• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,467 94.2%
  • خير

رای‌ها: 91 5.8%

• رای‌دهندگان
    1,558
پاسخ : تقلب

امروز امتحان ترم کامپیوتر داشتیم مراقبمون معلم زبان بود!!!!
یعنی من جلوش از دوستم میپرسیدم اون نگام می کرد!!!!!!!!! میگفت تفلب بکن اشکال نداره اما ارزشی نداره!!! :-o
-
اون بارم امتحان ترم ادبیات بود همه بلند بلند میگفتیم و میزدیم خودشم کمکمون میکرد ! بازم سر امتحان شیمی مراقبمونه! ایول!!!
اینو نگفته بودم"؟ اگه گفته بودم اشکال نداره!!!

فکر کنم بیشترین تقلب رو سال اول زنگ ادبیات کردیم
تنوع تقلب ها این قدر بالا رفته بود که تصمیم داشتیم با بچه ها بک کتاب چاپ کنیم به اسم خودمون
هر نوع تقلبی که به ذهنتون برسه تجربه کردیم
امیدوارم معلم بیچاره راضی باشه

اخ جاتون خالی چه امتحان باحالی دادیم من الان تو زنگ تفریح بعد امتحانم معلم قبلا ۶ برگه سوالو جواب داده بود و گفته بود بخونین از یکی امتحان میگیرم
اومد سر کلاس و یکی از برگه هارو داد تا جواب بدیم ما هم برگه سوالو گذاشتیم زیر میز و برگه جوابو گذاشتیم رو میزو شروع کردیم به جواب دادن بدون اینکه سوالارو بخونیم خداییش خیلی حال داد

جدای این که گاهی ورقمو با دوستام عوض می کنم, کاغذ رد وبدل میکنم... این خیلی(!!!) تقلب نیس ولی خیلی بهم چسبیده :> ;D

معلم ورزشمون وقتی ناظرمون میشه واسه تقلب ازش اجازه میگیزیم و راحت با دوستان با صدای بلند هم فکری میکنیم:

من:"خانوم میشه جواب این سوالو از دوستم بپرسم؟" ;D

جای همگی خالی امروز سر امتحان پرورشی ترم ترکوندیم من یه بار 4تا برگه داشتم یه بارم نداشتم

این چه جور تقلب هاییه بردید زیر سوال
تقلب باید خطرناک باشه
همین دیروز پسره نمیرسوند فقط هم اون سوال رو اون بلد بود برگه رو از زیر دستش کشیدم به هم دادم
آقایون و خانوما اگه تقلب نکنین به خودتون ظلم کردید
ظلم بزرگ

امتحان میانترم کامپیوتر داشتیم معلممون بلد نبود درس بده منم که هیچی بلد نبودم دوستم امتحانشو داد بعد اومد جلوم کتاب باز کرد سوالا رو برام خوند از 10 نمره 6 نمره بهم رسوند
معلمه خیلی خر بود 4 نفر کپی هم نوشتیم نفر اول نمره سوالو کامل گرفت دومی 0.5 کمتر سومی نصف نمره به من بیچاره هم از 2 نمره فقط 0.25 داد اخری برگه ها رو چک میکردیم میخندیدیم

این تقلب نبود ما چه جوری تفریح میکردیم واقعا؟
تا حالا دقت کردید شب قبل امتحان همه خودشونو کشته باشن اونوثت تو فوتبال دیده باشی بعد همه رو از روی کتاب بنویسی نمرت از اونا بالا تر شه
چه حالی داد امتحان عربی بیست شدم
تو کلاس فقط دو نفر بیست شد یکیش من بودم
کتاب رو باز کزده بودم همه رو نوشتم

من یه بار ! فقط یع بار تقلب کردم . . .
اونم همه فهمیدن ! ;D
امتحان حرفه و فن :-& بود
آخه خداییش حس خوندن همچین کتابی بود ؟ نبود !

امروز سر امتحان کامپیوتر:

مراقب: یه خانومه که از زیر بته اومده بود آخه تا حالا ندیده بودمش!!!!!!!!!!

اول امتحان همه جامیزا رو چک کرد!!!!!

از اول تا آخر امتحانم زل زده بود تو چشای من!!!!!!!!!

وسط امتحانم به من گفت تو جیبت چی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم گفتم گوشی!!!!!!!!!!!!

گفت دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟

منم گفتم پشت گوشیمه!!!!!!!!!!

بعد دو تاشو ازم گرفت!!!!!!!!

زنه مشکل داشت!!!!!!!!

Back
بالا