هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نظر شما هلوكاست حقيقت داره يا نه ؟

• حتما بوده

رای‌ها: 51 34.9%
  • حتما نبوده

رای‌ها: 36 24.7%
  • بوده ولي نه به اين شدت

رای‌ها: 52 35.6%
  • ساير

رای‌ها: 7 4.8%

• رای‌دهندگان
    146

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

:-w

خيلي... ^-^ :-&

بگذريم!
ببين الان با همين مثال خواستم (خير سرم :-") ثابت كنم نميشه مدرك و شهود واضح آورد وا3 بودن هلوكاست چون بيشترش فقط برميگرده به شاهد هاي قضيه!
مثلا الان اگر لطف ميكردي دوتا شاهد مياوردي كه اونا ميگفتن من اين جملرو نوشتم منم ميگفتم نه! :D كاملا شبيه هلوكاست ميشد

كلي شاهد يا خانواده هاي شهداي يهودي( :)) ) گفتن هست حالا دوتا آدم امروزي اومدن ميگم نيست
همين
خدايي ديگه نميخوام بيام تو اين بحث :-" (يعني ميتونم؟ :-? #-o )
آخه شما كه قبول نميكني

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Captain. Pisko :
:-w

خيلي... ^-^ :-&

بگذريم!
ببين الان با همين مثال خواستم (خير سرم :-") ثابت كنم نميشه مدرك و شهود واضح آورد وا3 بودن هلوكاست چون بيشترش فقط برميگرده به شاهد هاي قضيه!
مثلا الان اگر لطف ميكردي دوتا شاهد مياوردي كه اونا ميگفتن من اين جملرو نوشتم منم ميگفتم نه! :D كاملا شبيه هلوكاست ميشد

كلي شاهد يا خانواده هاي شهداي يهودي( :)) ) گفتن هست حالا دوتا آدم امروزي اومدن ميگم نيست
همين
خدايي ديگه نميخوام بيام تو اين بحث :-" (يعني ميتونم؟ :-? #-o )

ببين من ميبينم يه دروغ امنيت ملتمو تضمين ميكنه اون دروغو ميگم حالا همه بايد باور كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟
يهود هم همينكارو كرد
پس چرا اجازه تحقيق داده نميشه ؟
چرا جايي كه توهين به پيامبران آزادي بيانه ايجاد شبهه در هلوكاست وء استفاده از آزادي بيانه و مجازات داره ؟؟؟؟؟؟

واقعا نميدونم چرا وقتي يه چيزي برامون اثبات نشده بايد قبولش كنيم

دوستان دستم به دامن همتون بياين و اين قضيه رو برام اثبات كنين

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

دكتر ميدوني شهر اصفهان خواهر خونده ي فرايبورگ المان هست؟؟

ميدوني گروه هايي كه ميبرن اگه پولشو خود المان بده ميبرنشون كوره هاي ادم سوزوني هم بهشون نشون ميدن؟؟

همين چندي پيش بود كه به شهردار و مقاماي شهر اصفهان نشون دادن {-8 هفته ي پيش هم دوباره به يه گروه.......اينا كه ميگم خودم خبراشو دارم.......

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از نمكي :
دكتر ميدوني شهر اصفهان خواهر خونده ي فرايبورگ المان هست؟؟

ميدوني گروه هايي كه ميبرن اگه پولشو خود المان بده ميبرنشون كوره هاي ادم سوزوني هم بهشون نشون ميدن؟؟

همين چندي پيش بود كه به شهردار و مقاماي شهر اصفهان نشون دادن {-8 هفته ي پيش هم دوباره به يه گروه.......اينا كه ميگم خودم خبراشو دارم.......

:D :D :D

امير جك گفتي ها !!! ميدوني اگه شهردارتون از كنار كوره ها رد ميشد چيكارش ميكردن ؟؟؟ حالا بماند ........

دوباره ميگم
هيچ چيزي به اسم كوره آدم سوزي وجود نداره
اينايي كه نشون داده ميشن همه مال بعد از جنگن كه به قول خودشون از روي حرفاي شاهدين بازسازي شده :))
مثلا يه اتاق بوده گفتن قديما اينجا لوله گاز بوده خرابش كردن با لوله ساختنش و ....

بازم ميگم شما اثبات كن من قبول ميكنم
منتظرم امير ها !!!
جون من بيا اثبات كن برام

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

باور کنید من هیچ نسبی با اسراییلی ها ندارم ولی اگه کسی یه کوچولو اهل مطالعه باشه تو کتاب های 5 سال پیش به قبل به وضوح میبینه که همه ایرانی ها و مسلمون ها هم اون رو قبول داشتن و برای همه یه چیز غیر قابل انکاره.چون هم مجرم به جرمش اعتراف کرده و هم شاهد های زیادی براش وجود داره.(اصلا ضد یهود بودن نازی ها که مثل روز روشنه)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

من فکر میکنم این موضوع رو واقعا" باید بیایید اثبات کنید. از چیزی که قابل اثبات نیست نباید حمایت کرد. خب در درجه اول باید مدارک مورد نظر ارائه بشه. بعد از اون باید صحت این مدارک اعلام بشه.

ضمنا" باید به عواقب این دروغ(به نظر بعضی از جمله خودم ) و یا واقعیت (به نظر عده ای دیگر) توجه کرد. هنوز هم درصد زیادی از مالیات مردم آلمان به عنوان غرامت به اسرائیل و جامعه یهودیان پرداخت میشه. همچنین انکار اون در برخی کشور ها جرم به حساب میاد. خب دو مورد قبلی که گفتم به طور کامل نا عادلانه است حتی اگر این موضوع واقعیت داشته باشد.

تصاویری از اردوگاه های یهودیان اشکنازی وجود داره که باید صحت اون ها از هر نظر بررسی بشه.

نمونه ای از تصاویر ارائه شده که البته میشه به سادگی گفت که عکس ساختگیه (از این نظر که ساختار تصویری عکس هم کیفیتی بسیار پایین داره) :

Crematorium_2006.jpg

ولی به نظر من این موضوع چندان باور پذیر نیست.

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اول این که ما در حدی نیستیم یا به عبارتی امکانات این رو نداریم که بخوایم یه مضوع به این پیچیدگی رو اثبات منیم
دوما ای موضوع به ما ربطی نداره که بخوایم به خاطرش حرص و جوش بخوریم
سوما این موضوع قبل از این تو دادگاه اثبات شده
چهارما یهود ستیزی هیتلر یه چیز واضحه .درسته شاید(تاکید می کنم شاید)تو این موضوع یه خرده اغراق باشه لی صذ در صد همچین چیزی وجود داشته

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

بابا يكي بياد واقعه اي كه بهش ميگن هلوكاستو توضيح بده تا روي اون موارد بحث كنيم
بگن كي كجا چه تعداد و به چه روشي كشته شدن و از اينجور چيزا
اول بياين يه مسئله رو بيان كنين تا بعد بيايم نقض يا تاييدش كنيم

monajem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
کامپیوتر-طلا
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

دروغه
ببین کلا هفت هشت میلیون یهودی اون موقع تو جهان بوده،یه سریاشون خب رفتن آمریکا،یه سریاشون...(گزینه هاش دقیق یادم نی)
بعد کم کنیم می بینیم اینقد کم یهودی بوده که هیتلر میخواسته چیو بسوزونه!
نه بابا فراماسونا ساختن یه بهونه ای داشته باشن حمله کنن به فلسطین

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از منجم! :
دروغه
ببین کلا هفت هشت میلیون یهودی اون موقع تو جهان بوده،یه سریاشون خب رفتن آمریکا،یه سریاشون...(گزینه هاش دقیق یادم نی)
بعد کم کنیم می بینیم اینقد کم یهودی بوده که هیتلر میخواسته چیو بسوزونه!
نه بابا فراماسونا ساختن یه بهونه ای داشته باشن حمله کنن به فلسطین
اولا شما بیا اثبات کن که از کجا میگی اون موقع فقط7-8 میلیون یهودی بوده(نمی گم حرفتون درسته یا نادرسته ولی بیاید یه منبع معتبر معرفی کنید نه از جنس روزنامه هایی مثل کیهان و رسالت و این مضخرفات....)
دوماهمونطور که بالا گفتم شاید به این شدت نبوده ولی تصمیم هیتلر برای از بین بردن یهودی ها یه چیز واضحه...
سوما هی بحث رو به این ور و اون ور نچسبونید...فراماسونر کیلو چنده؟...توی تورات به فلسطین ارض مقدس گفته شده و گفته شده که یهود برای ظهور منجی باید این سرزمین رو تصرف کنه(حتما تئوری از نیل تا فرات رو شنیدین...)

z@(-)rA

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان كزج
شهر
كرج

بم نخندينا..!د ميگم نخند..!ا هي مي خنده..!بسه بچه..!آها..!
اين كه گفتين يعني چي؟!!! :)) :)) :))(تو نخند من عيب نداره..!) :)) :))

z@(-)rA

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان كزج
شهر
كرج

فهميدم چي بوده بالاخره....!فقط اسما نميشناختم..!به نظر من دروغ محضه..!

Navid Fattahi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
Esfahan
مدال المپیاد
المپیاد؟؟
دانشگاه
هاروارد :-*

این حرفو نزن..زشته..تو جهان بهت می خندن...بوده..100% هم بوده..ولی نه به این شدت
خودم مادرم المانیه...7 سال المان بودم...تابستونا هم همشو می رم المان
اصلا اینکه 1 سمپادی بگه هولوکایت کلا نبوده..خیلی ببخشید..موجب تاسفه..از 1 دهاتی این انتظار می ره..ولی نه از 1 ادم متشخص مثل شما.(قصدم توهین نبودااا...لطفا زیاد جدی نگیر)
می گی ثابت کنم؟ اول تو ثابت کن که شلمچه رو عراقی ها زدن..می گی خودشون گفتن ما زدیم؟ خووووب حالا به من گوش کن:
چیزی از دادگاه نورنبرگ شنیدی؟ نایب رییس حزب نازی اونجا گفته ما این کارو کردیم...برو فیلم ُSchimmler's List رو ببین..برو مستند ها (به غیر از اون هایی که یهودیا ساختن) رو ببین..بعد دوباره نظرتو بگو...

شما که اینقدر منطقی فکر می کنی..می گی 1 بیماری اومد که فقط یهودیا می گرفتن؟اونم تازه چند میلیون؟؟؟؟؟؟؟شاید ژن های خاصی...اه این که شد حرف هیتلر!

کوره ی اتش نبوده...الان برو المان فقط بگو کوده ی اتش بهت می خندن...ولی اتاق گاز بوده...به رگبار بستن بوده و...

اسراییل رو هیتلر ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا جون اون موقع کل اون منطقه مستعمره ی انگلیس بوده...هیتلر یهودی ها رو (که ازش متنفر بودن) بده به دشمن خونیه المان؟؟ این دیگه چه حرفیه؟

زیاد شد...هر جاش به نظرت ایراد داشت بگو

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

شما میگی بوده چون همه میگن ؟ به نظرت این منطقیه که چون بهمون میخندن نظر خودمونو نگیم ؟ من نظرم اینه دلیل هم اوردم و قبلا هم گفتم که فیلم نمیشه سند تاریخی !!!
اما جواب بخشی از حرفات که قبلا جواب داده نشده بود :

اول تو ثابت کن که شلمچه رو عراقی ها زدن..

جنگ بین ایران و عراق بوده و ایران هم سلاح شیمیایی نداشته که بیاد مردم خودشو بزنه ! در نتیجه کار عراقی ها بوده ! یا یکی دیگه که دارای همچین سلاح های بودن

می گی خودشون گفتن ما زدیم؟خووووب حالا به من گوش کن:
چیزی از دادگاه نورنبرگ شنیدی؟ نایب رییس حزب نازی اونجا گفته ما این کارو کردیم...برو فیلم ُSchimmler's List رو ببین..برو مستند ها (به غیر از اون هایی که یهودیا ساختن) رو ببین..بعد دوباره نظرتو بگو...

اگه منظورت از نائب رئیس هرمان گورینگ ( رئیس لوفت وافه ) هست که باید بدونی فقطازش یه یادداشت پیدا کرده بودن که دستور داده بود یهودیای یه منطقه کشته بشن و برای دستورش دلیل هم اورده بود ! ولی دیدیم که خود کشیدنش :-"

در ضمن آخرین مستندی که در این باره دیدم مل بی بی سی بود که برای اولین بار دیدم فقط از کوچ اجباری صحبت کرد نه قتل ! اشاره کرد که یهودیان دانمارک از اون کشور فرار میکردن و عده ای که دستگیر میشدن به اردوگاه های کار اجباری میرفتن .
اما نکته جالب اینجا بود که یه یهودی میگفت برای تقویت روحیه کارگرا براشون روسپی خونه هم دایر کرده بودن !!!!

توی اساسنامه حزب نازی هم اومده که یهودیان باید از خاک آلمان مهاجرت کنن و چیز دیگه ای نیومده !!!!

شما که اینقدر منطقی فکر می کنی..می گی 1 بیماری اومد که فقط یهودیا می گرفتن؟اونم تازه چند میلیون؟؟؟؟؟؟؟شاید ژن های خاصی...اه این که شد حرف هیتلر!
کوره ی اتش نبوده...الان برو المان فقط بگو کوده ی اتش بهت می خندن...ولی اتاق گاز بوده...به رگبار بستن بوده و...

نه عزیزم ! میگم کلی از مردم گرفتن نه فقط یهودیان ! همشون هم مردن و جنازشون سوزونده شد !
کوره آتیش که بوده و برای سوزوندن همین جنازه ها استفاده میشده ! ولی اتاق گاز جالبه ! توی نورنبرگی که بهش ارادت داری از چجور اتاقی حرف زده شد ؟؟؟؟ مگه نگفتن پشت کامیون ها اتاق گاز بوده ؟؟؟ پس کوش ؟ کو یدونش ؟ نکنه نابودشون کردن ؟ این که شد حرف متفقین :-"

اسراییل رو هیتلر ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا جون اون موقع کل اون منطقه مستعمره ی انگلیس بوده...هیتلر یهودی ها رو (که ازش متنفر بودن) بده به دشمن خونیه المان؟؟ این دیگه چه حرفیه؟

ببین کتاب آدولف هیتلر مؤسس اسرائیل رو بخون چیزای جالبی متوجه میشی !!!!
ارض موعود باید به دست یهود میفتاد و بهترین وسیله هم همین بود که دیدیم !
یه ضد یهود علم میشه ( توسط خود یهودیا و با کمک همونا ) میشه پیشوای آریاییان جهان بعد به وسیله همون یهودی ها بهش خیانت میشه و سقوط میکنه و هود به خواستش میرسه و تا سالها از خون ملت آلمان مینوشه !!!!

زیاد شد...هر جاش به نظرت ایراد داشت بگو

نه بابا هنوز که چیزی ننوشتی !!!

Navid Fattahi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
Esfahan
مدال المپیاد
المپیاد؟؟
دانشگاه

نه بابا هنوز که چیزی ننوشتی !!!
فارسی نوشتن اعصاب خورد کنه (;

نه عزیزم ! میگم کلی از مردم گرفتن نه فقط یهودیان ! همشون هم مردن و جنازشون سوزونده شد !
کوره آتیش که بوده و برای سوزوندن همین جنازه ها استفاده میشده ! ولی اتاق گاز جالبه ! توی نورنبرگی که بهش ارادت داری از چجور اتاقی حرف زده شد ؟؟؟؟ مگه نگفتن پشت کامیون ها اتاق گاز بوده ؟؟؟ پس کوش ؟ کو یدونش ؟ نکنه نابودشون کردن ؟ این که شد حرف متفقین

عزیزم...قربونت بشم...رفتی دخاو؟ نه؟ من رفتم..با چشمه خودم دیدم اونجا چی هست و چی بوده..
خودشونم باور نمی کنن که پشت کامیون اتاق گاز بوده...من کله دادگاه نورنبرگ رو دیدم(ضبط شده)یادم نماد کسی همچین حرفی زده باشه.البته شاید من اشبباه کنم

جنگ بین ایران و عراق بوده و ایران هم سلاح شیمیایی نداشته که بیاد مردم خودشو بزنه ! در نتیجه کار عراقی ها بوده ! یا یکی دیگه که دارای همچین سلاح های بودن
از کجا می خوای بدونی نداشته؟ الانشم نمی دونم ایران بمب اتم داره یا نه :D نذار از زدن مردم خودش شروع کنم...

شما میگی بوده چون همه میگن ؟ به نظرت این منطقیه که چون بهمون میخندن نظر خودمونو نگیم ؟ من نظرم اینه دلیل هم اوردم و قبلا هم گفتم که فیلم نمیشه سند تاریخی !!!
من کی اینو گفتم؟؟ :O

اگه منظورت از نائب رئیس هرمان گورینگ ( رئیس لوفت وافه ) هست که باید بدونی فقطازش یه یادداشت پیدا کرده بودن که دستور داده بود یهودیای یه منطقه کشته بشن و برای دستورش دلیل هم اورده بود ! ولی دیدیم که خود کشیدنش
لوفت وافه می شه نیرو ی هوایی...منظورم اقای بورمن(اگه اشتباه نکنم) هست...نایب رییس کل حزب نازی که به کشتار یهودی ها.همجنس باز ها و... اعتراف کرده

ببین کتاب آدولف هیتلر مؤسس اسرائیل رو بخون چیزای جالبی متوجه میشی !!!!
ارض موعود باید به دست یهود میفتاد و بهترین وسیله هم همین بود که دیدیم !
یه ضد یهود علم میشه ( توسط خود یهودیا و با کمک همونا ) میشه پیشوای آریاییان جهان بعد به وسیله همون یهودی ها بهش خیانت میشه و سقوط میکنه و هود به خواستش میرسه و تا سالها از خون ملت آلمان مینوشه !!!!

نبرد من رو بخون می بینی چجوری به قدرت رسید...اگه می خوای مفصل برات توضیح بدم 1 پیام خصوصی بزن :)

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Navid Fattahi :
فارسی نوشتن اعصاب خورد کنه (;
آلمانی بنویس یه دستی توش دارم :D

عزیزم...قربونت بشم...رفتی دخاو؟ نه؟ من رفتم..با چشمه خودم دیدم اونجا چی هست و چی بوده..

ببین این دخاو که میگی اردوگاه کاره یا مرگ ؟؟؟ چون خودت حتما میدونی دیه ! بعد از جنگ اومدن با شهادت بعضی یهودیا یه مناطقی رو انتخاب کردن و توش اردوگاه مرگ رو با توصیف یهودیا ساختن و سایر اردوگاه های کار رو هم همینطوری ترمیم کردن {-8 آخه میگفتن اینا قبلا بوده ولی قبل از جنگ یه شبه خراب شده !!!

خودشونم باور نمی کنن که پشت کامیون اتاق گاز بوده...من کله دادگاه نورنبرگ رو دیدم(ضبط شده)یادم نماد کسی همچین حرفی زده باشه.البته شاید من اشبباه کنم

توی نورنبرگ وقتی حرف از اعرام با گاز میزنن به کامیون حامل اتاقک گاز اشاره میکنن آخه اون موقع هنوز اردوگاه خیالیشونو نساخته بودن

از کجا می خوای بدونی نداشته؟ الانشم نمی دونم ایران بمب اتم داره یا نه :D نذار از زدن مردم خودش شروع کنم...

نگو که دلم خونه .... (;

من کی اینو گفتم؟؟ :O

تو جواب حرف بالاییت بود که گفتی :

ین حرفو نزن..زشته..تو جهان بهت می خندن...​

لوفت وافه می شه نیرو ی هوایی...منظورم اقای بورمن(اگه اشتباه نکنم) هست...نایب رییس کل حزب نازی که به کشتار یهودی ها.همجنس باز ها و... اعتراف کرده

خسته نباشی که میدونی لوفت وافه میشه نیرو هوایی :D
نقش بورمن رو تو کابینه دولت میگی ؟؟؟ آخه فرمانده لوفت وافه دومین مقام بلند پایه آلمان بعد از پیشوا بود !!! اگه تو دولت کاره ای نبوده باشه اصلا قدرت اجرایی نداشته و نمیشه گناهشو به پای حکومت انداخت !

نبرد من رو بخون می بینی چجوری به قدرت رسید...اگه می خوای مفصل برات توضیح بدم 1 پیام خصوصی بزن :)

دمت گرم بابا :D
گرامی تو نبرد من که تا قبل از به قدرت رسیدنش نوشته !!! توی نتیجه کتاب هم پیشوا میگه مطمئننا این حزب در آینده سرنوشت آلمان رو به دست میگیره و .... ولی اصلا و ابدا از به قدرت رسیدن حزب حرفی نمیزنه !
تاریخ آخرین نوشتش هم مال نوامبر 1926 هست !
حالا کو تا 1933 !!!!!!!!!
تو این سه باری که قسمت شد نبرد من تموم کردم پیدا نکردم چجوری به قدرت رسید چون نیست !!!

Navid Fattahi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
Esfahan
مدال المپیاد
المپیاد؟؟
دانشگاه

دمت گرم بابا
گرامی تو نبرد من که تا قبل از به قدرت رسیدنش نوشته !!! توی نتیجه کتاب هم پیشوا میگه مطمئننا این حزب در آینده سرنوشت آلمان رو به دست میگیره و .... ولی اصلا و ابدا از به قدرت رسیدن حزب حرفی نمیزنه !
تاریخ آخرین نوشتش هم مال نوامبر 1926 هست !
حالا کو تا 1933 !!!!!!!!!
تو این سه باری که قسمت شد نبرد من تموم کردم پیدا نکردم چجوری به قدرت رسید چون نیست !!!

همون 1926 اصل به قدرت رسیدنشه دیگه...رفت حزب NSDAP و بعد شد رییس حزب و تو ابجو خونه ی مونیخ سخنرانی میکرد و ...

خسته نباشی که میدونی لوفت وافه میشه نیرو هوایی
نقش بورمن رو تو کابینه دولت میگی ؟؟؟ آخه فرمانده لوفت وافه دومین مقام بلند پایه آلمان بعد از پیشوا بود !!! اگه تو دولت کاره ای نبوده باشه اصلا قدرت اجرایی نداشته و نمیشه گناهشو به پای حکومت انداخت !
دست درد نکنه...رییس کابینه بود(1945)(هیتلر رییس دولت بود..نه کابینه)

تو جواب حرف بالاییت بود که گفتی :

ین حرفو نزن..زشته..تو جهان بهت می خندن...

نمی خندن؟...ولی منظورم این نبود که چون همه میگن..

توی نورنبرگ وقتی حرف از اعرام با گاز میزنن به کامیون حامل اتاقک گاز اشاره میکنن آخه اون موقع هنوز اردوگاه خیالیشونو نساخته بودن

برم 1 بار دیگه ببینم پس..

اردوگاه کار اجباری بوده...زمان جنگ هم بوده(عکس از هیتلر که جولوش وایستاده هست)

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

همون 1926 اصل به قدرت رسیدنشه دیگه...رفت حزب NSDAP و بعد شد رییس حزب و تو ابجو خونه ی مونیخ سخنرانی میکرد و ...

نه دیگه !!! 1926 که اصلا تبعه آلمان نبود ! چجور میتونست قدرت بگیره ؟؟؟
از اون گذشته اسم حزب رو پیشوا سال 1920 عوض میکنه (حزب ملی کارگران سوسیالیست آلمان) و سال 21 و 22 که اوج رشد حزب بود براش آرم و سرود طراحی میکنه !
تازه سال 23 کودتای مونیخ بود و سال 24 پیشوا به حبس میره و شروع میکنه نوشتن کتاب ..........

اردوگاه کار اجباری بوده...زمان جنگ هم بوده(عکس از هیتلر که جولوش وایستاده هست)

کاملا قبول دارم ! (عکسشو ندیدم برا همین نشون بدی ممنون میشم )

Navid Fattahi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
Esfahan
مدال المپیاد
المپیاد؟؟
دانشگاه

کاملا قبول دارم ! (عکسشو ندیدم برا همین نشون بدی ممنون میشم )
برو مستند 3 وم سی ان ان رو ببین

نه دیگه !!! 1926 که اصلا تبعه آلمان نبود ! چجور میتونست قدرت بگیره ؟؟؟
از اون گذشته اسم حزب رو پیشوا سال 1920 عوض میکنه (حزب ملی کارگران سوسیالیست آلمان) و سال 21 و 22 که اوج رشد حزب بود براش آرم و سرود طراحی میکنه !
تازه سال 23 کودتای مونیخ بود و سال 24 پیشوا به حبس میره و شروع میکنه نوشتن کتاب ..........

DAP رو میکنه NSDAP
1926 مهره ی اساسی حزبش شده بود...اصل کارش همین بود که رفت به عنوان جاسوس عضو DAP شد و بعد رییسش شد و اون کودتا رو کرد و رفت زندان...بقیه اش هم اهمیت داشته ولی کار اصلی همین بوده.
قدرت کالم رو تو دهه ی 30 گرفت ولی زیر بناشو تو دهه ی 20 درست کرد

اینم گفتم که جواب داده باشم...برات متاسفم [-(

خدا نگهدار

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

برو مستند 3 وم سی ان ان رو ببین

DAP رو میکنه NSDAP
1926 مهره ی اساسی حزبش شده بود...اصل کارش همین بود که رفت به عنوان جاسوس عضو DAP شد و بعد رییسش شد و اون کودتا رو کرد و رفت زندان...بقیه اش هم اهمیت داشته ولی کار اصلی همین بوده.
قدرت کالم رو تو دهه ی 30 گرفت ولی زیر بناشو تو دهه ی 20 درست کرد

اینم گفتم که جواب داده باشم...برات متاسفم [-(

خدا نگهدار

آخه میترسم عکسش مثل عکسای هلوکاست باشه !!! :-"

خب حرفای خودمو تکرار کردی دیگه !!!!

هلوکاست چی شد ؟ بود یا نبود ؟

خوشحالم :D

بالا