- شروع کننده موضوع
dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
هلوکاست کاملا دروغه واین چیزیه که امروزه بسیاری از دانشمندان و محققان دنیا اونو تایید کردند اما متاسفانه خیلی از ما ایرانیان هنوز اونو قبول نداریم و واقعا هم حق داریم چون تبلیغات آمریکا و اسراییل در این مورد اونقدر زیاده که حتی خود من هم با وجود تعصبی بودن نسبت به پیشوا چند بار تا مرز قبول کردن این ماجراپیش رفتم
جریان از این قرار بود که هیتلر فقط یهودیاروزندانی میکرد اون موقع توی زندانا 1مریصی شیوع پیدا کرده بود یهودیا میمردن جسدشون رو دفن می کردن تا مریضی شیوع پیدا نکنه و کوره ی آدم پزی وتولید صابون هم دروغه ودلایل محکمی در این باره هست که من میگم کمبود نفت برای جنگ افزارها در جبهه ی جنگ؛در اون زمان در جبه ی استالینگراد و مصر کمبود نفت وحشتناکی بود تا حدی که باعث شکست شد در این صورت کدوم آدمی میاد نفت رو برای هیچ میسوزونه اونم توی کمبودش
اين نظر من بود و كاملا شخصيه خواستم ببينم شما چه نظري دارين ؟
جریان از این قرار بود که هیتلر فقط یهودیاروزندانی میکرد اون موقع توی زندانا 1مریصی شیوع پیدا کرده بود یهودیا میمردن جسدشون رو دفن می کردن تا مریضی شیوع پیدا نکنه و کوره ی آدم پزی وتولید صابون هم دروغه ودلایل محکمی در این باره هست که من میگم کمبود نفت برای جنگ افزارها در جبهه ی جنگ؛در اون زمان در جبه ی استالینگراد و مصر کمبود نفت وحشتناکی بود تا حدی که باعث شکست شد در این صورت کدوم آدمی میاد نفت رو برای هیچ میسوزونه اونم توی کمبودش
اين نظر من بود و كاملا شخصيه خواستم ببينم شما چه نظري دارين ؟