پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟
به نقل از nima-m :
نبرد من شرح افکار و عقاید شخص هیتلره، که خودش نوشته. به این میگن رساله. رساله که نباید فقهی باشه لزوماً!
می خوام بدونم با این نوشته ها، به نظر شما هیتلر یهودی ها رو آشغال نمی دونسته؟ صرفاً به خاطر عقایدی که داشتن؟ این به نظر شما درسته؟ اون ننوشته که برای پیشبرد اهدافش استفاده از ترور و وحشت رو به دمکراسی ترجیح میده؟ به نظر شما این درسته؟ دوست داری فردا یه جکومتی برپا بشه که بگه شما به خاطر دینی که داری از نظر من شهروند نیستی و به درد نمی خوری؟
اینا رو اگه جواب بدید ممنونتون میشم.
بیشتر یه زندگی نامست تا یه رساله ! در قالب تعریف داستان زندگیش یه جورایی عقایدشو بیان کرده !
هیتلر میگه یهودی و مارکسیست مثل طاعون کشنده ای هستند که یکی قلب و دیگری اندیشه آدمی رو آلوده میکنن ! اینه نظرش درباره یهود .
تنفر هیتلر از یهود به خاطر دینشون نبود که ! به خاطر نژاد بنی اسرائیلیشون بود ! میگفت اون نژاد همچین ویژگی هایی دارن !
گاهی وقتا یه دیکتاتوری خیلی خیلی کارامد تر از دموکراسیه ! درواقع دیکتاتوری آغاز راه دموکراسیه !
دیکتاتوری باعث میشه کشور به شدت پیشرفت کنه ، مثل آلمان که دیدیم تو اون دوران چی شد و یا ایتالیا ! وقتی یه دیکتاتوری سرنگون میشه و کمی دموکراسی وارد کار میشه علاوه بر حفظ پیشرفت ها اونا سرعت میگیره ! (مثل الان آلمان یا ژاپن )
دموکراسی هیچوقت کشورا رو به پیشرفت نمیرسونه ! فکرشو بکن اگه آمریکایی ها با دموکراسی با بومیها برخورد میکردن الان چی میشد ! آیا بازم اینقدر پیشرفت میکردن ؟ مطمئننا نه !
هر مسئله ای رو نمیشه با گفت و گو حل کرد ! یکی به ما فحش ناموسی بده میگیم : باید بررسی کنم ببینم درسته یا نه ! اگه حرف شما درست باشد باید پرونده ای در کمیته از این رویداد وجود داشته باشد ، اگر وجود داشت حرف شما درست ...
اینجوری باید جواب بدیم ؟ خب معلومه که همون اول میزنی دک و پزشو میاری پایین !
اون حکومت بر پایه برتری نژاد استوار شده بود و از همه غیرآریاییان خواسته بود سریعا آلمان رو ترک کنن وگرنه مجبور بودن که ترک کنن
اگه یه حکومت دینی بیاد روی کار و بخواد دین کشور یکسان بشه داستان خیلی راحت تره ! میگن تقیه ! تو میگی دینم با شماست ولی در باطن نیستی !!! دین قابل تغییره ولی نژاد نه !