هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نظر شما هلوكاست حقيقت داره يا نه ؟

• حتما بوده

رای‌ها: 51 34.9%
  • حتما نبوده

رای‌ها: 36 24.7%
  • بوده ولي نه به اين شدت

رای‌ها: 52 35.6%
  • ساير

رای‌ها: 7 4.8%

• رای‌دهندگان
    146

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نقل از Dr.Eniac :
سوم ايران خودمونه كه به اعراب برتري داشته
بعد از ورود اسلام به ايران تو همه سرزمين هاي ايراني علم به شدت رشد ميكنه اما تو سرزمين هاي اعراب (عربستان كه مركز سوسمارخورا بوده ) هيچ اثري از رشد علم پيدا نميشه
دليل ديگه اي كه من ايرانو از تمدن مصر هم برتر ميدونم حفظ فرهنگمونه
نژاد مصريها بعد از حمله اعراب چون ضعيف بود به كلي نابود شد اما ايران هنوز هم عرب نشده

البته من با نژاد پرستي افراطي مخالفم (خودمم نميدونم چرا ) ولي آريايي هميشه برتره........
ایران فرهنگشو حفظ نکرد...همون اندازه ای که ما خونمون با عربا قاطی شد خون مصریها هم قاطی شد دلیل این که همه ی مردم مصریا رو عرب می دونن اینه که زبونشون عربی شد....فردوسی نذاشت ما روهم جز عربا حساب کنن......وگرنه به همون اندازه خون ماهم با اونا قاطیه.....

دلایل دیگت منو به هیچ وجه قانع نمی کنه....این چیزایی که میگی هیچ ربطی به برتری نژادی نداره.....

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از parasto jooon :
ایران فرهنگشو حفظ نکرد...همون اندازه ای که ما خونمون با عربا قاطی شد خون مصریها هم قاطی شد دلیل این که همه ی مردم مصریا رو عرب می دونن اینه که زبونشون عربی شد....فردوسی نذاشت ما روهم جز عربا حساب کنن......وگرنه به همون اندازه خون ماهم با اونا قاطیه.....

دلایل دیگت منو به هیچ وجه قانع نمی کنه....این چیزایی که میگی هیچ ربطی به برتری نژادی نداره.....
اولا همين فردوسي و امثالهم از دل نژاد اومدن بالا كه مصريا نداشتن همچين كسيو بعدشم كدوم رسم مصر باقي مونده ؟ اين ماييم كه رسم و رسوممون همه از 2500 سال پيش ثابت مونده تنها تغييري كه تو ايران به وجود اومد بعد از حمله اعراب دو چيز بود 1.دين مردم عوض شد (كه قبلش هم سابقه داشته ) 2.الفباي عربي جايگزين شد و به خاطر دين چندين كلمه عربي وارد زبانمون شد.

شما دليلي براي نفي دلايلم نيوردي فقط داري ميگي قبول ندارم
من مثال تاريخي زدم شما اگه مخالفي تقدش كن بگو دليلش چي بوده كه دو دسته آدم هم نژاد وارد يه محيط يكسان ميشن يه عده با محيط جديد مختلط شدن و پيشرفت نكردن و يه عده كه محيط جديدو در خدمت گرفتن پيشرفت كردن

يا بيا يه دانشمند سياهپوستو مثال بزن كه به بشريت خدمت كرده باشه

برتري نژاد اراده خداوند و مشيت اونه چون خدا هم گياهاي مفيد آفريده و هم علفاي هرز اين نژادهاي پست همون علفاي هرزن
به قول پيشوا هركي با اين قضيه مخالفت كنه بر خلاف اراده خدا عمل كرده نژادشوبه نابودي ميكشونه

!! MaHSa !!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شیراز
شهر
شیراز
مدال المپیاد
کامپیوتر

اردوگاه کار اجباری اردوگاه مرگ پیاده روی های چندین هفته ای بدون غذا و با شکنجه و هلوکاست چیزهایی هستند که واقعیت دارن و مدارکش هم موجوده. اینا همه وقایعی هستند که طی اون ها خیلی اقوام از جمله یهودی ها ( منظورم صهیونیست ها نیست این ۲ گروه کاملا از هم جدا هستند ) آسیب دیدند.

چطور میشه انکارش کرد ؟؟؟؟؟

نادیا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
harvard medical university یاharvard law universitylهستم.
رشته دانشگاه
ive been thinking about law or psychiatry so far

هلوکاست وجود داشته ولی به دلیل سختی هایی که یهودیا طی جنگ جهانی دوم در اردوگاه ها از جمله اشویتز کشیدند و هم چنین از دست دادن عزیزانشون بعضی هاشون غلو کردن.شما کتاب انسان در جست و جوی معنای دکتر فرانکل رو بخون.فکر نمی کنم حتی اگه هلوکاستم وجود نداشته باشه هیتلر حق داشته اینقدر به یهودیا ظلم کنه.خیلی دردناکه.واقعن و چون فرانکل معروف ترین روانشناس دنیا در اون زمان بوده و هم چنین ذکر کرده که غلو نکرده میشه به گفته هاش اعتماد کرد.انسان ها هر رنگ و نژاد.باهوش یا احمق باشند انسان اند و از نظر ارزش ها ی انسانی با بقیه فرقی ندارند.

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از !! MaHSa !! :
اردوگاه کار اجباری اردوگاه مرگ پیاده روی های چندین هفته ای بدون غذا و با شکنجه و هلوکاست چیزهایی هستند که واقعیت دارن و مدارکش هم موجوده. اینا همه وقایعی هستند که طی اون ها خیلی اقوام از جمله یهودی ها ( منظورم صهیونیست ها نیست این ۲ گروه کاملا از هم جدا هستند ) آسیب دیدند.

چطور میشه انکارش کرد ؟؟؟؟؟
ميشه انكارش كرد به سادگي هم ميشه
شما مداركي كه ميگي موجوده رو نياوردي ارائه بدي
از اون گذشته هيچ دستوري از طرف اعضاي حذب نازي براي كشتار هيچ اقليتي صادر نشده
پيشوا با ماركسيست مخالف بود كه بدتر از صيهونيسته و الان دنيا رو فرا گرفته
به نقل از نادیا :
هلوکاست وجود داشته ولی به دلیل سختی هایی که یهودیا طی جنگ جهانی دوم در اردوگاه ها از جمله اشویتز کشیدند و هم چنین از دست دادن عزیزانشون بعضی هاشون غلو کردن.شما کتاب انسان در جست و جوی معنای دکتر فرانکل رو بخون.فکر نمی کنم حتی اگه هلوکاستم وجود نداشته باشه هیتلر حق داشته اینقدر به یهودیا ظلم کنه.خیلی دردناکه.واقعن و چون فرانکل معروف ترین روانشناس دنیا در اون زمان بوده و هم چنین ذکر کرده که غلو نکرده میشه به گفته هاش اعتماد کرد.انسان ها هر رنگ و نژاد.باهوش یا احمق باشند انسان اند و از نظر ارزش ها ی انسانی با بقیه فرقی ندارند.
هيتلر هيچ وقت به كسي ظلم نكرد بازم ميگم به هيچكس
اگه مدركي داري بگو

نادیا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
harvard medical university یاharvard law universitylهستم.
رشته دانشگاه
ive been thinking about law or psychiatry so far

این ظلم نیست که 80 نفرو تو یه کوپه ی قطار جا بدن و به زور و تحقیر از خونه زندگیشون جدا کنن؟این ظلم نیست که غذای دو روزشون فقط 20 گرم نون باشه؟این ظلم نیست که تو اردوگاه اشویتز همه لباسا و زندگیشونو بگیرن و لباسای کهنه ی اونایی که کشتند و بهشون بدن؟اونهایی که به نظرشون ضعیف میان و پیرن با اشاره ی افسر اس اس به سمت راست یعنی حموم و بعد به کوره برن؟این ظلم نیست که تو سرما ی زمستون اونایی هم که زنده موندن با کفش پاره و به جای بند کفش سیم خاردار بسته شده کار کنن بامقدار غذایی که گفتم؟شکنجه و کتک هایی که می شدن؟هر لحظه منتظر مرگ بودن؟فشار روانی؟9 نفر تو سرمای 30 درجه زیر 0 بدون پتو در2 متر تشک خوابیدن؟چندین نفر برای نجات از زندگی با اشتیاق به سمت سیم خاردار که برق داشت میدویدن؟کشتارهای وحشیانه یهودیان؟من تازه به جنبه های نرمالش اشاره کردم که نگید دروغه چون اینا استناد داره و خیلی وحشیانه تر از این حرفا بوده.

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از نادیا :
این ظلم نیست که 80 نفرو تو یه کوپه ی قطار جا بدن و به زور و تحقیر از خونه زندگیشون جدا کنن؟این ظلم نیست که غذای دو روزشون فقط 20 گرم نون باشه؟این ظلم نیست که تو اردوگاه اشویتز همه لباسا و زندگیشونو بگیرن و لباسای کهنه ی اونایی که کشتند و بهشون بدن؟اونهایی که به نظرشون ضعیف میان و پیرن با اشاره ی افسر اس اس به سمت راست یعنی حموم و بعد به کوره برن؟این ظلم نیست که تو سرما ی زمستون اونایی هم که زنده موندن با کفش پاره و به جای بند کفش سیم خاردار بسته شده کار کنن بامقدار غذایی که گفتم؟شکنجه و کتک هایی که می شدن؟هر لحظه منتظر مرگ بودن؟فشار روانی؟9 نفر تو سرمای 30 درجه زیر 0 بدون پتو در2 متر تشک خوابیدن؟چندین نفر برای نجات از زندگی با اشتیاق به سمت سیم خاردار که برق داشت میدویدن؟کشتارهای وحشیانه یهودیان؟من تازه به جنبه های نرمالش اشاره کردم که نگید دروغه چون اینا استناد داره و خیلی وحشیانه تر از این حرفا بوده.
من تا مداركتونو نبينم كه اين جنايت ها به دستور هيتلر انجام شده ميگم دروغه خواهشا مدرك بدين

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
ميشه انكارش كرد به سادگي هم ميشه
شما مداركي كه ميگي موجوده رو نياوردي ارائه بدي
از اون گذشته هيچ دستوري از طرف اعضاي حذب نازي براي كشتار هيچ اقليتي صادر نشده
پيشوا با ماركسيست مخالف بود كه بدتر از صيهونيسته و الان دنيا رو فرا گرفتههيتلر هيچ وقت به كسي ظلم نكرد بازم ميگم به هيچكس
اگه مدركي داري بگو
خوب تو یک مثال بزن!!؟ تو برهان خلف بیار!!؟ همه دارن میگن بوده و تویی که میگی نیست پس برهان خلف بیار!!؟

مثلا کوروش یهودی هارو نجات داد این یه مثاله تو هم در مورد هیتلر یه مثال بیار!!؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از legend :
خوب تو یک مثال بزن!!؟ تو برهان خلف بیار!!؟ همه دارن میگن بوده و تویی که میگی نیست پس برهان خلف بیار!!؟

مثلا کوروش یهودی هارو نجات داد این یه مثاله تو هم در مورد هیتلر یه مثال بیار!!؟
دوستان چيزي كه اثبات نشده رو كه نقض نميكنن
شما اثبات كنين هر چند كه صفحه قبل كلي توضيح دادم كه چرا ميگم نيست

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
دوستان چيزي كه اثبات نشده رو كه نقض نميكنن
شما اثبات كنين هر چند كه صفحه قبل كلي توضيح دادم كه چرا ميگم نيست
عزیزم!!! دوست!!!! رفیق!!!

همه ی دنیا و مورخان دارن میگن بوده!!!! خود هیتلر مخالف یهودیا بوده و فلج ها و ... رو می سوزونده!!!؟

تو فقط داری میگی این طوری نبوده پس تو باید یه مثال نقض بزنی!!؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از legend :
عزیزم!!! دوست!!!! رفیق!!!

همه ی دنیا و مورخان دارن میگن بوده!!!! خود هیتلر مخالف یهودیا بوده و فلج ها و ... رو می سوزونده!!!؟

تو فقط داری میگی این طوری نبوده پس تو باید یه مثال نقض بزنی!!؟
عزيز مهربون
هيتلر كسي رو نسوزونده چون اگه ميبود تا همين الان بايد آثارش توي هوا كره ميبود
2.سوخت مورد نياز براي سوختن از كجا ميومده وقتي آلمان كمبود سوخت داشته و از زغال سنگ سوخت مايع درست ميكرده با اون هزينه بالا
3.چرا اجازه تحقيق درباره همون كوره هايي كه ميگن داده نميشه ؟
4.چرا حتي يك نامه مبني بر قتل يهوديا از طرف سران نازي پيدا نشده ؟
5.خود پيشوا تو اساسنامه حزب به انتقال يهوديا از سرزمينهاي آريانشين اشاره ميكنه نه قتل اونا
6. بازم عزيز مهربون شما دليل همون مورخا رو براي من نقل قول كن تا ما هم بدونيم راستش چيه
اصلا با عقل جور در مياد تا نگن به اين دلايل اينطوري بوده ما اينو ميگيم ؟؟ ما كه نميدونيم چرا بايد به حرفاي بي منبع اطمينان كنيم

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
عزيز مهربون
هيتلر كسي رو نسوزونده چون اگه ميبود تا همين الان بايد آثارش توي هوا كره ميبود
2.سوخت مورد نياز براي سوختن از كجا ميومده وقتي آلمان كمبود سوخت داشته و از زغال سنگ سوخت مايع درست ميكرده با اون هزينه بالا
3.چرا اجازه تحقيق درباره همون كوره هايي كه ميگن داده نميشه ؟
4.چرا حتي يك نامه مبني بر قتل يهوديا از طرف سران نازي پيدا نشده ؟
5.خود پيشوا تو اساسنامه حزب به انتقال يهوديا از سرزمينهاي آريانشين اشاره ميكنه نه قتل اونا
6. بازم عزيز مهربون شما دليل همون مورخا رو براي من نقل قول كن تا ما هم بدونيم راستش چيه
اصلا با عقل جور در مياد تا نگن به اين دلايل اينطوري بوده ما اينو ميگيم ؟؟ ما كه نميدونيم چرا بايد به حرفاي بي منبع اطمينان كنيم
خوب عزیزه مهربون!!؟

تو فقط داری از من سوال میکنی یه منبعی مطرح کن که این رو رد میکنه!!؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از legend :
خوب عزیزه مهربون!!؟

تو فقط داری از من سوال میکنی یه منبعی مطرح کن که این رو رد میکنه!!؟

منبع چيه تو علامت سؤالاشو بردار و چراشو بردا ميشه دليل
تو بگو دقيقا چي ميخواي ؟؟؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
منبع چيه تو علامت سؤالاشو بردار و چراشو بردا ميشه دليل
تو بگو دقيقا چي ميخواي ؟؟؟
یعنی چی علامت سوالاش رو بردارم!!؟؟

تو برای همین ها دلیل بیار(مث اینکه میگی این کوره ها رو دلیل بیار!!؟)

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از legend :
یعنی چی علامت سوالاش رو بردارم!!؟؟

تو برای همین ها دلیل بیار(مث اینکه میگی این کوره ها رو دلیل بیار!!؟)
من براي چي بايد دليل بيارم ؟
براي چيزي كه اثبات نشده ؟؟؟؟
شما برام تعريف كن هلوكاست چيه و با چه سلاحي صورت گرفته من با دليل نقضش ميكنم برات
فقط مدركتم بگو كه اون سلاح ها رو ميگي (يعني بگو اين عكسشه اسم وسيله اين بوده و تو فلانجا صورت گرفته)

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
هلوکاست کاملا دروغه واین چیزیه که امروزه بسیاری از دانشمندان و محققان دنیا اونو تایید کردند اما متاسفانه خیلی از ما ایرانیان هنوز اونو قبول نداریم و واقعا هم حق داریم چون تبلیغات آمریکا و اسراییل در این مورد اونقدر زیاده که حتی خود من هم با وجود تعصبی بودن نسبت به پیشوا چند بار تا مرز قبول کردن این ماجراپیش رفتم
جریان از این قرار بود که هیتلر فقط یهودیاروزندانی میکرد اون موقع توی زندانا 1مریصی شیوع پیدا کرده بود یهودیا میمردن جسدشون رو دفن می کردن تا مریضی شیوع پیدا نکنه و کوره ی آدم پزی وتولید صابون هم دروغه ودلایل محکمی در این باره هست که من میگم کمبود نفت برای جنگ افزارها در جبهه ی جنگ؛در اون زمان در جبه ی استالینگراد و مصر کمبود نفت وحشتناکی بود تا حدی که باعث شکست شد در این صورت کدوم آدمی میاد نفت رو برای هیچ میسوزونه اونم توی کمبودش

اين نظر من بود و كاملا شخصيه خواستم ببينم شما چه نظري دارين ؟ :-?
ای بابا، ول کن دیگه، تو از چی این هیتلر خوشت میاد؟ کی گفته هولوکاست دروغه؟ چرا همش از هیتلر جنایتکار دفاع می کنی؟بهشم می گی پیشوا!

rozhin_71

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
مدال المپیاد
توی مسابقه ی ملی دانش آموزی شریف جزه 60 تیم برتر شدیم
دانشگاه
حالا!
رشته دانشگاه
_

به نقل از Dr.Eniac :
هلوکاست کاملا دروغه واین چیزیه که امروزه بسیاری از دانشمندان و محققان دنیا اونو تایید کردند اما متاسفانه خیلی از ما ایرانیان هنوز اونو قبول نداریم و واقعا هم حق داریم چون تبلیغات آمریکا و اسراییل در این مورد اونقدر زیاده که حتی خود من هم با وجود تعصبی بودن نسبت به پیشوا چند بار تا مرز قبول کردن این ماجراپیش رفتم
جریان از این قرار بود که هیتلر فقط یهودیاروزندانی میکرد اون موقع توی زندانا 1مریصی شیوع پیدا کرده بود یهودیا میمردن جسدشون رو دفن می کردن تا مریضی شیوع پیدا نکنه و کوره ی آدم پزی وتولید صابون هم دروغه ودلایل محکمی در این باره هست که من میگم کمبود نفت برای جنگ افزارها در جبهه ی جنگ؛در اون زمان در جبه ی استالینگراد و مصر کمبود نفت وحشتناکی بود تا حدی که باعث شکست شد در این صورت کدوم آدمی میاد نفت رو برای هیچ میسوزونه اونم توی کمبودش

اين نظر من بود و كاملا شخصيه خواستم ببينم شما چه نظري دارين ؟ :-?
کی گفته دوروغه؟ من خودم یکی از این اوردوگاه های هیتلر و دیدم...تازه کوچیک ترینشو.. یه آلبوم عکس داشتن که شماره و عکس کسایی رو که سوزونده بودن توش بوذ...کوره ها ی آئم سوزی.. واقعا وحشتناک بود

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Analia :
ای بابا، ول کن دیگه، تو از چی این هیتلر خوشت میاد؟ کی گفته هولوکاست دروغه؟ چرا همش از هیتلر جنایتکار دفاع می کنی؟بهشم می گی پیشوا!
چون حقشو خوردن
چون ميدونم چه حاليه وقتي براي هدفت جون بدي بعدش بهت بگن جنايتكار
من عاشقشم
اگه بهم بگن بمير تا زنده شه ميميرم (اين كارو براي اقوام نزديكم هم نميكنم )
به نقل از rozhin_71 :
کی گفته دوروغه؟ من خودم یکی از این اوردوگاه های هیتلر و دیدم...تازه کوچیک ترینشو.. یه آلبوم عکس داشتن که شماره و عکس کسایی رو که سوزونده بودن توش بوذ...کوره ها ی آئم سوزی.. واقعا وحشتناک بود
لطف كن نشونمون بده تا ماهم از گمراهي در بيايم
منبعاشم بهمون بده

thunder

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
تلاشی نکردم ، ولی توصیه میکنم شما تلاشتون رو بکنید
دانشگاه
علوم پزشکی بندرعباس
رشته دانشگاه
پزشکی

همش الکیه ...
هیتلر مگه بیکار بوده بیاد اینا رو بندازه اتاق گاز؟!!!

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از thunder :
همش الکیه ...
هیتلر مگه بیکار بوده بیاد اینا رو بندازه اتاق گاز؟!!!
مثئله اينه كه تو دادگاه نورنبرگ بيان شده اتاقهاي گاز توي كاميون هايي جاسازي شده بوده در حالي كه هيچ اثري از همچين كاميونهايي نبوده و يك نمونه هم ارائه نشده
از اون گذشته سيانور و گازي كه توي دادگاه بيان شده بوده بسيار گرون بوده و چندين برابر هزينه جنگ براي آلمان هزينه داشته كه فكر نكنم پيشوا تن به اون كار داده باشه

بالا