• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

یکی از بچه هامون سر امتحان ها همیشه به بهانه ی دست شویی میرفت بیرون و از کتابی که بالای سیفون قایم کرده بود استفاده میکرد
تا اینکه یه روز معون مدرسمون فهمید و اومد سر امتحان و گفت : فلانی بیا و اون چیزی که تو دستشویی قایم کردی و در بیار . بعدش همه بچه ها خندیدن و وسط امتحان بردنش بیرون .

چند وقت پیش سر کلاس آمار کلی تقلب کردیم و معلم دینیمونم که مراقب بود کلی بهمون حال داد!!!!! :))
ولی بالاخره معلم محترم فهمید و مستمر های کل کلاسو 15 داد!!!!! B-)

• لایک
امتیازات: Sajal

یه دف خاله دوست صمیمیم مراقبمون بود منم با یکی اونقدر تقلب کردم که جونم درومد!
یه دفم سر امتحان زبان از دیکشنری گوشیم استفاده کردم ???

• لایک
امتیازات: L.E

قبلنا خیلی قبل امتحان میان ترم زیستمونو دوباره ازمون گرفتن!!

اوه اوه یک عالمه تقلب کردم...بغل دستی ام هم خیلی خوش خط بود <:-P

اونم سوالاشو از روی من نوشت....ولی خیلی باحال بود B-)

یه بار امتحان پرورشی بود با یه حرکت تاکتیکی ورقمو با ورقه بقل دستی عوض کردم و بعد خودکارمو بهش دادم گفتم بنویس! ;)) ;))

همین دیروز تست دین و زندگی داشتیم منم روی صندلیم پیام ایات رو نوشته بودم . ;Dهمش برگه رو کنار میزدم بعد معلممون شک کرد تا اومد من بلند شدم برگمو دادم :-"طرف حسابی ضایع شد >) >) >)

سر کلاس هنر امتحان فارسی تقلب کردم معلم فهمید
بعد بهم گفت هر چی نوشتی خط بزن منم زرنگی کردم سوالی رو که مطمئنم لودم اشتباه نوشتم خط زدم!

ای بابا خیر نبنن این معلما که انقد زرنگ شدن :-w
سره امتحان زبان املای یک کلمه رو مونده بودم و موقعی که برگه رو اوردن که باید دست به دست می چرخید و همه امضاش می کردن من بلند گفتم: بچه ها...امضاهاتون "فرصت باشه " هی اینو چند بار گفتم تا بالاخره مهلا تو امضاش نوشت و منم از رو امضاش نوشتم که دیدم باز زنگ بعدیش کشوندمنون دفتر! :-w

• لایک
امتیازات: Sajal

امتحان ترم هندسمون خيلي سخت بود 1اثباتايي بهمون داده بود كه خودش واسمون اثبات نكرده بود هيچ ربطيم به مطالب كتاب نداشت. انقدر گفتيم سخته كه مراقبمون فهميد اگه بخوايم خودمون حل كنيم 15 هم نمي شيم گفت هر كاري دلتون خواست بكنيد فقط آروم باشيد . بچه ها هم مي رفتن پايه تخته واسه بقيه توضيح مي دادن. ;D

یه بار سر امتحان شیمی معلممون خودش نبود کامل جزورو باز کردم نوشتم
یه بارم سر امتحان جغرافیا تموم کتابو تو یه ورق خلاصه کردم
یه بارم برا امتحان تاریخ که دو درس بود بین خودمو بغل دستم تقسیمش کردیم یه درس رو اون نوشت یه درس دیگه رو من نوشتم ;D
یه بارم......
ماشالا زیادن یادم نمیاد اگه باز یادم اومد میام میگم ;D

Back
بالا