kourosh
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهيدبهشتي
- شهر
- بابل
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟
100%بوده
100%بوده
... در آن زمان که یک جوان بی سرپرست و ناتوان بودم و همه چیز را درک نمی کرم، در اثر معاشرت چشمانم باز شد و دیگر کودکی بی تجربه نبودم و همه چیز را می فهمیدم. بد و خوب، دشمن و دوست را می شناختم. فکرم به قدری باز شده بود که مانند افراد برجسته در هر چیز اظهار نظر می کردم، اما در این گیر و دار از دو چیز می ترسیدم، زیرا آن دو را خوب شناخته بودم. یکی از آنها عبارت از عقیده ی مارک*سیست بود که از شنیدن نام آن بر خود می لرزیدم، و دیگری یهود بود که از آن نفرت داشتم و بدون این که خودم معنی آن را درک کنم، از شنیدن این دو نام چنان وحشت داشتم که گوئی از سال ها یش با من دشمن بوده اند.
...در ابتدا سعی می کردم سکوت کنم اما این سکوت نمی توانست طولانی باشد. بعد ها تصمیم گرفتم که در برابر پرسش ها جواب بدهم ولی به زودی متوجه شدم تا زمانی که اطلاعات عمیق نداشته باشم، دخالت در مسائل سیاسی کار بیهوده است. در نظر گرفتم که به منابع اصلی این صحبت ها و عقیده ها دسترسی یافته و به اصل فلسفه آنها آشنا شوم.
به این جهت تا مدتی کتاب ها و رساله ها را یکی بعد از دیگری از نظر گذراندم. در این فرصت در محل کارم هنوز گفتگو ها گرم بود. گاهی بین ما مشاجره در می گرفت و روز به روز درباره ی عقاید شخص آنها اطلاعاتم بیشتر میشد تا روزی رسید که با دلیل و منطق توانستم ببه نظریات آن ها خورده بگیرم. زیرا من با ترور و وحشت موافق بودم، در حالی که آنها معتقد بودند که مشکلات باید با رویه ی دمکراسی برطرف شود...
نبرد من شرح افکار و عقاید شخص هیتلره، که خودش نوشته. به این میگن رساله. رساله که نباید فقهی باشه لزوماً!به نقل از GPS :نبرد من که رساله نیست مهربون !
صفحه 29 هم خاطره حضورش تو یه حذبه ! که درست هم هست ، اس اس برای همین راه افتاد !
به نقل از nima-m :نبرد من شرح افکار و عقاید شخص هیتلره، که خودش نوشته. به این میگن رساله. رساله که نباید فقهی باشه لزوماً!
می خوام بدونم با این نوشته ها، به نظر شما هیتلر یهودی ها رو آشغال نمی دونسته؟ صرفاً به خاطر عقایدی که داشتن؟ این به نظر شما درسته؟ اون ننوشته که برای پیشبرد اهدافش استفاده از ترور و وحشت رو به دمکراسی ترجیح میده؟ به نظر شما این درسته؟ دوست داری فردا یه جکومتی برپا بشه که بگه شما به خاطر دینی که داری از نظر من شهروند نیستی و به درد نمی خوری؟
اینا رو اگه جواب بدید ممنونتون میشم.
به نقل از nima-m :نظر من کلا با شما فرق داره و بهتره دیگه بحث نکنم. فکر کنم تا حالا به چیزی به اسم ظلم فکر نکردی. چرا خودتو جای بومی های آمریکا نمیذاری؟ امیدوارم هیچ وقت بهت ظلم نشه، چون فکر کنم اگه بشه اصلا تحملش رو نداری. موفق باشی.
اگه به ما ربطی نداره ، رئیس جمهور ِ ما ( ! ) هم نباید در موردش نظر بدن .به نقل از گلبرگ :من یه سوالی دارم.هولوکاست چه ربطی به ما داره؟
به نقل از گلبرگ :می گم فکر کردین چند سالتونه در مورد هولوکاست نظر میدین؟
ولش کنین ،شما که هنوز حق رای ندارین،پس چرا تو سیاست دخالت می کنین؟
اصلا منظورتو از یگانگی درک نمیکنم !به نقل از Captain. Pisko :و این دقیقا اصل وحشی گری هم هست
اگر من یگانگی رو درک کنم و تو هم بکنی و هیتلر هم میکرد دنیا رو خدا بیخیال میشد
میفرستادمون بهشت
به نقل از گلبرگ :من یه سوالی دارم.هولوکاست چه ربطی به ما داره؟
به نقل از گلبرگ :می گم فکر کردین چند سالتونه در مورد هولوکاست نظر میدین؟
ولش کنین ،شما که هنوز حق رای ندارین،پس چرا تو سیاست دخالت می کنین؟
نئو نازیسم؟ :-ssبه نقل از Dr.Eniac :خود من هم با وجود تعصبی بودن نسبت به پیشوا چند بار تا مرز قبول کردن این ماجراپیش رفتم
به نقل از sjazayeri :نئو نازیسم؟ :-ss
به نقل از Golnoush.N :به نظر من که بوده
دلیلم هم این همه فیلمه که راجع بهش ساختن!
تعصبی هم ندارم رو نظرم
ولی میگم 98 درصد بوده