تقلب

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : تقلب

نه بابا! مراقباي ما كه گاگولن!!
یه ساعت از همه طرف تقلب کردم,از این ور گرفتم,به اون ور فرستادم و... آخر امتحان رو یه برگه ی کوچیک داشتم جواب آخرارو مینوشتم که برم با بچه ها پک کنم,مراقبه از ته سالن دوییده اومده میگه برگه رو بده!!!
میگم کدومو(!)؟ گفت همون که جوابارو نوشتی!آخرشم نداد بهم!میگفت یکی دیگه بنویس :))
یه بارم یه مرافبه اومده بود گیر داده بود به جلوییم که زود باش هندزفریتو درار,هر چی میگفت بیاین نگاه کنین,به خدا هندزفری نیست,حرفشو تکرار میکرد!فکر کنم معنی هندزفری رو نمیدونست!!

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ما ورقه دزدیدم اتفاقا همین امروز :D
امتحان زبان فارسی معلممون ورقرو کپی گرفته بود یه نمونه تو اتاق تکثیر گذاشت دزدکی رفتیم تو اتاق تکثیر نگا کردیم دیدیم امتحان روش نوشته دی 1387. معلممون خواست امتحان بگیره گفتیم تروخدا جلسه بعدی بگیر :D اونم راضی شد تا جلسه بعدی پیدا کردیم نمونه سوالو واسه همه دانش اموزا کپی گرفتیم سره جلسیم هماهنگ کردیم هیچکسی برگرو زود نده یکم فیلم بازی کردیم که شک نکنه و امتحانو دادیم منم واسه اولین بار تو عمرم زبان فارسی 19.5 میگیرم
یه ماه پیشم امتحان هندسه معلممون اول امتحانو تو فرزانگان گرفته بود دوستان ورقرو از دخترا گرفتن همون امتحانو از ما گرفت :D البته اون امتحان من سوالارو نگا نکردم خودم جواب دادم

pishiye-sampadi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 کرج
شهر
کرج
دانشگاه
ان شا ا... تهران
رشته دانشگاه
دارو سازی

کلاس پنجم بودم نمی دونستم تقلب چیه ! ??? دیدم چک نویس ندارم عین اوسکلا چک نویسه بغل دستیمو بر داشتم ( بیچاره آیلین ) فکر کردم مثه پاک کنه
خانم حسینی برگه رو گرفت فکر کرد جوابارو واسش نوشتم هر چی گفتم نه بابا من خرم ! باور نکرد حقم داشت

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

به نقل از imanjo0n :
(معلم : معلم حرفه و فن )
کی حسن شاهی(ه --->ش)؟ :D
من سر جلسه امتحان نشسته بودم امتحان حرفه! نمی دونم چی شد ما امتحان دادیم و با شادی که تقلب کردیم و کسی نفهمیده اومدیم بیرون فرداش همین حسن شکم (شاهی) :D داشت تصحیح میکرد گفت فتحی - اصلاحی - زمانی بیرون! ما رفتیم پیشش گفت تمامه جواباتون یکیه یعنی حتی یه کلمه هم تفاوت نداشت! دیگه لو رفتیم رفت!!! :D

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

من واقعا تا حالا تقلب نكردم,ولي تقلبي دادم!تا حالا زياد دستم رو شده!حساب كنين امسال براي ترم اول منو نشونده بودن تو بغل مراقب!مني كه بايد اخر سالن ميشستم!

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

یه بار کلاس چهارم املا داشتیم . من تمرین های درس قبلو ننوشته بودم بعد سر املا کتابمو باز کردم روی صفحه تمرینا و حین املا داشتم می نوشتم . تازم حالیم نمی شد خب از روی درس هم ببینم غلط اگه داشتم درست کنم . خلاصه لو رفتم .
نزدیک بود دفتر املام پاره بشه ر. یه صفرن گرفتم مثل ابر بهاری هم گریه کردم ..
آخی الان دلم برا خودم میسوزه چقد مظلوم بود م. :-<

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

سال اول سر امتحان تاريخ رو دستم خصوصيات همه دوره ها رو نوشته بودم يه دفعه وسط امتحان عين احمقا دستمو گرفتم بالا گفتم" ببخشيد ساعت چنده؟"
معللمونم كف دستمو ديد و گفت " اين چيه رو دستت؟" و منو تحويل ناظم داد... منم كلي تعهد دادم بعد ناظممون اجازه داد بيام سر امتحان...
تا آخر امتحان داشتم گيسامو ميكندم...
آخرشم 19.5 شدم
:P

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

امسال توی این ترم از بچه ها 2 تا تقلب گرفتن که به چفتشون 0 دادن!!!؟

فکرشو بکن!! ریاضی با ضریبش بشی 0!!!؟

مونا پ

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ف یک تهران.
شهر
تهران

من امسال واسه امتحان های ترم افتادم میز اول.... ~X( بغل دستیم هم ی اوله بود!!!! پشت سریم هم نامردی نکرد و به بهونه ی اینکه کمرش درد میکرد واسش یه صندلی گذاشتن ته کلاس!!!! نامرد روی برگه ها ی کل کلاس تسلط داشت... :-\. خلاصه...ما تک و تنها افتادیم تو دماغ مراقب.. O0. سر امتحان عربی حس کردم مراقبه شوته!!! :-"! و تصمیم گرفتم ک یه خورده تقلب کنم... (; وقتی مراقبه داش راه میرفت ب سمت ته کلاس و روش اوونور بود منم کم نیاوردم و صد و هشتاد درجه چرخیدم تا جواب سوالو از دو تا میز عقبیم بپرسم... {-8 ک یه هو دیدم داره میگه :"اگه دیشب یه خورده بیشتر درس میخوندی امروز ب این روز نمی افتادی! " :-\ :-[ :-ss
من همین جور مات و مبهوت با همون وضعیت صد و هشتاد درجه مونده بودم ک از اون طرف معاون پایه مون سر رسید!!! :-<وای خییلی اوضاع افتضاحی بود!!!! بعد از امتحان معاونمون منو کشید کنار و گف: چرا سر امتحانا این قدر بد میشینی؟ منم گفتم خانووم ما عادتمونه! اگه فک میکنین داشتم تقلب میکردم اصلا واسم یه صندلی جدا بذارین... یعنی شما نسبت ب من این قدر بی اعتمادین؟! B-)
اون معاونمون هم بیچاره دست و پاشو گم کرد و گفت: مونا جوون! تو دختر خوب و موجه ای هستی! :-" منم بهت اعتماد دارم ول میترسم این مراقب های کم فهم! :))( البته ب این صراحت هم نگفت ها!) الکی ب خاطر بد نشستنت ازت نمره الکی کم کنن! :|
ولی خوش گذشت! سر امتحان کلی خندیدیم! >:D< :>

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

امسال سر امتحان زبان تو گوشیم دیکشنری داشتم بردم سر جلسه تو جامدادیم همه کلمه هارو زدم!!!!

مراقبه هم از اول تا آخر امتحان زل زده بود تو چشام نمی فهمید دارم چیکار میکنم!!!!!

عند فاز بودااااااااااااااااااا

td_boy

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
طلایه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
در المپیاد ریاضی و کامپیوتر شرکت کرده ام

یکی از بچه هامون سر امتحان ها همیشه به بهانه ی دست شویی میرفت بیرون و از کتابی که بالای سیفون قایم کرده بود استفاده میکرد
تا اینکه یه روز معون مدرسمون فهمید و اومد سر امتحان و گفت : فلانی بیا و اون چیزی که تو دستشویی قایم کردی و در بیار . بعدش همه بچه ها خندیدن و وسط امتحان بردنش بیرون .

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

چند وقت پیش سر کلاس آمار کلی تقلب کردیم و معلم دینیمونم که مراقب بود کلی بهمون حال داد!!!!! :))
ولی بالاخره معلم محترم فهمید و مستمر های کل کلاسو 15 داد!!!!! B-)

• لایک
امتیازات: Sajal

Neg!n

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد(با افتخار)
مدال المپیاد
کانگورو..الاق...اَیین جور چیزا :دی
دانشگاه
از الان؟!شاید مُردَم:پ
رشته دانشگاه
:|

یه دف خاله دوست صمیمیم مراقبمون بود منم با یکی اونقدر تقلب کردم که جونم درومد!
یه دفم سر امتحان زبان از دیکشنری گوشیم استفاده کردم ???

• لایک
امتیازات: L.E

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

قبلنا خیلی قبل امتحان میان ترم زیستمونو دوباره ازمون گرفتن!!

اوه اوه یک عالمه تقلب کردم...بغل دستی ام هم خیلی خوش خط بود P:>

اونم سوالاشو از روی من نوشت....ولی خیلی باحال بود B-)

معین جیگر

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
مدرسه عادی میرم! سمپادی نیستم:))
شهر
زیرگنبد کبود!
مدال المپیاد
بیکارم؟
دانشگاه
هرده کوره ای که شد شد!
رشته دانشگاه
تا چی بتونیم بزنیم:دی

یه بار امتحان پرورشی بود با یه حرکت تاکتیکی ورقمو با ورقه بقل دستی عوض کردم و بعد خودکارمو بهش دادم گفتم بنویس! ;)) ;))

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

همین دیروز تست دین و زندگی داشتیم منم روی صندلیم پیام ایات رو نوشته بودم . :Dهمش برگه رو کنار میزدم بعد معلممون شک کرد تا اومد من بلند شدم برگمو دادم :-"طرف حسابی ضایع شد (< (< (<

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

سر کلاس هنر امتحان فارسی تقلب کردم معلم فهمید
بعد بهم گفت هر چی نوشتی خط بزن منم زرنگی کردم سوالی رو که مطمئنم لودم اشتباه نوشتم خط زدم!

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-&quot;&quot;
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

ای بابا خیر نبنن این معلما که انقد زرنگ شدن :-w
سره امتحان زبان املای یک کلمه رو مونده بودم و موقعی که برگه رو اوردن که باید دست به دست می چرخید و همه امضاش می کردن من بلند گفتم: بچه ها...امضاهاتون "فرصت باشه " هی اینو چند بار گفتم تا بالاخره مهلا تو امضاش نوشت و منم از رو امضاش نوشتم که دیدم باز زنگ بعدیش کشوندمنون دفتر! :-w

• لایک
امتیازات: Sajal

sssss

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
شیراز
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-سخت‌افزار.

امتحان ترم هندسمون خيلي سخت بود 1اثباتايي بهمون داده بود كه خودش واسمون اثبات نكرده بود هيچ ربطيم به مطالب كتاب نداشت. انقدر گفتيم سخته كه مراقبمون فهميد اگه بخوايم خودمون حل كنيم 15 هم نمي شيم گفت هر كاري دلتون خواست بكنيد فقط آروم باشيد . بچه ها هم مي رفتن پايه تخته واسه بقيه توضيح مي دادن. :D

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

یه بار سر امتحان شیمی معلممون خودش نبود کامل جزورو باز کردم نوشتم
یه بارم سر امتحان جغرافیا تموم کتابو تو یه ورق خلاصه کردم
یه بارم برا امتحان تاریخ که دو درس بود بین خودمو بغل دستم تقسیمش کردیم یه درس رو اون نوشت یه درس دیگه رو من نوشتم :D
یه بارم......
ماشالا زیادن یادم نمیاد اگه باز یادم اومد میام میگم :D

بالا