• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

یه بار هم من سوم ابتدایی بودم می خواستم برم امتحان قلم چی بدم ناظممون به جای اینکه دفترچه ی سوالا رو بده پاسخ نامه رو داد منم از روش زدم شدم 1

ما الان که داریم امتحانای ترمو میدیم تا جایی که میشه همون جا سر جلسه میپرسیم نشد اونی که بلده برگشو میده میره پایین از تو حیاط جواب رو داد میزنه

اولین امتحان ترم امسال آمادگی دفاعی بود گفتن 10 نفر داوطلبانه پاشن بیان بیرون ماهم چند نفری که دوست بودیم صندلیامونو بردیم تو کوریدور من دقیقا رو به رو پله هابودم دو تا سوالا رو شک داشتم یکی از بچه ها برگشو داد رفت تو راه پله وایساد

گفتم "این سوالو میخوام " گفت " گزینه 2" گفتم "مطمئنی 1 نمیشه؟!" گفت "آره" گفتم "نه الان از دو تا دیگه برس"

خلاصه 4 نفر آدم وایساده بودن منو متقاعد کنن که میشه 2 ;D

در کل خیلی حال داد ;D ;D

من كه كلا پنجم دبستان كارم بود از رو كتاب بنويسم!!اما بيشتر از همه سر تقلب امتحان عربي امسال (ميان ترم)خوش گذشت آخه ما و كلاس بقليا مراقب نداشتيم فقط يكي از ناظما تو راهرو مثلا مواظب بود كه ما تقلب نكنيم من و بقل دستيمم جاتون خالي همه رو با هم چك كرديم(اگرچه آخرش هردومون 18 شديم ولي خيلي خوش گذشت).
يك بار ديگه هم سر آزمون جامع دوم راهنمايي مراقبمون هي مي رفت بيرون با دوستش حرف بزنه ما هم كه خوب معلومه چي كار مي كرديم!!(من اون آزمون را نفر دوم تو مدرسه شدم).

ما تو مدرسمون شایعه شده معلما دور سرشون چشم دارن نمیشه تقلب کرد مثلا یکی از بچه ها سر امتحان فیزیک همین هفته پیش تقلب کرد ازش 8 تا برگه پر گرفتن.مامانشو کشیدن مدرسه و ترسوندنش گفتن اخراجت میکنیمو از این حرفا اما فرداش دوباره اومد سر امتحان.اونبار ادب نشده بود و برای امتحان زبان تقلب آورده بود بازم لو رفت اما دوباره هیچ کاریش نکردن فکر کنم چون دیدن آدم نمیشه دست ازسرش برداشتن.حالا از خودم بگم خدای تقلبم.سر زبان فارسی دوستم شبش هیچی نخونده بود از شانسش با هم خیلی فاصله داشتیم اما من ناامید نشدم.بالبخونی حدود 17-18 نمره بهش رسوندم 2-3 نمره بقیشم باید نوشته ادبی می نوشتیم خودش نوشته بود.اینقدرم اسکوله لبخونیش 0 هیچی نمیفهمید.پدرم در اومد تا حالیش کنم.پارسالم معلممون سر امتحان خوابش برد از اوناییم بود که توپ پیشش میزدی بیدار نمیشد.منم چندتا از سوالای سخت رو که تونسته بودم جواب بدم موشک کردم برای بقیه دوستام سنت کردم.!!!!!راستی پارسال رو پاک کن واسکناسم تقلب می نوشتیم.سر زبانم اسپل غلط گیرو یادم رفته بود از رو غلط گیرم نوشتم یه بارم سر ریاضی پارسال چک نویس دوستم رو از زیر دستش کشیدم همه رو کپی زدم تازه از توش غلط پیدا کردم تصحیح کردم من شدم 20 دوستم شد18.بعد امتحان میخواست خفه ام کنه. ;D ;D ;) ;)

خوب یکی از قانونای تقلب اینه که اگه از رو کسی تقلب می کنی باید با مرام باشی و اشتباهاشو بهش بگی !
من همیشه همین کارو میکنم ! آدم دیگه احساس عذاب وژدان نمی کنه!

منم گفتم اما فکر کرد حالیم نیست گفت اشتب میکنی.منم بعد امتحان بهش خندیدم گفتم دیدی اشتب نمی کردم؟!!!!

امروز 40 دیقه پشت تلفن عمومی مدر3 داشتم سوال کامپیوتر یکی از چه هارو بش میگفتم!
موبایل برده بود تو.3 تا کارت تلفن تموم کردم!
یه سوالش حل نمیشد هی میگفت ارور میده...آخرش فهمیدم که 1 رو زده بود 2!
ولی وقتی کامل برنامش درست دراوم(یعنی من شنیدم که معلم گفت: آره درسته)‌لبخندی رضایت بخش شکفت بر صورتم!...خییییییلیی حال داد...

به نقل از 3ggerman :
امروز 40 دیقه پشت تلفن عمومی مدر3 داشتم سوال کامپیوتر یکی از چه هارو بش میگفتم!
موبایل برده بود تو.3 تا کارت تلفن تموم کردم!
یه سوالش حل نمیشد هی میگفت ارور میده...آخرش فهمیدم که 1 رو زده بود 2!
ولی وقتی کامل برنامش درست دراوم(یعنی من شنیدم که معلم گفت: آره درسته)‌لبخندی رضایت بخش شکفت بر صورتم!...خییییییلیی حال داد...

من شاهد بودم!

من فقط اون پشت میگفتم " بابا منم همینو نوشتم این چیش مشکل داره؟ " میگفتم " lable رو کرده lbl یا نه ؟؟؟!!"

حتی میخواستیم بریم IT یه دور دیگه بنویسیم براش!

هفته پیششم یکی دیگه رفته بود کام بده!
من که دادم اومدم بیرون دیدم ارورش چی بود...
تو جامدادی نوشتم دادم به یکی از بچه ها به بهونه اینکه بره از معلم سی دی بگیره بندازه کنارش!(خودم میرفتم 3 میشد)
به نظرتون معلم کامپیوترمون اینجا عضوه؟!

خوب منو که میشناسین خدای تقلب

امروز کسی که تو امتحانا جلوم میشست گفت که از بس تقلب کردی تمام امتحانامو گند زدم از 60 دقیقه ی امتحان 5 دقیقشو اسمتو مینوشتی بقیشو تقلب میکردی
خداییش من تو ریاضی هیچ وقت تقلب نمیکنم
در کل نیز بیشتر تقلب میرسونم تا تقلب کنم

Back
بالا