پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟
به نقل از HHH :
در آخر هم بگم شواهد تاریخی همیشه چیزهایی که شما فکر میکنی نیستن
نمیشه با این چیزایی که شما گفتی یا عده معدود دیگه ای میگن یک باور جهانی رو زیر سوال برد
بغیر از همون تعداد معدود کی باور میکنه که هیتلر خونخوار نبوده؟
راستش اگر دلایل به همین روند باشه من ترجیه میدم بحث نکنم
اینا همش سفستس دکتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزيز من من ميگم همچين واقعه اي نبوده حالا شما بيا بگو چرا ميگي بوده ؟؟؟ چون همه ميگن ؟؟؟؟
آخه جون من دليل همه رو بررسي كن
ميگن اردوگاه هايي كه براي مهاجرين بوده به دستور هيتلر تبديل به اردوگاه كشتار ميشه
و جالبه كه قبل از پايان جنگ اونا رو جوري نابود كردن كه هيچ اثري ازش باقي نمونده و امروزه به هواي خودشون اونا رو اونجوري كه شواهد خيالي گفتن بازسازي كردن
چرا هيچ اثري از اون اردوگاه هاي كشتار نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميشه يه همچين كاري رو بدون برنامه ريزي بين اعضاي حزب انجام بدن ؟؟/؟؟؟؟؟
چرا هيچكسي توي زمان جنگ حرفي نزد جون من جواب بده اينا رو
كتاب دادگاه نورنبرگ همه وقايع دادگاه ، اعترافات و حرفا رو مو به مو نوشته برو بخون تا همشو متوجه بشي
آخه يك تصوير بدست نيومده از بدرفتاري با يهوديا
جالبه از كل 5 ميليون و 400 هزار نفر يهودي قبل از جنگ ، 6 ميليون نفر كشته شدن و 8 ميليون نفر هم گفتن ما شاهد كشته شدن اونا بوديم
آخه اينا ديگه چه حرفاييه
شما ميخواي ثابت كني يك اتفاق بوده
بيا و ثابت كن
همون دلايل و حرفايي كه جهانيان زدن رو بيا بگو كه به ما هم اثبات بشه هيتلر چه جنايتكاري بوده
نكته جالب ميدوني چيه ؟ توي اروپا اهانت به اديان و پيامبران و حتي خدا جزو قانون آزادي بيان محسوب ميشه اما انكار هلوكاست رو ميگن سوء استفاده از قانون آزادي بيان و كلي مجازات دارن
ببين اصلا همچين اتفاقي بوده چرا اجازه تحقيق نميدن ؟؟؟ چرا شك كردن به هلوكاست جرمه ؟؟؟
اينا همه سؤاله ديگه اگه به همين اطمينان ميگن 6 ميليون نفر مردن چرا اجازه تحقيق نميدن ؟؟؟؟؟
جووووووووووون من همون دلايلي كه جهانيان براي اثباتن هلوكاست ميارن رو بيار اينجا بنويس تا روي عقايد خودت بحث كنيم
ميخوايم حقيقت روشن بشه نه چيز ديگه