• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

حذف شود

سر امتحان ترم1 عربی2!
نمیدونستم جوع ینی چی!(نخند)
بعد معلم ادبیاتمونو فرستادن سوال جواب بده(معلم ادبیاتو چه به عربی آخه!)
منم پرسیدم آقا جوع ینی چی؟
اونم گفتم گرسنگی!
منم نوشتم گرسنگی!
الان از یکی پرسدم میگه تقلبه!
از یکی دیگه پرسیدم مگه نیست!
من نیتم رفع اشکال بود خب!

حالا چه اشکالی داره اگه اصا تقلب هم محسوب شه..........آدم این پستارو میخونه نگران میشه.....بخدا......=)) =))

ما معلم شیمی مون برای مستمر میخواست یک امتحان بگیره اما چون سوال آماده نکرده بود از روی یک کتاب کپی کرد وداد به بچه ها.
منم که کتابو داشتم چون حوصله نداشتم سوالارو حل کنم با اینکه بلد بودم همه رو سریع از روی کتاب زدم منم خوشحال که کامل میشم و بهترین تقلب عمرمو کردم بعد معلمه که 20دقیقه وقت کلاسو گرفته بود وداشت امتحان میگرفت گفت ورقه ها مال خودتون و یک امتحان دیگه میگیرم.
و حسابی خورد تو پرم....

هی روزگار گرفتن مون

منم با رلکسی تمام گفتم خانم ثابت کن این برگه رو از من گرفتی.... ;D

اخه من کلا اسمم و اول امتحان نمی نویسم... اون جا که باید برگه مو تحویل بدم اسمم و می نویسم....

اخی دلم واسه بچه ها می سوزه اخه من هیچی رو اون برگه ننوشته بودم ;D

برن تطبیق خط هم که بدن نمی تونن اثبات کنن که برگه دست من بوده :)) :))

من امروز سر امتحان ریاضی هی بارممو که نوشته بودم رو جمع میزدم ببینم بالای دوازده میشه یا نبا یه نمره تقلب شد شونزدهه خوش حال از جلسه اومدم بیرون

به نقل از spikyrobin :
حالا چه اشکالی داره اگه اصا تقلب هم محسوب شه..........آدم این پستارو میخونه نگران میشه.....بخدا......=)) =))
در همین حد که ما یه آقا امامی داریم، ازون خجالت میکشیم! بنده خدا هیچی نمیگه ولی تو آب میشی میری تو زمین!

یه مسیول ازمایشگاه داشتیم یه روز سر امتحان مراقب بود یکی از بچه ها برگه تقلب انداخت رو زمین برا کناریش بعد این اقا دیدش به جای اینکه برگه رو به عنوان تقلب بگیره برش داشت گفت مال کیه؟

ما یه معلم جغرافی داشتیم اصلا نمیدونم حواس نداشت چطوری بود که هر کاری میکردیم نمیفهمید. اصلا شک و اینا هم تو کارش نبود.
یه دفعه من و دوستم سر امتحان جغرافی کلاسی بود برگه هامونو با هم عوض کردیم و من شروع کردم به نوشتن برای دوستم. از اول زنگ همین جوری سرم تو برگه بود تا آخر امتحان.
برگه که تموم شد نگاه کردم دیدم نصف برگه آبی پر رنگه نصف دیگه آبی کم رنگ!
دیگه به خودم قول دادم برگه عوض نکنم!

2 نفر از بچه ها داشتن سر امتحان ترم برگه جابجا میکردن؛
معاون ـمون دیده؛
حالا اونا: X_X :-" :-[
معاون: :-? ینی عاشقتونم!!!!
(من میگم معاونم ـمون خیلی ماهه، بقیه میگن نه. ببینید چقد باشعوره! حالا اگه كس دیگه بود...!!!)

Back
بالا