداخت جلوی اونکه تقلب میخواست
اونم قشنگ دید و همه رو زد

لازمه بگم کیفیت دوربین موبایل خیلی خوب بود من خودم عکس رو دیدم!

شما مدرن تقلب میکنین و ماهم به سبک قرون وسطی !!!!!! خیلی بخوایییم پیشرفتش کنیم به جای این که رو سنگ بنویسیم رو کاغذ می نویسیم !

من هم یه دفعه از یکی از خنگترین بچه ها تقلب کردم درست هم بود

وقتی می خوای تقلب کنی مهم نیست که یارو خنگه یا باهوش مهم اینه که جواب سوالو نوشته و تو ننوشتی! پس باید هر جور شده ورقه رو پر کنی!!!!!

ما معلم مون سوالاشو از توي كانون آبي كپي گرفته بود امتحان 110 سوالي همه رو از روي كتاب زديم

منم یه بارامتحان جغرافیا داشتیم اصلا نخونده بودم برگمودادم دوستم اونم برگشو داد به من هرچی اون بلد نبود من نوشتم(از چیزی هایی که فبلا خونده بدم و یادم بود) هرچی هم که من بلد نبودم اون نوشت 19.5 شدم

به نقل از جیران :
منم یه بارامتحان جغرافیا داشتیم اصلا نخونده بودم برگمودادم دوستم اونم برگشو داد به من هرچی اون بلد نبود من نوشتم(از چیزی هایی که فبلا خونده بدم و یادم بود) هرچی هم که من بلد نبودم اون نوشت 19.5 شدم

یه بار دو تا دوستای من تقریبا همین کار رو کردن امتحان شیمی بود یکی حفظی ها رو خوند یکی محاسباتی برگشون رو عوض کردن خطشون هم شبیه هم بود
ولی با این حال معلم فهمید ;D

Back
بالا