• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

آخی تاپیک خوابیده :-"
بیدار شو بیدار شو ;;)
+
امتحان ادبیات :
3 تا کاغذ چسبونه بودم به کیفم ، 2تا کاغذ رو میز ، .کلی هم تقلب رو میز بود ;;)
بعد بغل دستی هم کلی تقلب دیگه نوشته بود و ما آماده بودیم /m\
سوال اول تا سوال 6رُ بلد نبودم ! یهو سوال 6 رُ خوندم کلی شاد و اینا که من این سوال رُ تو یکی از این کاغذام دارم ;;)
این ور رُ بگرد نیس ، اونور رُ بگرد نیس ! بعد از کلی ضایه بازی جواب رُ پیدا کردم و عین خر شروع کردم به نوشتن /m\
بعد رسیدم به سوال 9 یادم اومد که این جز درسایی بود که بغل دستیم رو کاغذ داره ;;) بعد اون داشت مینوشت بعد من گفتم من مهم ترَم ;;) کاغذه رُ گرفتم یهو کاغذ نصف شد #-o
بعد من به صورت خیلی ضایه برگشتم از رو برگه پشت سری بنویسم دیدم خطِش خیلی نابودِ /m\ بعد گفتم جوابِشو بخون ;;)
اون میخوند من مینوشتم بعد یه جا نفَمیدم بلند گفتم چی ؟ :-"""" بعدهمه خندیدن ، بعد معلمه گف راحت باش ;;)
بعد معلمه داشت نگا میکرد میکردم منم سوت زنان داشتم ادامه میدادم به صورتی که مثلا دارم فکر میکنم ;;)
بعد یه سوال بود جوابش طولانی بود :-"
من گفتم یکی اینو به من بگه بعد یکی از بچه ها از اون ور کلاس داد میزد اســب اســــب
هی من میگفتم این جوابش میشه اسب؟ :-? اسب؟ ادبیات؟ :حیران
خلاصه کلی تقلب کردیم الان زیاد میشه بگم :-"
×تاریخ
پــِـســـپــِـس (الان مثن اعلام کردم هوی من تقلب میخوام ;;) ) من هیچی بلد نیسم :-" الن برگه آ رُ میگیره :-" بیا برام بنویس
برگه آمونو عوض کردیم :-" معلم هم داشت نگا میکرد 8-^

:-" :-"

آقا کلاً این آزمون هماهنگای ما عالیــه ;D من بغلِ ملیکا (melika.mr) میشینم ، ردیفـِ دو . بعد آنچنان تقلب میکنیم که توی میزِ آخر من تاحالا تقلب نکردم :-"
امتحان آخری ، مراقبه سگ بود . اصن یه وعضی ... بعد من از همون اول امتحان دیدم هیچی بلد نیسم ، حالا هی به در و دیوار نگاه میکردم تا ملیکا بنویسه :-" بعد تا یه جیزی مینوشت یه لحظه سرمُ برمیگردوندم طرفش ، بعد یه جوری که انگار این حرکت نا خود آکاه بوده دوباره به میز و آسمون و در و دیوار نگا میکردم بعدش ;D
مراقبه یهو عصبانی شد ، گف تو پاشو بیا این جلو رو صندلی تکی بشین :|
و من به شانسِ خودم بالیدم که قبل از این کارش تقریباً کل سوالا رو نوشته بودم :-" :> :> رفتم ، حاشا کنان گفتم من اصن کلشو نوشتم ، الانم داشتم به ساعت نگا میکردم . اصن شما حق ندارین اینطوری بهم بگین و اینا ... اصن بیاین بگیرین برگمُ ، برگم کامل بود اما همینطوری سر جلسه نشسته بودم . واقعاً که .. چه حرفا که به آدم نمی زنن ...اصن من فولِ فوله زیستم و نیاز به تقلب ندارم و اینا :-" :-"
معلمه تهش گف نه حالا بیا برگتُ بگیر بنویس ! فک کنم از خودش خجل شده بود اصن :-"
و من با افتدار برگه رو دادم بهش ، و به جوری که انگار وصله ای بهم چسبوندن که اصن بهم نمیخوره و اینا ، سرفراز از کلاس اومدم بیرون :>
تا چشِ این مراقبای عن درآد :| :|

بابا امتحان بدون تقلب که نمیشه........
تازش هم مگه نمیگن مسلمون باید به دیگری کمک کنه؟
وای فردا امتحان فیزیک دارم باید پیش فرض امتحانی(همون تقلب) بنویسم ;;)

............

ما کلا کلاسمون یه دفعه به طور آشکارذ یال سوم راهنمایی کلاس ریاضی سر یه امتحان که بسی جای تقلب توش بود،همه تقلب کردیم!!بیچاره معلممون چقدر ناراحت شده بود :-<،دلم واسش می سوخت...
امسال هم معلم ریاضیمون سر امتحان میگه تقلب آزاده ولی اگه بگیرم،کله تون رو می کنم(البته باکمال احترام!!!)

تو کلاس ما که فقط یک نفر از 28 نفر اهل تقلب نیست خوش به حالش

والا تقلب که یه رکن اصلی برای دانش آموز بودنه،حتی در شرایط سختی مثه امتحان!!! ;D
اما از من یه بار تقلب گرفتن تو دوم راهنمایی.کل خاندانمو مشاوره آورد جلو چشمم! (:|
منو نشونده بود بسته بودبه نصیحت ~X(.عرضه حرف زدن هم نداشت فقط تف بارونمون کرد :((

میخواستم بدونم تا حالا تقلب کردین که لو بره و ضایه شین؟یا معلما بخشیدن و به روی خودشون نیاوردن؟شایدم پاچتونو گرفتن؟ :-/
بگین ما هم بدونیم!!! ;D

• لایک
امتیازات: tezar

آره بابا از من یه بار دوم راهنمایی تقلب گرفتن تا آخر سال مشاوره بدبختمون کرد از بس اومد نصیحت کنه و تف کرد بهمون.پیرزن بلد نبود حرف بزنه!! ;D

به نقل از blackrider :
تو کلاس ما که فقط یک نفر از 28 نفر اهل تقلب نیست خوش به حالش
کیه اون وقت اون پرنس خوشبخت ;)

Back
بالا