تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

سر امتحان زيست برگه امرو با دوستم عوض كردم ;) بعدش هم خودكارم رو معلم هم عين بووق هيچي نفهميد ;D ;D ;D

تا حالا خيلي تقلب كردم اما به جز يه دفعه بيشتر معلمام نتونستن موچمو بگيرن اونم به خاطر اينكه جوابامون با بغل دستيم كاملا يكي بود وگرنه نمي فهميد.

تا حالا نگرفتن چون همیشه سر زنگ عربی و هنر تقلب می کنم
یه بار داشتیم صحبت میکردیم سر امتحان ملم عربی گقت آرومتر صحبت کنید! :))
سر کلاس هنرم کتاب که ورق می زدیم معلم می گفت برگه هاتونو آروم تر جابجا کنید! :))

یه بار دوستام از روش قدیمی روی پاکن نوشتن واسه تقلب استفاده میکردن امتحان ادبیات بود مراقبم یکی از معاونا بعد معاونه فهمید پاکنو ازشون گرفت 3 هفته بعد سره کلاس ادبیات یکیشون داشت حرف میزد معلم ادبیاتمون گفت حرف نزن گوش نکرد باز صحبت میکرد یه دفه معلم ادبیات پاکنو از تو جبش در اورد گذاشت رو میز :)) دوستم کپ کرد بدبخت تا اخر سال سره کلاس ادبیات جیکش در نیومد ;D

به نقل از mehrdad_14 :
خب بنده به اندازه ي مو هاي سرم تقلب كردم ولي خوشبختانه تا حالا توسط معلم ها مچ گيري نشدم ;D ;D ;D ;Dولي اينطور كه آمار هاي بازديد ها نشون ميده تعداد كمي تقلب ميكنن؟

درتهتعداد بازديد:97 تعداد پاسخ :7تا :o
تقلب زیاد میشه ولی روشون نمیشه بگن!
من پارسال داشتم سر امتحان ترم تقلب میرسوندم به بقل دستیم(البته اونم میرسوند) بعدش معاونمون اومد گفت این عینکت رو عوض کن به نظر میاد شماره چشمت رفته بالا خوب نمی بینی!

ای یادم رفت بگم این یکیو
تو یه امتحان دیگه تستی 20 سوال امتحان دادیم اخر امتحان مراقب پاشد اومد ورقه همه دانش اموزارو نگا کرد به یه نکته جالب پی برد که همه مثل هم جواب دادن :)) با توجه به اینکه خودش معلم اون درس نبود فقط گفت " چرا تقلب کردین ! خودتون جواب میدادین " بعد ورقرو گرفت (15 نفر بودیم سره کلاس 15 نفر کلاس بغلی میانگین کلاس ما تو اون امتحان شد 20 میانگین اون کلای 15.5 :)))

من تا حالا از اول دبیرستان که اومدم سمپاد تقلب از کسی نگرفتم!
ولی یه دبیر فیزیک داریم امسال میگفت اگه زنگ من تونستین تقلب کنین شاه دزدین! :-[
منم انقدر به دوستم تقلب رسوندم تا اون نمرش برابر من(بالاترین نمره کلاس شد)!

ریاضی شدم 10 (از 10) بقیه ی کلاس 9 شدن !! (هیچیشو هم خودم حل نکردم ... ) :o
یه بار هم فیزیک 10 شدم بقیه هم 10 شدن ! :))

1 بار امتحان زبان یکی برگه انداخت جلوم من هم لازمش نداشتم ، به پشتیم گفتم ورش داره ... پشتیم با پا کشیدش رو زمین ، صدا داد ، معلم اومد یکی زد پشت سرم پرگه ی منو بغل دستیمو گرفت ... البته این مورد با پاچه خواری حل شد
یه مورد دیگه هم سره کلاس همون معلم بالاییه ، پشت سریم (همون پشت سری قبلیه ) ازم پرسید سوال x چی می شه ، گفتم نمی دونم (به آرامی) دوباره یارو اومد یکی زد پسه کلم ، برگه امو گرفت :((

(معلم : معلم حرفه و فن )

اصولا ما یا تقلب نمی کنیم یا اگه تقلب کردیم کسی مچمونو نمی گیره ;D
ولی یه دفه سر امتحان زبان با گوشی داشتیم تقلب میکردیم که گوشیه دوسمو گفتن بعدشم که رفت تو اینباکسشو اسم منو دید :(
نمره ی صفری که داد هیچ ولی از همه بد ترش این بود که تا فرداش که ولیمو اوردم گوشیمو نداد :(

اينا به كنار قيافت وقتي سرتو بلند ميكني عينه كسايه كه از چاهه كف خيابون درومدن تا 2 ديقه منگي به معلم

حالا بعدش هیچی ، پیش معلم همون درس ، پیشه ناظم ، پیشه مدیر و در اخر ، پیش ولی ، ایناش مهمه ... البته بعدش هم توی کارنامه ...
به خاطر همینه که دیگه توی 4-5 تا امتحان گذشته ، فوقش 5 نمره تقلب می کنم ... :-" :-"

من باید بگم سر هر امتحانی حداقل تقلب می کنم اما یه بار مچمو گرفتن!!! وقتی کلاس 4 بودم کتابو زیر میزم باز کردم خانمون فهمید !!! تا اخر داشتم گریه می کردم!!!! اما با این همه هیچی از تقلب اون روزم نفهمیدم!!! B-)

نه
ولی پارسال واسه امتحان زبان کل دیفینیشنها رو رو صندلی دوستم نوشتم.دوستم اون روز غائب بود.بعد صندلیشو گذاشتم جلو صندلی خودم.قبل از امتحان معلمه اومد قشنگ صندلیه رو برد کنار بهم گفت برم جلوتر.قسمت دیفینیشنو سفید گذاشتم... :-s

کلا زیاد می تقلبم!
اخریش هم همین دیروز سر امتحان زیست بود ;D

من تا حالا زیااااااااااد تقلب کردم ولی اتفاقی برام نیافتاد ;D
یکی از بزرگتریناشم 1 ماه پیش بود امتحان شیمی داشتیم 50 تا تست
یکیشم خودم حل نکردم :-"

تا دلت بخواد به تعداد موهای سرت تقل زدیم ولی فقط شاید به تعداد انگشتای یک دست اونم به لطف آنتنای کلاس مچمون گرفته شده

کلا کلاس خصوصی خواستین ما هستیم تضمینی ;D

سر امتحان نیم ترم جغرافی امسال
تمام مطالبو توی یه برگه خلاصه کردم گذاشتم زیر میزم
معلممون خیلی تیز بود تا دستم رف زیر میز برگشت و گفت دستتو بکش کنار! :((
به خیر گذشت! ;D :-"

چه كاريه كه تقلب ميكنين ؟ برگه امتحانو بدزدين حله !!!!!!! B-)

یه امتحان تستی بود
هر چی جلوییم میزد منم میزدم!
معلم زبانم اومد تو گوشم گفت: پریا اینقدر به یاسی اعتماد نکن!!!

یه بار یکی از دوستام کف دستش چند تا آیه دین و زندگی رو نوشته بود
سر امتحان اومد که بخونه از روی دستش دبیره فهمید اومد بالا سرش دوستم دستشو بست معلمه گفت باز کن ببینم
طرف با خونسردی کامل باز کرد و با حالت کاملا متعجبانه گفت eeeeeeeeeeeeee اینارو کی اینجا نوشته ;D خود دبیره هم خندش گرفت دیگه کاری نداشت رفت ;D

Back
بالا