• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

یکی از بچه ها داشت تقلب می کرد بعد بچه خرخونه پا شد گفت یعنی چی فرق ما با این 2 که دارند تقلب می کنند چیه ؟؟
بعد معلم کامپیوتر مون گفت به تو هیچ ربطی نداره کلاس خودمه و دوست دارن تو کلاس من تقلب کنند <:-P

• لایک
امتیازات: Sajal

من که روی میز می نویسم میزم قابلیت های ویژه ای داره ;D

من روش هاي ويژه ي خودمو دارم مثلا روي پوسته شكلات مي نويسم يا خود تقلبو تو شكلات مي ذارم =D>... هيشكي هم شك نمي كنه... البته اين روش براي امتحاناي ترم خوبه

اون زمونا که جوون بودم یه دفعه برای تقلب یه نوشته رو خوردم!
یه تکه کاغد بود که سایزش 10*10 بود.
کل چیزای فیزیک توش چپونده بودم و خلاصه وسط امتحان بودیم و هنوز فرصت نشده بود برگه رو دربیارم.
کم کم حالم شروع کرد به بهم خوردن و تا معلم پاشو گذاشت بیرون کف زمین بالا آوردم!
گلاب به روتون برگه هه اون قدر گند گرفته بود که کسی جرأت نمی کرد برش داره چه برسه به این که بخوندش!
اما خدا رو شکر من در فرصت دیگری برگشتم تا امتحان بدم چون حالم بد شده بود! :-&

با عظمت ترین تقلب عمرم سر امتحان تر م امار بود که کل بچه های کلاس با همکار ی معلم دینیمون انجام دادیم ;D خیلی حال کردم!!!!

به نظر من تقلب چيزه مزخرفي هست!!!!!
چون بعدش در حسرت ميماني!!!!!
من دوسش ندارم!!خواندن درس بهتر از اين كار است چون براي يادگيري بايد درس را بخوني! B-)

به نقل از سيانوباكتري! :
به نظر من تقلب چيزه مزخرفي هست!!!!!
چون بعدش در حسرت ميماني!!!!!
من دوسش ندارم!!خواندن درس بهتر از اين كار است چون براي يادگيري بايد درس را بخوني! B-)
مخالفم !
بعضی وقتها تقلب واقعا" لازمه !
واسه خیلی دروس حفظی و به درد نخور که معلمش سخت گیره و باید ریز ریز کتابو واسش بنویسی!

امروز سر امتحان ریاضی ورق رو دادن دیدم هیــــچ بلد نیستم
بعد بقل دستی گرامی مینوشت مام از رو دستش کپی میکردیم ;D

ما هفته پیش امتحان حسابان داشتیم منم که طبق معمول به بهانع المپیاد اصلا نمیخونم واسه همین هیچی بلد نبودم سره امتحان منو چنتا از دوستامو انداختن یه کلاس دیگه منم وسط امتحان 2 تا از سوالارو از بغل دستیم گرفتم بعدش اون ورقشو داد جلو سمت راست محسن دوستم مونده بود بهش گفتم سوال 5 چی میشه یهو ورقشو داد به من :-ss منم داشتم هنگ می کردم مراقب یکی دوبار از رو سر دوستم رد شد ولی دوستم خودشو مشغول کرده بود واسه همین نفهمید مراقب بعد از اون 2 تا دیگه سوال رو نوشتم ورقرو پس دادم اخر سر خودمم 2 تا جواب دادم دیروز ورقرو پس دادن نمرم 16 شد ;D

• لایک
امتیازات: TMNT

تقلب که تا دلتون بخواد ولی یکیشو می گم سرش کلی خندیدیم، یه بار امتحان دین و زندگی داشتیم من داشتم رو یه برگه ی انقدی!(می دونید چه قدی دیگه برگه تقلب بود) واسه بغل دستیم یه سوال طولانی رو می نوشتم یه هو کله رو آوردم بالا دیدم معلمه بالا سرمه داره نگاه می کنه گفت چی کار می کنی منم با قیافه ی کاملا حق به جانب گفتم چک نویسه معلمه اولش کلی تعجب که مگه دینی چک نویس می خواد منم کلی مصمم بچه ها هم کلی پشتیبانی که آره که چک نویس می خواد بعده کلی کل کل و دلیل قانع شد و رفت منم به چک نویسی ادامه دادم ;) بغد از امتحان کلی سرش خندیدیم :))

Back
بالا