• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

اينا به كنار قيافت وقتي سرتو بلند ميكني عينه كسايه كه از چاهه كف خيابون درومدن تا 2 ديقه منگي به معلم

حالا بعدش هیچی ، پیش معلم همون درس ، پیشه ناظم ، پیشه مدیر و در اخر ، پیش ولی ، ایناش مهمه ... البته بعدش هم توی کارنامه ...
به خاطر همینه که دیگه توی 4-5 تا امتحان گذشته ، فوقش 5 نمره تقلب می کنم ... :-" :-"

من باید بگم سر هر امتحانی حداقل تقلب می کنم اما یه بار مچمو گرفتن!!! وقتی کلاس 4 بودم کتابو زیر میزم باز کردم خانمون فهمید !!! تا اخر داشتم گریه می کردم!!!! اما با این همه هیچی از تقلب اون روزم نفهمیدم!!! B-)

نه
ولی پارسال واسه امتحان زبان کل دیفینیشنها رو رو صندلی دوستم نوشتم.دوستم اون روز غائب بود.بعد صندلیشو گذاشتم جلو صندلی خودم.قبل از امتحان معلمه اومد قشنگ صندلیه رو برد کنار بهم گفت برم جلوتر.قسمت دیفینیشنو سفید گذاشتم... :-s

کلا زیاد می تقلبم!
اخریش هم همین دیروز سر امتحان زیست بود ;D

من تا حالا زیااااااااااد تقلب کردم ولی اتفاقی برام نیافتاد ;D
یکی از بزرگتریناشم 1 ماه پیش بود امتحان شیمی داشتیم 50 تا تست
یکیشم خودم حل نکردم :-"

تا دلت بخواد به تعداد موهای سرت تقل زدیم ولی فقط شاید به تعداد انگشتای یک دست اونم به لطف آنتنای کلاس مچمون گرفته شده

کلا کلاس خصوصی خواستین ما هستیم تضمینی ;D

سر امتحان نیم ترم جغرافی امسال
تمام مطالبو توی یه برگه خلاصه کردم گذاشتم زیر میزم
معلممون خیلی تیز بود تا دستم رف زیر میز برگشت و گفت دستتو بکش کنار! :((
به خیر گذشت! ;D :-"

چه كاريه كه تقلب ميكنين ؟ برگه امتحانو بدزدين حله !!!!!!! B-)

یه امتحان تستی بود
هر چی جلوییم میزد منم میزدم!
معلم زبانم اومد تو گوشم گفت: پریا اینقدر به یاسی اعتماد نکن!!!

یه بار یکی از دوستام کف دستش چند تا آیه دین و زندگی رو نوشته بود
سر امتحان اومد که بخونه از روی دستش دبیره فهمید اومد بالا سرش دوستم دستشو بست معلمه گفت باز کن ببینم
طرف با خونسردی کامل باز کرد و با حالت کاملا متعجبانه گفت eeeeeeeeeeeeee اینارو کی اینجا نوشته ;D خود دبیره هم خندش گرفت دیگه کاری نداشت رفت ;D

Back
بالا