پاسخ : تقلب
خب...
من پارسال از ی درسی ک خیلی حالم بهم میخورد برنامه نویسی بود
ی دبیریم داشتیم ک از دوم راهنمایی تا پارسال این معلم ما بود
دوم ک بودیم انقد بیخیال بود ک از هر10جلسه 1 جلسه میومد شاید
ما عم همش میرفتیم بیرون صفا میکردیم خلاصهههه از سالِ سوم یکم جدی شد
ولی اول دبیرستان نمیدونم چیشد یهو انقد سگ شد
البته یکم خنگم میزد اصن نمیگف کی هس اصن یا نه
سر کلاسم جز شاگرد اولمون توبه ینی ب همین برکت اگه کسی حواسش بوده باشه
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
من خودم همش ب بهانه های مختلف اجازه میگرفتم میرفتم بیرون نیم ساعت بعدمیومدم اصنم حواسش نبود میرفتم تو حیاط برا خودم راه میرفتم
با سال بالاییا حرف میزدمو اینا...اینم ک اخرای سال فمید خواس مارو حسابیی ادب کنه
هییچ وخ یادم نمیره
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
ما ترم اولو ک امتحانشو کلن تقلب کردیم خیلی راحت
اینم خواست ترم2رو تلافی کنه
شبِ قبلش هیییشکییی هیچی نخونده بود من خودم 7تا برنامرو فقد توی کاغذ پشت رو نوشتم هیچیم نخوندم
با بچه هام ک حرف میزدیم مثلن میگفتیم فلانی چقد خوندی میگفت صفهی 10...میگفتی خوندی؟میگف مگه خوندنم میشه صفه ی 10 تقلب دیگه...نشسنیم باهم قرار گذاشتیم تقلبارو کجا جاسازی کنیم من یکیو گذاشتم لابندِ ساعتم یکیو لای کشه مو یکیو تو جورابم
و بچه هام جاهای دیگه ینی ب ضرس قاطع میگم از جمعیت 90نفریمون شاید 9 نقر خونده بودن همه تقلب نوشتن اوناییم ک خوندن بچه زرنگا و مذهبیا بودن ک تقلب نمیکردن نزدیک 30تابرنامرو تو 3تاورق کوچیک نوشتم
امتحانمون افتاد زنگه اخر بارونم میومد هوا یکم تاریک بود کلاسمون تاریک فروشنده ی مدرسمونو گذاشتن مراقب
اولشم میخواستن ببرن نمازخونه ولی یادم نیس چیشد اومدیم کلاس
معلممونم میدونست ما تقلب میکنیم ولی فقد میخواس مچمونو بگیره
این فروشنده هه اصن هیچی نمیگفت و ماعم باخیال راحت تقلبمونو میکردیم ولی تا وختی ک معلم پاچه گیرمون ی دفه میومد تو کلاس همه بچه ها زود خودشونو جمع و جورمیکردن من هعی تقلبمو ک تو دستم بود مینداختم ازپشت زیر مقنعه م تو لباسم
بعد هعی میدم ک همه دارن تقلب میکنن منم انقده ک ریز نوشته بودم اصن نفمیدم چی نوشتم میزه اولم بودیم
نگا کردم دیدم بغل دستیم ک خیلی زرنگه همه رو تند تند داره مینویسه ولی خب خیلی بامعرفته برگشو داد از روش نوشتم
ک معلممون اومد...کلاس تاریک بارونم شدید همه رنگاشون پریده هوا دلگیر شدید چون ی سری از دوستان حتا زحمت نداده بودن تو خونه تقلب بنویسن اها راستی بچه های کلاسای دیگه م اومدن گفتن کلن همه بچه های مدرسه قرار گذاشتیم هرکی ک تقلبشو گرفتن بقیه م لو بده
بخش دراماتیک ماجرا اینجاس ک معلمه ب یکی از بچه ها شک کرد گف بیا ی جادیگه بشینه ک وختی پاشدتقلبش افتاد ... ی اسکله دیگم همینجوری تقلباش رو میز پخش بود ماله اونم دید برگه دوتاشونم خط زد
اینام گریه و زاری خب بالاخره میفتادن اونم از کامپیوتر
بعد امتحانم هممون رفتیم خواهش و التماس این معلمه عقده ایمونم ک ب ارزوش رسیده بود میخندید و اصن توجه نمیکرد چون طی سال کلی اذیتش کردیم
همه سطله اشغالا پر از کاغذ بود جامیزا و اینا
چن روز بعد اومدن گفتم ماکلی کاغذ پاره پیدا کردیم و باید دوباره امتحان بدین
ی سری اسکلم جوش میزدن ما اسممونو تو تقلبمون ننوشته باشیم ی موقع
اخرین امتحانمون کامپیوتر بود ک من ایندفعه تقلب نکردم ولی دیدم ی سری از عناصر از رو نرفتن بازم تقلب نوشتن
حتا اونایی ک تقلبشونو گرفته بودن
خلاصه ک این امتحانکامپیوتر خیلی ملاجراش تا2هفته کش پیدا کرد و بچه ها باهم دعوا میکردن
مثن میگفتن تقصیر بی عرضه گیه کلاس شوماس و ین حرفا
ی سری از دوستان پررو ک جلو خودم دیدم تقلب میکردن میگفتن نهههه ما خوندیم ما چرا باید تاوان بدیم
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
خب مثن خودمم تقلب کردم ولی مثه مرد
گفتمو زیرش نزدم خب