- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سبزوار
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- علموص
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
برو یره از شما امتحان وقت گیر نمی گیرن بفهمی چیه
برو یره از شما امتحان وقت گیر نمی گیرن بفهمی چیه
منم دقیقا اینجوری هستماینجانب هرگز عرضه تقلب نداشته و فقط و فقط زمانی که مراقب به طرز شگفت انگیزی پرت بوده ، توانسته اندکی از سابقه ی رقت انگیز بچه مثبتی اش کم کند .....
امتحان تستی خیلی خوبه ما ی بار روی گزینه ها اسم گذاری کردیم مثلا گزینه یک میشد اسون بعد یکی میگفت خانوم سوال ۱۳ چرا اینجوری یکی میگفت اون ک خیلی اسونه پس جواب گزینه یک بودمنو دوستم سر امتحان تستیا شماره سوالو ی جور خیلی نامحسوس نشون میدیم مثلا تو سوال سه موندیم با استفاده و جدا کردن سه انگشت از دست خود آن سه انگشت را برروی ران خود گذاشته و منتظر میشویم تا دوست عزیز شماره تست را به همان روش ب شما برساند(=
سر شیمی هم ی بار بچه ها از کلاس دهم تجربی سوالارو گرفته بودنو جواب موازنه رو حفظ کرده بودن بعد اون موازنه نیومد اون ها نیز وقت خود را صرف بقیه سوالات کردند و به موازنه دقت ننمودند
از دیگر راه های تقلب امتحان های تستی استفاده از پاعهخب دوستان عزیز!
بذارید به جای اینکه بگم چقدر تقلب کردم و اینا بهتون ماهی گیری یاد بدم
این روش برای امتحانات تستی هست، شما سوال ها رو بر اساس تعداد گزینه به شکل زیر دسته بندی میکنید!
گزینه 1 - خیلی راحت
گزینه 2 - راحت
گزینه 3 - سخت
گزینه 4 - خیلی سخت
خب حالا یکی میاد میگه استاد سوال سه چرا اینطوریه ؟
بعد یکی میگه اینکه خیلی راحته! (گزینه 1)
دیگه دوستان من توصیه میکنم این روش رو به همه ی افرادِ کلاس نگید بعد واژه ها رو هم میتونید بعد از هر امتحان عوض کنید یا سعی کنید یکم تنوع داشته باشه و خلاقیت به خرج بدید
مثلا
گزینه یک : استاد؟
گزینه دو : ببخشید؟
گزینه سه : کدوم سوال؟
گزینه چهار : دقیقاً!
فردِ اول : استاد سوال 4 کجای کتاب بود؟
فرد تقلب رساننده : کدوم سوال؟ (گزینه 3)
من فقط سر عمومی ها تقلب میکردم که تستی بودند ! با آموزش هایی بیشتر با شما همراه خواهیم بود
یبارواسه منم اتفاق افتادبدترین قسمت تقلب اینه که خودت یه چیزی رو ننوشتی بعد یه نفر هم از عقب پیله میکنه که باید همون سوالو بهش برسونی اگرم نرسونی فکر میکنه داری الکی میگی
یه بار سرامتحان شیمی اینجوری شد قشنگ یارو پشت سریه یک ساعت و نیم امتحان لگد میزد که سوال ۷ چی میشه هرچی بهش میگفتم ننوشتم حالیش نمی شد
واقعا میخواستم پاشم سر امتحان تا میخوره بزنمش
از دیگر راه های تقلب امتحان های تستی استفاده از پاعه
به این صورت یکی که درس خونده میشینه جلو هم پشت سرش میخ کوب پاهاش
مثلا
گزینه ۱: جفت پا جلو
گزینه ۲: جفت پا عقب
گزینه ۳: جفت پا راست
گزینه ۴: جفت پا چپ
بعد به ترتیب پاهاش رو تکون میده
هر سوالی رو هم نمیدونست پاهاش رو وسط نگه میداره بعد میره سراغ سوال بعد
فقط حواستون باشه تعداد تست ها زیاد باشه میشه رقص ترکی
از دیگر کار ها اینکه
هر سوالی سخت بود جوابش میشه گزینه ۳
امتخان شده هم کنکور هم المپیاد بالای ۸۰ درصد جواب داده
نه دیگه باید حواسش باشهطرف یهو حواسش یه جا دیگه باشه پاهاشو همونطوری تکون بده چی میشه !!!