تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
منم کلاس اول یه دفعه تقلب کردم سوال چهار گزینه ای بود دوست من گفت ۲ نمیشه منم با این حال که جوابم درست بود پاکش کردم ۲ را زذم چون فک کردم اون میگه ۲ درسته :D:D:D
ار اون تجربه شیرین تصمیم گرفتم تقلب نکنم
ولی چند دفعه ای رسوندم یه دفش من گفتم کارخونه بازیافت دوستم مینویسه کانون بازیافت :-/

هه :|
عرضه ی تقلب کجا بود :|
ولی در عوض توی امتحانات تستی، یه کاغذ بهم میدن، جواب همه سوالات ادبیات رو توش می‌نویسم بچه ها توی کلاس می‌گردونن از روش می‌نویسن :|
یعنی نمره ی ادبیات همه ی بچه های کلاس همیشه با من یکیه و تا روز اومدن کارنامه هی می‌پرسن ادبیاتو چند درصد زدی؟ :|

من تو زندگیم فقط شعر حفظی یا رو تقلب کردم
حالا جالب اینجاس ک امتحان شبیه سازی نهایی پارسال ادبیات شیش و نیم گرفتم(بگردم برگه اشو شاید پیدا کنم) بعد جالب اینجاس از اون شیش و نیم ،دو نمره اش شعر حفظی ای بود ک رو کاغذ نوشته بودم:D
گفتنیه ک ادبیات نهایی ام ۱۳ شد
این ینی ۱۰۰ درصد پیشرفت:D

اینکه از تقلب ها با اشتیاق صحبت "میکنم" برام یه سوال ایجاد میکنه
سال 88 چرا بهم ریخت اصن؟
خرابی ها شروعش جای دیگه ای نیست همین نزدیکاس
#اسپم

ما یه بار امتحان دینی داشتیم
تو سالن صندلی چیده بودیم
منم کلا دینیم افتضاحه
قرار بود نفر کناریم بهم برسونه که لعنتی سر امتحان فقط داشت خودش مینوشت :eek::@
هر چی یواشکی صداش میکردم که بابا برسون من صفر هم نمیشم جواب نداد
آخرش به زور متوسل شدم :D دستم رو دراز کردم زدم پس کلش و سر شونشو فشار دادم :)) باز جواب نداد.
نهایتا پشت مانتوش رو گرفتم تکون تکونش دادم که یهو با صندلیش افتادن :)):)):))

پارسال آمادگی دفاعی ترم هیچی نخونده بودم سوالا رو نیگا کردم فقط یکی رو بلد بودم که نوشته بود واسه ایمنی در برابر زلزله چیکار کنم ؟2 نمره
57592585.jpg

یه سری چرندیات نوشتم بقیشو از نفر جلوییم گرفتم
۲۰ بردم :D:D;;)
امتحان دینی ترمم ۱۲-۱۳ می بردم رفیقم اونایی که بلد نبودم رو برگه نوشت بم داد .۱۹.۲۵ شدم :-bکه البته اون ۷۵ صدمم از سوالایی که خودم جواب دادم کم شد:-"
ولی بالای ۱۰۰تا امتحان تقلب رسوندم .۴-۵ تا امتحان هم عین ۲۰ نمره رو رسوندم
ترول-تقلب.jpg

ما تو کلاسمون هفت نفریم
هر هفتامون از اون خودکارا که نامرئیه داریم وقتی میخوایم تقلب برسونیم تو کاغذ سفید مینویسیم بعد میگیم فلانی چرک نویستو لازم نداری؟:دی
رو دسمال کاغذی مینویسیم بعد میگیم فلانی دستمال داری؟:دی
به بهانه این که سوالا رو میخوایم داشته باشیم کف دستموم نیویسیم برمیگردونیم عقب طرف میبینه
بچه مثبت کلاسمونم میفرستیم جولو بعد ردیفی میشینیم تا ته :دی

ما اینجوری تقلب می کردیم ;))
یکی می رفت درس جواب بده و بلد نبود من و دوستام عین قورباغه بالا پایین می پریدیم که طرف نگامون کنه که اصولا نگاه نمی کرد و قیافه من ~X(~X(
بعد بشکن می زدیم :D
آخرشم خود زنی می کردم تا طرف نگاه کنه و ما بهش برسونیم :@:))

من خیلی تقلب نمیکنم ولی پارسال یه بار داشم به ردیف جلو و عقبم تقلب می رسوندم بعد سره یه سوالی دعوامون شد با جوابش مشکل داشتیم هرکس نظر خودشو میگفت://

اصولا تو مدرسه ما خیلی نمیشه کاره خاصی کرد چون هم کلاسا شنود دارن هم دوربین:/

من امسال امتحانات ترم ۱ هممممه سوالا رو با نفر کناریم دونه به دونه چک کردم
به جز ریاضی البته
یعنی نمره‌هامون قشنگ عین هم بود
خیلی حال داد
اولین تجربه تقلب حرفه‌ایم بود

اون ۶۳ نفری که گفتن تا حالا تقلب نکردیم رو باید جزء ۱۴ معصوم حساب کرد.

من هیچوقت با خودم تقلب سر جلسه نمیبرم معمولن از کناریام میپرسم جواب فلان سوال چیه و در بسیاری موارد ناموفق عه اون مواردی هم که موفق عه بعدش به استاد میگم خودم :|
میگم استاد من تقلب کردم :|

امتحان جامعه شناسی داشتیم استاد گف متاسفانه شک کردی جوابای درست رو خط زدی غلط رو زدی...
منم گفتم‌نه استاد شک نکردم که تقلب کردم :|

من خیلی تقلب نمیکنم ولی پارسال یه بار داشم به ردیف جلو و عقبم تقلب می رسوندم بعد سره یه سوالی دعوامون شد با جوابش مشکل داشتیم هرکس نظر خودشو میگفت://
اصولا تو مدرسه ما خیلی نمیشه کاره خاصی کرد چون هم کلاسا شنود دارن هم دوربین:/
مدرستون کم از زندان آلکاتراز نداره
آخه هم دوربین و هم شنود~X(~X(
حتما دور تا دور مدرسه هم فنس الکتریکی گذاشتن

ما تو کلاسمون برای تقلب از لاک سفید استقاده میکنیم و تقلبا رو تو درش جاساز میکنیم وقتی یه نفر در مورد یه سوال از معلم میخواد توضیح بده مام میفهمیم تو کدوم سوال اشکال داره و اون شخصم میگه که میشه لاک سفیدتو بدی و ازین طریق تقلب میرسونیم.

اگه اجازه بدید یه خاطره بگم از تقلب ناشیِ منو دوستم:))
هفتم بودیم و اولین امتحان ریاضی راهنمایی بعد معلممون از قبل تذکر داده بود که میخوام سوالا رو سخت بدم سوالا تقریبا اوکی بود به جز یکیش سوال به شدت خلاقیتی بود.سوالو که دیدم یه نگا به دوستم کردم دیدم اونم به من نگا می کنه یه دفعه دیدم یه برگه جلو دستمه روششو توضیح داده بود که فلان کارو می کنم و اینا منم روشمو دادم بهش که نه مال من درسته خلاصه اون می گفت روش من درسته و من تکذیب میکردم :-"دیگه پاشد رفت پیش معلممون پرسید خانوم روشم درسته؟ معلممون گفت آره! همونجا با یه هیجانی داد زد :سااااغر دیدی گفتم:))

آخرین ویرایش:
سلام ...
حتما شما هم تا حالا دست کن یه بارا تو دوران تحصیلتون تقلب کردید :D
اگر مایلید درباره ی خلاقیت هاتون درباره تقلب کردن و شیوه هایی که استفاده کردید بگید ( الگو بگیریم :)))
مثلا اینکه تو چه درسی بوده و از شیوه ای ...

احساس میکنم تاپیک تکراریه:/

شیوه دفترچه یانگوم:|شایدم بادبزنی :))

Back
بالا