چند روز پیش رسانههای خبری تصویری غمانگیز از کودکان سیلزده پاکستانی منتشر کردند که عنوان تکان دهندهترين تصویر سال را به خود اختصاص داد.
اين تصویر به خوبی نشان میدهد که فاجعه سیل در پاکستان چه مصیبتهایی را برای مردم اين کشور به ویژه کودکان در پی داشته است.
در تصویر، انواع مگسها به کودکان سیلزده و بیپناه پاکستانی حملهور شدهاند.
سازمانهای امداد جهانی اعلام کردهاند: مردم سیل زده پاکستان به ویژه زنان و کودکان در معرض گرسنگی و انواع بیماری قرار دارند.
مرد بلژیکی با تهیه و فروش 2000 کیلو سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی در عرض 83 ساعت بی وقفه نام خود را در کتاب گینس ثبت کرد.
به گزارش شینهوا کریس ورچورن آشپز معروف اهل کاستل در عرض 83 ساعت بدون توقف 2 هزار کیلو سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی با سس قرمز وخوشمزه درست کرده و به مشتریان فروخت.
وی در طول این مدت هرگز نخوابید تا بازرسان گینس از وی گزارش تهیه کنند. نام وی اکنون در کتاب رکورد داران گینس ثبت شده و خانواده اش از این بابت خیلی خوشحال به نظر میرسند.
پزشکان بیمارستان تگزاس یادآور شدند که بیش از یک هزار و 200 نیش زنبور را از داخل گوش ها، بینی، گلو و دهان این مرد 65 ساله بیرون کشیدند و وی باید 6 روز کامل در بیمارستان بماند تا علائم کبودی از صورت و بدنش محو شود. با ابراز نگرانی ساکنان اطراف محل حادثه تحقیقات در مورد علت حمله این تعداد زنبور به یک رهگذر ادامه دارد
مراسم وحشتناک تدفین مردم تبت + تصاویر
تمامی مراسم های تشیع جنازه غم انگیز هستند اما اهالی بخشی از تبت مراسم وحشتناکی دارند و آن این است که اجساد عزیزانشان را برای عقاب ها و لاشخورهای گرسنه آماده می کنند!
"تدفین آسمانی" نام مراسمی است که در کوههای تبت انجام می شود.
این مراسم یک مراسم مذهبی محسوب می شود و جسد عزیزانشان را روی قله ی کوه قرار می دهند سپس آن را تکه تکه برش میزنند و مقداری از آن را در جاهای مختلف می گذارند تا پرندگان شکاری گوشتخوار مانند لاشخورها که در حال دور زدن در ان مناطق هستند را به سمت جنازه بکشانند. وقتی لاشخورها دلی از عزا درآوردند عزاداران این جنازه ها دوباره با تبر تکه تکه می کنند تا باقیمانده ی پرنده های گوشتخوار راحت تر از جنازه تغذیه کنند.
این مراسم تدفین در واقع ضیافت پرندگان گرسنه است!
بیشتر اهالی تبت بودایی هستند و به "تولد مجدد" معتقدند. آنها بر این باورند وقتی انسانی می میرد بدنش چیزی نیست جز مقداری گوشت و رگ که باید به طبیعت بازگردانده شود.
چون زمینها در تبت اغلب به سختی سنگ های صخره ای هستند و چوب و آتش منابع با ارزشی برای تبتیان هستند بنابراین تقدیم کردن جنازه ها به موجودات زنده و تغذیه کردن این گوشتخواران زنده ی گرسنه نشانه ای از سخاوت "جنازه ها" است!
عکس سمت چپ باید واستون آشنا باشه! این عکسو آقای Steve McCurry ، عکاس مجله ی نشنال جئوگرافیک در سال 1985 از یه دختر افغانی که اگه اشتباه نکنم به پاکستان پناه برده بود، گرفت.
طبق حرفای خود عکاس تو نگاه این دختر چیز خیلی خاصی بوده یک جور عصبانیت و ناراحتی در عین حال (اون زمان جنگ بود خیلی تو افغانستان) این عکس جلد روی صفحه ی اون مجله شد.هیچ کس از هویت این دختر خبر نداشت ولی اسم این عکس Afghan girl بود.
17 سال بعد آقایMcCurry به افغانستان برمیگرده تا این زنو پیدا کنه.پیداش میکنه و عکس سمت راستو ازش میگیره. میبینه که هنوزم با این که جنگ تموم شده همون نگاه عمیقو داره.انگار که اون ناراحتی جنگ هنوز تموم نشده! بعد از گرفتن این عکس دومیه نشنال جئوگرافیک به طور رسمی زندگی نامه و اسم این دختر رو تعریف میکنه .
اگه تو گوگل سرچ کنین Afghan girl واستون کلی عکس و مطلب دیگه هم میاره.
منبع:http://ngm.nationalgeographic.com
برای اطلاعات بیشتر به این لینک برین : http://ngm.nationalgeographic.com/2002/04/afghan-girl/index-text
جنگ هیچ وقت چیز خوبی با خودش نداره چه تو افغانستان چه کشورای دیگه.حیف
فک میکنم اگه ی سری تصویر ناب پیدا کنیم در حیطه ی اجتماع که کمی از ایدهی عکاس ب ما منتقل بشه و هیجان زده بشیم ، بهتره تا عکسایی که هزاران بار دیدیم رو ببینیم