• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,467 94.2%
  • خير

رای‌ها: 91 5.8%

• رای‌دهندگان
    1,558
پاسخ : تقلب

یه بار معلم زیستمون امتحان گرفت ما هم همیشه کلاسی حل میکنیم آخه معلمع خنگه نمی فهمه!داشتیم از رو کتاب نگاه می کردیم یهو کاتب افتاد جلو پاش....:O

منم که اصلا تقلب نکردم ;) ;D
البته یه بار سر زبان یه تقلب کردم که اونم اخرش غلط زدم :)

به نقل از @/1-1*5+0 :
بابا جان اون خودش اومد سمت ما!!...تازه من داشتم میپیچوندمش تو کارتو بکنی!!....به من چه تو جلوی معلمی و کند کار میکنی!! :دی...
ما همه کپی پیست رو تموم کرده بودیم الا تو!! :دی...
20 نمره تقلب...هیچوقت یادم نمیره!!

به نقل از Ny x7@)-( :
تا حالا انقدر تقلب بهم نچسبیده بود خیلی حال کردم !
فقط این دیزیه بدبخت کنار من نشد 20 بشه دیگه حیف شد!

ببخشید من مثه شما ها کسی جلوم نیست که تو چش معلم نباشم.هانی که پریسای رعنا جلوشه تو هم که من جلوتم.منم که خانوم جلومه!!!

ما تو راهنمایی دو سه تا امتحان اولو می رفتیم نماز خونه من هم با کیف میرفتم و هر چیزی که لازم باشه توش بود دیگه..........

به نقل از Dizzy :
ببخشید من مثه شما ها کسی جلوم نیست که تو چش معلم نباشم.هانی که پریسای رعنا جلوشه تو هم که من جلوتم.منم که خانوم جلومه!!!

این شکلی! ;) ;D

معلم ادبیات ما حفظ شعرو کتبی می گرفت 5 نمره که مستقیم می رفت رو مستمر ما هم که وقت عزیزمونو صرف حفظ شعر بکنیم نه دیگه بلاخره قبل امتحان کل شعرو روی ورقه نوشتیم و با اسمو اینا گفتیم ورقه رو یه راست به جای ورقه ی امتحان می دیم به خانم آخر بچه ها اینقد ضایع بازی در آوردن که فهمید گفت شفاهی می گیرم منم که نخونده بودم بلند شدم پشت سریم می خوند منم می گفتم
سره کلاسه همین معلمه امتح که می گیره میگه همون جا سوالو جواب بدین بریم سوال بعدی ما هم مثلن جا می مونیمو کل جوابارو چک می کنیم
یکی دیگر از معلمان محترمه که گوشهایی به سنگینی 2 تن دارن وقتی سوالارو میدن از اینور کلاس به اونور تبادل اطلاعات می کنن به طرز خفن و به قولی کار گروهیه

من كلا خيلي ترسوام. بزرگترين تقلب و تنها تقلبي كه تو عمرم كردم همين ديروز بود كه سر كلاس شيمي يه سوالو به دوستم نشون دادم گفتم اين درسته يا نه اونم گفت درسته

به نقل از رشید شاملی :
من مثه یه مرد ساله پیش معدلم شد 19.19
چون کارنامه رو که گرفتم دیدم ای بابا این که معدلش خیلی کمه.
یه اسکن و تبدیل نمرات تک رقمی :دی به نمرات بالای 19 و تحویل به خانواده و این بود بزرگترین تقلب من. :دی
ایول واقعن ایول

ما امتحان فیزیک داشتیم معلم سوال های امتحان پارسال رو امتحان گرفت منم سوال های پارسال رو داشتم تا برگ رو داد منم برگه های سوال های پارسالو در اوردم جوابم کامل توش بود شروع کردم به نوشتن :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

امروز بزرگترین تقلب زندگیم نبود ولی خیلی حال داد بهم:
سر امتحان ادبیات( که کلا 10 دقیقه هم براش نخونده بودم) اولین نفر که ورقه رو داد من فقط 4 تا چیزو جواب داده بودم.
خوب از اونجایی که من ردیف اولم و ورقه ها یه راست میاد جولویه من، خوب منم از موقعیت استفاده کردم و وقتی دبیر می رفت یه هوایی بخوره منم یه نگاهی به ورقه ها مینداختم و البته یه نگاهی هم به یادآوری حفظ شعر هم مینداختم( :)) ) و تونستم از 10 نمره 5 بشم = 15 :دی
من به 15 هم راضی بودم چون میدونستم 2 هم نمیشم :))

Back
بالا