هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نظر شما هلوكاست حقيقت داره يا نه ؟

• حتما بوده

رای‌ها: 51 34.9%
  • حتما نبوده

رای‌ها: 36 24.7%
  • بوده ولي نه به اين شدت

رای‌ها: 52 35.6%
  • ساير

رای‌ها: 7 4.8%

• رای‌دهندگان
    146

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

بابا چرا لجبازی می کنی .هلوکاست وجود داشته اینو همه می دونند!!!!!!

بابا به عکسم شک داری؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از SMART_BOY :
من نگفتم که بوده
از راهنما یحتم ممنون
حالا چرا میزانیمون
مرسي كه آدم منطقي هستي
به نقل از legend :
بابا چرا لجبازی می کنی .هلوکاست وجود داشته اینو همه می دونند!!!!!!

بابا به عکسم شک داری؟؟؟؟
شما مدركتو بگو براي اثبات هلوكاست
اين عكسا ماله كشته شدن افراد بر اثر بيماري تيفوسه كه از بدن لاغرشون مشخصه .......

بحث بايد روي شواهد و واقعيات باشه تا شما نتوني تصوير درستي از هلوكاست داشته باشي نميتوني قضاوت كني

shangool

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتي كاشان
شهر
كاشان
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
فیزیک

درسته كه اين جور استدلالايي كه اوردي مي گن هلوكاست وجود نداره اما خيلي دلايل و استدلالاي ديگه هم وجود داره كه وجود هلوكگاست رو اثبات مي كنه.من يه سري اطلاعات در اين مورد داشتم كه متاسفانه فراموششون كردم. بايد برم دوباره دنبالش بگردم.
مثلن در مورد اوني كه گفتي "1.هيچ نامه يا دستوري از هيچ كدوم از اعضاي حذب نازي مبني بر كشتار حتي 1 يهودي وجود نداره" من چيز متفاوتي شنيدم. تا جايي كه من اطلاع دارم بعد از جنگ جهاني چنين چيزايي افشا شده.
در مورد تپل مپل بودن يهوديا بايد بگم اين يكيو ديگه نمي توني انكار كني كه يهوديا تو آلمان نازي وضع خيلي بدي داشتن. كلي فيلم و عكس و يهودياي زنده ي اون زمان وجود دارن كه خلاف حرف تو رو ثابت مي كنن. حتي خود نازي ها هم اين مطلب رو با افتخار تو فيلماشون بيان مي كردن.
بازم مي گم بايد برم دو باره اون مطالب و دلايل اثبات هلو كاست رو پيدا كنم. بعدا ميام و دليلاي محكم تري ميدم.

به هر حال به نظر من وجود يا عدم وجود هلو كاست به حال ما هيچ فرقي نداره. چيزي كه مهمه اينه كه همه ي ما بايد تمام تلاشمون رو بكنيم تا چنين واقعه اي ديگر اتفاق نيفتد.

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از عليرضا.ز :
درسته كه اين جور استدلالايي كه اوردي مي گن هلوكاست وجود نداره اما خيلي دلايل و استدلالاي ديگه هم وجود داره كه وجود هلوكگاست رو اثبات مي كنه.من يه سري اطلاعات در اين مورد داشتم كه متاسفانه فراموششون كردم. بايد برم دوباره دنبالش بگردم.
مثلن در مورد اوني كه گفتي "1.هيچ نامه يا دستوري از هيچ كدوم از اعضاي حذب نازي مبني بر كشتار حتي 1 يهودي وجود نداره" من چيز متفاوتي شنيدم. تا جايي كه من اطلاع دارم بعد از جنگ جهاني چنين چيزايي افشا شده.
در مورد تپل مپل بودن يهوديا بايد بگم اين يكيو ديگه نمي توني انكار كني كه يهوديا تو آلمان نازي وضع خيلي بدي داشتن. كلي فيلم و عكس و يهودياي زنده ي اون زمان وجود دارن كه خلاف حرف تو رو ثابت مي كنن. حتي خود نازي ها هم اين مطلب رو با افتخار تو فيلماشون بيان مي كردن.
بازم مي گم بايد برم دو باره اون مطالب و دلايل اثبات هلو كاست رو پيدا كنم. بعدا ميام و دليلاي محكم تري ميدم.

به هر حال به نظر من وجود يا عدم وجود هلو كاست به حال ما هيچ فرقي نداره. چيزي كه مهمه اينه كه همه ي ما بايد تمام تلاشمون رو بكنيم تا چنين واقعه اي ديگر اتفاق نيفتد.
عزيز من هيچ مدركي و دوباره ميگم هيچ مدركي مبني بر كشتار يهوديان وجود نداره
تو اساسنامه حزب نازي اومده جابجايي مكان يهوديا از سرزمين هاي آلمان نشين نه هيچ چيز ديگه(تازه نه به اين صراحت)

تو دوران نازي فيلمي در مورد يهوديا ساخته نشد كه اونا رو لاغر نشون بده
هر عكسي از يهوديا ببيني پروار بودنشونو ميبيني
دليل تنفر هيتلر از يهوديا همين بود كه تو دوراني كه مردم به نان شب محتاج بودن دوستان يهودي از مردم سود ميگرفتن و ميخردن يه آبم روش
يهودياني كه خيانت كردن مثل مسيحياني كه خيانت كردن كشته شدن كه تعدادشون به 100 نفر هم نميرسيد ثروت همون چند ده يهودي هم به نفع دولت مصادره شد

شما با دليل حرف بزن نه با فرضيه هاي خودت

shangool

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتي كاشان
شهر
كاشان
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
فیزیک

چرا اين قدر متعصبانه برخورد مي كني؟ باباجان تعصب آدمو كور مي كنه.
گفتم الان دلايل وجود هلو كاست رو فرا موش كردم بايد برم پيدا شون كنم بعدا برات تعريف مي كنم.اين ها هم كه گفتم فرضيه نبود.

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

آدمایی که نظرت رو می پرسن نمی خوان بدونن عقیدت چیه می خوان با نظرشون موافقت کنی بحث کردن با آدما بی فایدست.....دلایل عدم وجود هلوکاست هم تو این تاپیک هست اما فکر نمی کنم درباره ی این موضوع بتونیم همدیگه رو قانع کنیم....چون برای هردوشون دلایلی اورده شده که عملا آدمو سردرگم میکنه....(به نظر من)

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از عليرضا.ز :
چرا اين قدر متعصبانه برخورد مي كني؟ باباجان تعصب آدمو كور مي كنه.
گفتم الان دلايل وجود هلو كاست رو فرا موش كردم بايد برم پيدا شون كنم بعدا برات تعريف مي كنم.اين ها هم كه گفتم فرضيه نبود.

من از شما هيچ دليلي دوباره بگم هيچ دليلي نديدم كه هلوكاستو تاييد كنه
منتظر دلايلت هستم
به نقل از parasto jooon :
آدمایی که نظرت رو می پرسن نمی خوان بدونن عقیدت چیه می خوان با نظرشون موافقت کنی بحث کردن با آدما بی فایدست.....دلایل عدم وجود هلوکاست هم تو این تاپیک هست اما فکر نمی کنم درباره ی این موضوع بتونیم همدیگه رو قانع کنیم....چون برای هردوشون دلایلی اورده شده که عملا آدمو سردرگم میکنه....(به نظر من)
نه بحث خيلي خوبه حداقل من با بحث كردن خيلي وقتا عقايدمو تغيير دادم از دوستايي كه كمكم كردن هم تشكر كردم

لطفا اون دلايلي كه درباره وجود هلوكاست ميگي رو بزار

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه
ابیاری صحیح لیمو در روز 7 تابستان

بابا یهودی ها ادم نیستن که شما اریای ها بیان به خاطر اینکه هیتلر اونا رو کشت یا نکشت بحث کنین ارزش این کارو ندارن
هیتلر اگه کشت کار خوبی کرد اگه نکشتم کار خوبی کرد

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از ALIreza_VIP :
بابا یهودی ها ادم نیستن که شما اریای ها بیان به خاطر اینکه هیتلر اونا رو کشت یا نکشت بحث کنین ارزش این کارو ندارن
هیتلر اگه کشت کار خوبی کرد اگه نکشتم کار خوبی کرد
همه انسان اند
دليل زنده بودن خود شما هم همينه
اگه انسان نبودن تو جنگ تحميلي به ما كمك نميكردن

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

منابع دست اول پرشماری برای بررسی هلوکاست موجود است که شامل گزارش‌های نزديک به ۵۰ هزار نفر نجات‌يافته از اردوگاه‌های مرگ، گزارش بازماندگان دیگر یعنی مخفی‌شدگان، شناسایی‌نشدگان و وادارشدگان به کارِ برده‌وار در کارخانه‌ها و مزرعه‌ها، هزاران سندِ مکتوب دولتی که رژیم فرصت از بین بردنشان را نیافت، جسدهای به جا مانده در اردوگاه‌ها، گورهای دسته‌جمعی که بعدها کشف شدند، هزاران آلمانی که شاهد واقعه بودند، خاطرات نگهبانان و کارگزاران اردوگاه‌ها و زندان‌ها، خاطرات مقامات دولت نازی و اعترافات رهبران آلمان در دادگاه‌های متهمان به جنایات جنگی از جمله دادگاه نورنبرگ، می‌شوند
42b17088e2194999918f.jpg

انکار کننده های هلوکاست میگن این اجساد شبیه اجساد افرادی هستش که بر اثر تیفوس مردن......
اما هیچ مدرک رسمی مبنی بر این که دستوری از طرف حزب نازی برای کشتار یهودی ها صادر شده وجود نداره....

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

42b17088e2194999918f.jpg

انکار کننده های هلوکاست میگن این اجساد شبیه اجساد افرادی هستش که بر اثر تیفوس مردن......
اما هیچ مدرک رسمی مبنی بر این که دستوری از طرف حزب نازی برای کشتار یهودی ها صادر شده وجود نداره....
جون من منبع حرفاتو بگو
محل كوره ها كجا بوده ؟
چرا نميذارن كسي درباره هلوكاست تحقيق رسمي كنه و اين جرمه ؟
چرا سازمان جاسوسي كمونيستا هيچ پيغامي مبني بر وجود همچين جنايتي مخابره نكردن اگه اينقدر آشكار بوده ؟

كوره مرده سوزي تو تمام دنيا پيدا ميشه اونم به علت شيوع پيدا نكردن يه بيماري خاصه مثلا وقتي تو اروپا طاعون شروع شد همه مرده ها رو سوزوندن
هيچ منطق و دليل علمي وجود نداره
توي دادگاه هم فقط روش قتل رو گفتن بدون دليل و هيچي سوتي هاي دادگاه رو هم كه گفتم

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

اولا...کوره ی مردم سوزی وجود نداشته اون کوره برای سوزاندن اجساد بوده....ثانیا شواهد نشون میده آلمان سوخت کافی و تجهیزات صنعتی کافی برای سوزوندن اون ملت یا اجساد رو اصلا نداشته......نه فقط تو آلمان بلکه تو همه ی زمین های تحت اشغالش.....
تو بعضی از کشوها این جرمه اما همه جا نه......

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

اولا...کوره ی مردم سوزی وجود نداشته اون کوره برای سوزاندن اجساد بوده....ثانیا شواهد نشون میده آلمان سوخت کافی و تجهیزات صنعتی کافی برای سوزوندن اون ملت یا اجساد رو اصلا نداشته......نه فقط تو آلمان بلکه تو همه ی زمین های تحت اشغالش.....
تو بعضی از کشوها این جرمه اما همه جا نه......
من كه اينو فرياد زدم
ولي اجساد تيفوسي ها بايد سوزونده ميشد يا نه همه كشورو ميگرفت

من از اول دارم دليل ميارم كه هلوكاست افسانه اي بيش نيست
همه اينا رو هم گفتم
ميتوني به وبمم سر بزني

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

همه انسانن ؟
مگه انسانیت الکیه که همه رو مثل هم فرض کنی بگی اره اینم چون دوتا پا داره دوتا دست ای کیوش بالاس ادمه

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

منم نگفتم که هلوکاست وجود داره...من گفتم خودم نمی تونم 100% مطمئن باشم از عدم وجودش....چون دلایل کسایی که بهش معتقدن...کاملا ابل رد کردن نیست...تو به من گفتی بگو دلایل وجودشو منم گفتم...
به نقل از ALIreza_VIP :
همه انسانن ؟
مگه انسانیت الکیه که همه رو مثل هم فرض کنی بگی اره اینم چون دوتا پا داره دوتا دست ای کیوش بالاس ادمه
به صرف این که تو عقاید یه نفرو درست نمی دونی نمی تونی روش اسم دیگه ای بذاری......کلا به نظر میاد ما ایرانیا بد نژادپرستیم...

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از ALIreza_VIP :
همه انسانن ؟
انسانيت خيلي مفهوم داره

به هيچ وجه موافق برابري همه نژادها نيستم ولي اونم به انسانيت ربطي نداره
نژاد آريا هميشه برترينه
منم نگفتم که هلوکاست وجود داره...من گفتم خودم نمی تونم 100% مطمئن باشم از عدم وجودش....چون دلایل کسایی که بهش معتقدن...کاملا ابل رد کردن نیست...تو به من گفتی بگو دلایل وجودشو منم گفتم... به صرف این که تو عقاید یه نفرو درست نمی دونی نمی تونی روش اسم دیگه ای بذاری......کلا به نظر میاد ما ایرانیا بد نژادپرستیم...
دلايل وجودي كه اوردي رد شد دليل ديگه اي نداري ؟
من اون همه دليل اوردم كه وجود نداره بعد هنوز تو شكين
خب بازم تحقيق كنين اگه دليلي پيدا كردي منم خوشحال ميشم

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

دلایلی که تو آخرین پست صفحه ی قبلم اوردم رو همشو رد نکردم خودم ...یه بار دیگه بخونش....(..نقل قول..)

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

افرین دکتر اریایی همیشه برترینه

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

یه دلیل منطقی بیارین که یه نژاد برتر از بقیست.....به خدا این تفکر خیلی پوسیدست....

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

یه دلیل منطقی بیارین که یه نژاد برتر از بقیست.....به خدا این تفکر خیلی پوسیدست....
من برات چندين دليل ميارم كه آريا برتر از سياهه و اختلاطشون باعث نابودي آريا ميشه

اولا سياها هيچ كمكي به بشر نكردن در طول تاريخ يك دانشمند سياه نداشتيم
ولي آرياها پايه گذار تمدن انساني بودن(منظور از آريا همون نژاد برتره)

دوما من قاره آمريكا رو مثال ميزنم
زماني كه اروپايي ها (اكثرا آريايي نژاد) وارد آمريكا شمالي ميشن شروع به كشتن نژاد سرخ ميكنن و اونا رو به خدمت خودشون در ميارن كه امروز ميشن آقاي دنيا
اما آمريكاي جنوبي كه بازهم اروپايي ها (همون آريا نژادا) واردش ميشن با مردم بومي مختلط ميشن و نژاد قوي ديگه شباهتي به آريايي ها نداره و الانم ميبينيم وضعشونو

سوم ايران خودمونه كه به اعراب برتري داشته
بعد از ورود اسلام به ايران تو همه سرزمين هاي ايراني علم به شدت رشد ميكنه اما تو سرزمين هاي اعراب (عربستان كه مركز سوسمارخورا بوده ) هيچ اثري از رشد علم پيدا نميشه
دليل ديگه اي كه من ايرانو از تمدن مصر هم برتر ميدونم حفظ فرهنگمونه
نژاد مصريها بعد از حمله اعراب چون ضعيف بود به كلي نابود شد اما ايران هنوز هم عرب نشده

البته من با نژاد پرستي افراطي مخالفم (خودمم نميدونم چرا ) ولي آريايي هميشه برتره........

بالا