• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

بابا شما فرزانگان درس می خونید موبایل میزارن ببرین ؟؟؟؟؟
پس بچه های ما مظلوم واقع شدن . نمی دونم این مدیر ما frequency detector داره چی داره . موبایل رو هر جات بزاری بهت میگه موبایلت رو بده من بعد دقیقا میگه کجاست . نمی دونم والا :D .
میگم امتحان چی بود که lable داشت . من ویژوال بیسیک رو می دونم lbl داره . کاشکی ما هم از این امتحانا داشتیم . کاشکی اصلا المپیاد برنامه نویسی داشتیم بخدا . اون موقع دیگه ناراحت نبودم که دو سالم بخاطر برنامه نویسی رفت هوا

به نقل از phsec :
بابا شما فرزانگان درس می خونید موبایل میزارن ببرین ؟؟؟؟؟
پس بچه های ما مظلوم واقع شدن . نمی دونم این مدیر ما frequency detector داره چی داره . موبایل رو هر جات بزاری بهت میگه موبایلت رو بده من بعد دقیقا میگه کجاست . نمی دونم والا :D .
میگم امتحان چی بود که lable داشت . من ویژوال بیسیک رو می دونم lbl داره . کاشکی ما هم از این امتحانا داشتیم . کاشکی اصلا المپیاد برنامه نویسی داشتیم بخدا . اون موقع دیگه ناراحت نبودم که دو سالم بخاطر برنامه نویسی رفت هوا
بله vb میخونیم!
بس که ... هستیم.
آخه وقتی 30 هست کی وی بی میخونه؟ما
تازه وقتی داشت هندزفریو و موبایلو جاسازی میکرد...من داشتم بش میگفتم که چیکارکنه و صدامون مثه اینکه زیاد بود...معلم ریاضی اومد بیرون دیدش!فقط خندیدیم اومدیم اینور...ولی خیلی حال داد...

به نقل از 3ggerman :
تازه وقتی داشت هندزفریو و موبایلو جاسازی میکرد...من داشتم بش میگفتم که چیکارکنه و صدامون مثه اینکه زیاد بود...معلم ریاضی اومد بیرون دیدش!فقط خندیدیم اومدیم اینور...ولی خیلی حال داد...

اون صحنه که واقعا وحشتناک بود! من موندم بطی چه فکری کرده ;D

اگه کامپیوتر هاتون شبکن برین کانکت بشید به اون کلاینتی که سوال داره . اونطوری کمکش کنید . با تلفن اگه لو برید بد میشه .
اگه کامپیوتر ها هم به ADSL وصل باشن که دیگه هیچی عالی میشه . برید بشینید پشت یه کامپیوتر دیگه ی آزمایشگاهتون از اونجا سیستم استادتون رو با ettercap اسنیف کنید بلکه شاید جواب سوال ها رو بتونید از کامپیوتر استادتون پیدا کنید .
البته vb که خیلی آسونه و به قول دوستان کشکیه . ولی خوب سی و اسمبلی و پی اچ پی و اینا رو اگه داشته باشید . میشه اینکارو کرد .

به نقل از phsec :
اگه کامپیوتر هاتون شبکن برین کانکت بشید به اون کلاینتی که سوال داره . اونطوری کمکش کنید . با تلفن اگه لو برید بد میشه .
اگه کامپیوتر ها هم به ADSL وصل باشن که دیگه هیچی عالی میشه . برید بشینید پشت یه کامپیوتر دیگه ی آزمایشگاهتون از اونجا سیستم استادتون رو با ettercap اسنیف کنید بلکه شاید جواب سوال ها رو بتونید از کامپیوتر استادتون پیدا کنید .
البته vb که خیلی آسونه و به قول دوستان کشکیه . ولی خوب سی و اسمبلی و پی اچ پی و اینا رو اگه داشته باشید . میشه اینکارو کرد .
نه بابا به هیچی وصل نیستن!
فقط کامپیوترا آیتی وصلن که خب اونجا امتحان نمیگیره.

آخه سمپادی بدون تقلب می شه؟؟؟؟؟؟ :o :o :o :o :o
من که نصف نمره های عمرمو از این موهبت الهی گرفتم!!!! ;D ;D ;D

من چقدر بدبختم. خیلی کم تقلب کردم. یعنی اگه بخوام تقلب کنم اینقدر استرس پیدا میکنم که حتما لو میرم.
امسال امتحانای ترم یکدونه هم نشد تقلب کنم. بر عکس بچه های دیگه به امید تقلب میرفتن سر جلسه و راحت تقلب میکردن.
نمیدونم چرا نمیتونم تقلب کنم...

من که غیر انتفاعی میرم امسال حتا یک بار هم تقلب نکردم . آخه شما رو فکر می کنن بچه مثبتین (نمی دونم چرا انقدر اشتباه می کنن :D)
واسه همین کاریتون ندارن . ولی ما رو بینمون 1 میز فاصله میزارن بعد مراقب ها هم که خدا رو شکر تا سرت رو بیاری بالا چنان چپ چپ نگاه می کنه که فکر میکنی الان دعوا میشه . واسه همین بچه های خیلی احمق تقلب می کنند . ولی خوبیش اینه که اگه تقلب بگیرن 0 نمیدن . فقط دیگه نمیزارن بنویسی .

من یه بار سر امتحان زیست(دوم راهنمایی) تمام سوالات خودم و سه تا از دوستامو از روی کتاب نوشتم،ولی بازم 20 نشدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تقلب تلفنیه بزرگترینش بود به نظرم...

Back
بالا