• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

به نقل از ʞɐɾuǝɹɐu :
آیا خداییش تو درسی تقلب کردین که بدون تقلب صفر شین
اونم تو امتحان ترم ؟

من که زیاد
آره ! ولی نه خیلی زیاد !

و انقدر تقلب بکنین که زلزله بیاد..فعلا تنها گناهایی که از دستمون بر میاد کپ زدنو تقلبو دروغ ایناس ..تو همینا همت داشته باشین

وای چه آماری این همه متقلب هست ایول بکس سمپاد
من خودم رسما اگه تقلب نکنم دو نمره معدلم میاد پایین

ما سوم راهنمایی بودیم دبیر فیزیکمون واسه امتحان تیزهوشان به هر کی گفته بود چند تا تست خفن طرح کنه بیاره (من خودم یه تست طرح کردم خودم غلط حل کرده بود،جالبه بدونید به طور کاملا تصادفی جواب درستو تو گزینه ها گذاشته بودم) بعد اینا رو از ما امتحان می گرفت ما م چون حوصله نداشتیم بخونیم به دو روش زیر تقلب می کردیم(با چهار نفر)

مثلا یه بنده خدا می گفت تست 16 اشکال نداره یکی دیگه می گفت اه چقدر حرف می زنی سه بار بهت گفتم دیگه
بعد گزینه ی سه تو پاسخنامه وارد می شد

روش دوم:بقلی شماره ی سوالی رو که می خواست با یه علامت فاکتوریل می زد تو ماشین حسابش می داد به من یا یه نفر دیگه اون نفر سوالو حل می کرد جوابو میزد تو ماشین حساب می داد به صاحبش

روش اول همیشه جواب میده ! ما هم زیاد استفاده کردیم !

آره آخراش داشت لو می رفت ولی دیگه تستا تموم شد

سوم راهنمایی بودیم امتحان دفاعی بود ملت تقلب می کردن دبیرمون گفت بچه ها تقلب نکنید دزدیه صاحبش ناراضیه
یکی داد زد آقا صاحبش راضیه خودش داره می گه

این محمد حسین حیدری به روش جالبی با یکی تقلب کرد الان به دلیل رعایت کپی رایت می گم خودش بیاد بگه

به نقل از حامد مهدوی :
مثلا یه بنده خدا می گفت تست 16 اشکال نداره یکی دیگه می گفت اه چقدر حرف می زنی سه بار بهت گفتم دیگه
بعد گزینه ی سه تو پاسخنامه وارد می شد
ما فقط به جای سه بار بهت گفتم تکنیک سخت و آسون رو بکار میبریم_این کاربردی تره و هنوزم استفاده داره!!!)
1.خیلی آسون 2.آسونه 3.سخته 4.خیلی سخته

تو کل شهید سلطانی امسال کلاس 3/3 از همه بیشتر توش تقلب میشه
پارسال کلاس 2/3

در حدی که دبیر فیزیک 4 نوع سوال طرح میکنه : دو نمونه سوال واسه اون کلاسا 2 نمونه سوال واسه کلاس ما تنهایی lol

هر وقت تو آزمونای کشوری (مرآت - گزینه 2 - گاج- و..) کلاستون تونست 1 کشور بشه اونوقت بیاید ادعا کنید....
خیلی شاخیمممممم

میشه یه چند تا از این روش های خوبتون رو بگید؟
برای سوالای تستی میشه از اینا استفاده کرد ولی برای درسای حفظی قابل استفاده نیست
اگه کسی روشی برای جوابای طولانی داره لطفا بگه

Back
بالا